VAN HARTE WELKOM BIJ Theo-Herbots-Wix-NL

Advertenties

 

“De beste en mooiste dingen in de wereld kunnen niet worden gezien of zelfs aangeraakt, maar moeten met het hart worden gevoeld”
Hellen Keller

Met dit prachtige citaat heet ik U van harte welkom op deze Blog

Toen ik begin 2011 onder dramatische omstandigheden alleen kwam te staan, werd ik bijna gek van pijn en verdriet en begon ik eindeloos te piekeren en dit piekeren deed mijn pijn en verdriet alleen maar verergeren.

Evenwel reeds op zeer jonge leeftijd deed ik het graag om te schrijven en toen ik ontdekte dat Bloggen een manier was om te schrijven en dat dit een serum was tegen mijn pijn en verdriet, begon ik met allerlei artikelen te schrijven.

Het mooie er van is dat ik wereldwijd met andere Bloggers in contact kwam en dat ik vaak prachtige reacties kreeg .

Ik begon geinspireerd door deze Bloggers ook andere dingen uit te proberen zoals het maken van foto’s, andere templates en nog veel meer, ik was er zo druk mee bezig dat ik mijn pijn en verdriet vergat

Het begon evenwel ook in het zicht te komen van andere mensen die geen Blog hadden en vaak werd er mij gevraagd hoe zij ook konden beginnen te Bloggen.

Het opmaken van een Start-Blog vraagt evenwel heel wat technische kennis en heel wat tijd en er werd mij dan ook steeds meer en meer gevraagd door anderen om dit voor hun te doen.

Gevolg, ik offerde zoveel van mijn tijd op voor anderen, dat er geen tijd meer over bleef om voor mij belangrijke zaken af te werken en begon ik op allerlei manieren in de problemen te geraken.

Bovendien, doordat ik het allemaal “GRATIS” deed en doordat de mensen voor wie ik het deed er totaal geen besef van hadden hoeveel tijd er in kroop, kreeg ik weinig waardering en respect voor hetgeen ik voor hun deed.

Daarom en op aanraden van mensen die het toch respecteren en doordat ik het financieel ook niet zo ruim heb, heb ik besloten dat als er nog mensen zijn die willen dat ik het voor hun doe er een kleine prijs voor aan te rekenen.

Bekijk het maar eens in mijn webwinkel

Evenwel ik heb nu de diensten aangebracht die ik via het internet aanbied, maar

Dit wilt niet zeggen dat ik deze Blog volledig tot een webwinkel ga omvormen, nu dat ik de verwijzingen heb aangebracht van war ik bied op het internet, ga ik de volgende dagen terug gewoon door met Bloggen in al de verschillende categoriën 

Ik geef de volgende dagen meer uitleg op deze pagina, ik ben nu nog verder bezig met de instellingen.

Bedankt voor Uw begrip en Uw vertrouwen

Als U dit bericht gelezen heeft, ga dan naar De Blog-Berichten KLIK ==>>HIER<<

Vriendelijke Groet, Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen

Theo Herbots

PS; VERGEET NIET OM GANS ONDERAAN DE SITE, DE LINKEN TE BEKIJKEN VAN ALLES WAT IK ROND MIJN PRACHTIGE STAD #TIENEN HEB GEPUBLICEERD

50.79769484.9365417

2 thoughts on “VAN HARTE WELKOM BIJ Theo-Herbots-Wix-NL

 1. marylou – Lier – Ik hou ontzettend van wandelen en natuur opsnuiven,mijn fototoestel is mijn bestje maatje.Ik trek er veel op uit om te kamperen of verdwijn voor uren in mijn tuin
  natuurfreak 29 juli 2018 at 22:46

  Inderdaad Tienen is een machtig mooie stad dat heb ik zelf kunnen vaststellen

  Beantwoorden
  1. Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots – Potterijstraat 151 / 3300 Tienen België – Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌
   #Theo-Herbots-Wix-NL|#Tienen 30 juli 2018 at 09:33

   Ja en jij hebt me de smaak van fotograferen terug te pakken gegeven .
   Zodra ik terug enig materiaal heb aangeschaft, kunnen we misschien nog eens afspreken om samen dingen te bekijken en te fotograferen?
   Ik ben er zeker van dat ik VEEL, HEEL VEEL van jou kan leren.
   Groetjes
   Theo

   Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%