Over VIEUWBUG

Advertenties

THEO-HERBOTS

FIER LID VAN VIEUWBUG

IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT.

ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN.

IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN.

MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA.

IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN. IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.

MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U

Voeg toe wat je doet
  • FOTOWEDSTRIJDEN
  • FOTOVERZAMELINGEN
  • FOTOGRAFIE-LESSEN
  • WEN VEEL MEER

MEER OVER MIJ

Mijn camera en ik


Om de wereld te ontdekken

Onze levens, onze landschappen en onze natuurwonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te kunnen bewonderen en te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen onderweg gedocumenteerd.

Over mij


De wereld vanuit mijn perspectief

Lang voordat ik in 2019 als landschapsfotograaf begon te werken, wist ik dat ik zoveel mogelijk tijd wilde besteden aan het maken van ongelooflijke foto’s die de rauwe schoonheid van de wereld vastleggen. Verken mijn website en je zult zien dat ik deze visie heb kunnen realiseren.

Telkens als ik een foto maak, denk ik aan hoe blij ik ben dat ik mijn passie in mijn werk heb kunnen steken.

WAT VOORAF GING

Fotografie is onze passieGemaakt in San Diego om een gemeenschap van visuele creatieven wereldwijd te versterken. ViewBug is een plek om geïnspireerd te worden en erkenning te krijgen.

Wie we zijn

Onze twee mede-oprichters (en fotofanaten) kwamen samen om een oplossing te vinden om makers in een leuke en veilige omgeving te versterken.

We hebben een unieke fotografie community en foto sharing site die samenwerking bevordert en creativiteit beloont.

Wij geloven in de kracht van creativiteit

Wat we doen

We verbinden miljoenen visuele makers in een community met fotografietools om hen te helpen hun ambacht te verkennen en te laten groeien. 

 Hoe we het doen

Door middel van onze unieke set van producten – fotowedstrijdenfoto-uitdagingenportfolio websitesfotografie logo’s en fotografie klassen – geven we fotografen over de hele wereld de beste tools om creatief te zijn en showcase hun kunst.

Waarom we het doen

Wij zijn fotografieliefhebbers en zijn verliefd op deze vorm van beeldende kunst. Onze missies zijn eenvoudig: we willen de beste tools bieden om fotografen wereldwijd sterker te maken. 

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%