Milieuvriendelijke schoonheidstrends

Advertenties

Schoonheidstrends

Milieuvriendelijke schoonheidstrends die je moet volgen

Huidverzorging en schoonheid zijn steeds in ontwikkeling en het bijhouden van de trends kan moeilijk zijn.

Bijhouden van de trends kan moeilijk zijn.

Maar er zijn er een aantal waarin je zeker moet springen, vooral als het gaat om duurzaamheid en wellness. Vandaag beU by ORGANO belicht enkele van de belangrijkste dit jaar, zodat u er zeker van zijn dat de producten die u koopt vriendelijk zijn met het milieu en uw huid.

Schone producten

Steeds bewust van de dingen die je gebruikt op je huid en lichaam is meer dan een trend, het is een verantwoordelijkheid, en het is het oppakken met producenten en consumenten. Merken zoals beU gaan voor meer natuurlijke en minder agressieve benaderingen als het gaat om ingrediënten, het verstrekken van producten met natuurlijke elementen en wreedheid-vrij.

Probeer de beU Manuka Cream Cleanser, een zachte dagelijkse reinigingsmachine om je huid glad en zijdeachtig te laten aanvoelen.

Minimalisme

Minder is meer. Om een schoonheidsregime te hebben betekent niet dat je honderden dingen op je huid moet aanbrengen. Merken worden zich hiervan bewust en ontwerpen eenvoudige routines die effectief zijn, vriendelijk met je portemonnee en vol zitten met alle goede dingen die je nodig hebt om er jeugdig en stralend uit te zien.

Volg de beU Routine! De producten zijn ontworpen voor alle huidtypes en zijn eenvoudig te implementeren:

Reinig met de beU™ Manuka Cream Cleanser

Herstel met de beU™ Jojoba Anti Aging Serum

Vernieuw met de beU™ Bee Venom Anti Aging Mask

Hydrateer met de beU™ Retinol anti Aging Moisturizer

Doordachte verpakking

De Zero-waste filosofie is niet alleen van toepassing op uw dagelijkse boodschappen! Schoonheidsproducten komen meestal verpakt in plastic, dat is niet recyclebaar en moeilijk te verwerken soms. Daarom wordt minimale en doordachte verpakking opgehaald door het gebruik van navulbare containers of vriendelijke verpakkingen gemaakt van glas of recyclebaar papier. BeU wordt geleverd in handige glazen flessen die recyclebaar en vriendelijk zijn voor het milieu.

Deel uitmaken van de trend is de moeite waard als je zeker weet dat je de planeet te helpen en het beste te geven aan je lichaam. Maak beU onderdeel van uw dagelijkse regime en zie er elke dag stralend uit.

Over ORGANO™
Opgericht in 2008 als Organo Gold, ORGANO™ is gewijd aan het brengen van de schatten van de aarde aan de mensen van de wereld via haar premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om te helpen wellness te bereiken in uw levensstijl.

#WeAreOrgano


Welzijn van de huid en schoonheid zijn voortdurend in ontwikkeling en het bijhouden van trends kan moeilijk zijn.

Maar er zijn er een die je absoluut niet mag missen, vooral als het gaat om duurzaamheid en welzijn. Vandaag beu van ORGANO beu betselt enkele van de belangrijkste trends van dit jaar, zodat u er zeker van zijn dat de producten die u koopt milieuvriendelijk en uw huidvriendelijk zijn.

Geweldige producten

Bewust worden van de producten die u gebruikt op uw huid en lichaam is meer dan een trend, het is een verantwoordelijkheid die steeds duidelijker wordt tussen fabrikanten en consumenten. Merken zoals beU kiezen voor meer natuurlijke en minder agressieve benaderingen als het gaat om ingrediënten, gericht op producten met natuurlijke en uns geteste elementen op dieren.

Probeer manuka beU reinigingscrème, een zachte dagelijkse reinigingsmachine om je huid glad en zijdeachtig te maken.

Minimalisme

Minder is beter. Om een stralende huid te hebben hoef je geen honderden producten op je lichaam aan te brengen. Merken worden zich hiervan bewust en ontwerpen steeds meer producten, eenvoudig en effectief, niet extreem duur en bestaan uit uitstekende ingrediënten.

Volg de mooie routine! De producten zijn ontworpen voor alle huidtypes en zijn gemakkelijk te gebruiken:

Reinig de huid met beU crème™ een Manuka wasmiddel

Herstelt de huid met beU serum™ anti-aging jojoba

Vernieuw de huid met het beU-masker™ anti-aging bij Apitoxin

Hydrateert de huid met beU crème™ retinol anti-aging

Slimme verpakking

De afval-nul filosofie is niet alleen van toepassing op uw dagelijkse uitgaven! Schoonheidsproducten worden meestal verpakt in plastic, wat vaak niet recyclebaar is en soms moeilijk om mee te werken. Daarom gebruikt beU liever navulbare verpakkingen of milieuvriendelijke verpakkingen van glas of recyclebaar papier. BeU is verkrijgbaar in comfortabele recyclebare en milieuvriendelijke glazen flessen.

Het is de moeite waard om deel uit te maken van de trend als je zeker bent om de planeet te helpen en zeker om je lichaam het beste te geven. Laat de mooie lijn deel uitmaken van uw dagelijkse routine en geef uw huid de kans om er elke dag stralend uit te zien.

Over ORGANO™
Opgericht in 2008 als Organo Gold, ORGANO™ is gewijd aan het delen van de schatten van de aarde met de volkeren van de wereld door middel van haar Premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om te helpen welzijn te bereiken in uw levensstijl.

#WeAreOrgano

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%