Theo-Herbots Social-Media vandaag

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Geweldig dat U mij hier bezoekt
Great that you visit me here

Social-Media vandaag, niet meer uit onze samenleving weg te denken

Social-Media-Vandaag

Nietmeer uit onze samenleving weg te denken

Sociale media (de Engelse term social media is ook in het Nederlands gangbaar) is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers.

Op deze manier en door mijn Websites te koppelen aan verschillende Social-Media heb ik op iets meer dan een jaar  denderende statistieken behaald 

Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. Dit doen zij door berichten te publiceren of door gebruik te maken van ingebouwde reactiemogelijkheden. Voorbeelden van dit laatste zijn weblogs, waar lezers reacties achterlaten door middel van een reactieformulier of middels trackbacks.

Toen ik begin 2011 door dramatische omstandigheden (waar ik geen vat op had) op alle vlakken Fysisch- Psychisch- Financieel en Sociaal, volledig tengronde werd gericht, was ik de wabhoop nabij.

Om mijn gedachten af te leiden van de ellendige toestand waarin ik was terecht gekomen, ben ik beginnen te bloggen en websites te maken. 

In de video hier beneden geef ik een korte weergave van wat U er zoal kan vinden

Mijn meest belangrijke Blog 

Deze Blog gaat over mijn Prachtige Stad #Tienen en Fotografie. Ik ben daar gewoon mee begonnen om een nieuwe template uit te proberen, maar gezien het enorme succes, plaats ik er nog regelmatig artikels op, vooral over #Tienen en een andere hobby van mij #Fotografie

Er is meer dan Facebook alleen. Ik leef volgens de wijze woorden van Ernest Hemingway: “voor een echte schrijver moet elk (werk) een nieuw begin zijn waarin hij opnieuw probeert iets te bereiken dat onbereikbaar is.” Voor mij concentreert zich dit vooral op gebied van websites maken en het bestuderen van nieuwe trends op het razendsnel evoluerende internet Ik heb alles wat ik bezit in elk stuk waaraan ik werk en – of het nu commercieel, artistiek, marketing, sociale media of journalistiek is – ik geef het mijn alles. Ontdek mijn Social Media-portfolio en als je meer wilt weten over mijn oeuvre, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Een andere zeer succesvolle Blog is #Wie is Theo-Herbots, Deze Blog gaat vooral over Gezondheid, Kennis en Wetenschap

De website waar U nu bent op terechtgekomen, was niet bedoeld om deze te publiceren.

Ik had er een Tool op ingebouwd om mijn SEO te verbeteren, hier dan een artikel op te schrijven en als het SEO goedgekeurd was te copieeren naar een andere site om daar te publiceren.

Evenwel ik vindt deze site zo totaal onverwacht zo aanlokkelijk dat ik ze toch publiek heb gemaakt.

PS. zeker ook bekijken mijn magazines

Een tijd geleden heb ik een mogelijkheid gevonden om dagelijks informatie te verzamelen op het internet.

Dagelijks worden de beste artikels over verschillende onderwerpen verzameld en uitgegeven in een nieuw MAGAZINE rond dat thema

Ik zou het geweldig vinden

indien U via de deelknoppen die U hier beneden en links kan terugvinden, deze site zou willen delen met Uw Volgers op Social-Media, er zullen er velen U dankbaar zijn en het respect voor U op de Social-Media zal enorm stijgen indien U zoiets geweldig Deelt.

Vriendelijke Groet en Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen.

Theo-Herbots

Bekijk de video waarom inschrijven op de nieuwsbrief social-media (English video under the Dutch video)

FutureNet is een sociaal platform dat op dezelfde manier werkt als andere sociale media. Het is transparant en gemakkelijk te gebruiken. Wat ons onderscheidt van anderen is het feit dat onze gebruikers een deel van de winst ontvangen van advertenties op het platform, in ruil voor activiteiten. Registratie in FutureNet is en zal altijd volledig gratis zijn.
Heb je er ooit aan gedacht hoeveel tijd je elke dag besteedt aan het gebruik van sociale media? Honderden uren verspild aan het bladeren door foto’s, video’s, het verzenden van berichten en … het bekijken van de advertenties die inkomsten genereren voor iedereen, behalve jij. Het is tijd om het te veranderen!

Een nieuw Social-Media dat anders is dan andere