Advertenties

VAN HARTE WELKOM BIJ Theo-Herbots-Wix-NL

 

“De beste en mooiste dingen in de wereld kunnen niet worden gezien of zelfs aangeraakt, maar moeten met het hart worden gevoeld”
Hellen Keller

Met dit prachtige citaat heet ik U van harte welkom op deze Blog

Toen ik begin 2011 onder dramatische omstandigheden alleen kwam te staan, werd ik bijna gek van pijn en verdriet en begon ik eindeloos te piekeren en dit piekeren deed mijn pijn en verdriet alleen maar verergeren.

Evenwel reeds op zeer jonge leeftijd deed ik het graag om te schrijven en toen ik ontdekte dat Bloggen een manier was om te schrijven en dat dit een serum was tegen mijn pijn en verdriet, begon ik met allerlei artikelen te schrijven.

Het mooie er van is dat ik wereldwijd met andere Bloggers in contact kwam en dat ik vaak prachtige reacties kreeg .

Ik begon geinspireerd door deze Bloggers ook andere dingen uit te proberen zoals het maken van foto's, andere templates en nog veel meer, ik was er zo druk mee bezig dat ik mijn pijn en verdriet vergat

Het begon evenwel ook in het zicht te komen van andere mensen die geen Blog hadden en vaak werd er mij gevraagd hoe zij ook konden beginnen te Bloggen.

Het opmaken van een Start-Blog vraagt evenwel heel wat technische kennis en heel wat tijd en er werd mij dan ook steeds meer en meer gevraagd door anderen om dit voor hun te doen.

Gevolg, ik offerde zoveel van mijn tijd op voor anderen, dat er geen tijd meer over bleef om voor mij belangrijke zaken af te werken en begon ik op allerlei manieren in de problemen te geraken.

Bovendien, doordat ik het allemaal “GRATIS” deed en doordat de mensen voor wie ik het deed er totaal geen besef van hadden hoeveel tijd er in kroop, kreeg ik weinig waardering en respect voor hetgeen ik voor hun deed.

Daarom en op aanraden van mensen die het toch respecteren en doordat ik het financieel ook niet zo ruim heb, heb ik besloten dat als er nog mensen zijn die willen dat ik het voor hun doe er een kleine prijs voor aan te rekenen.

Bekijk het maar eens in mijn webwinkel

Evenwel ik heb nu de diensten aangebracht die ik via het internet aanbied, maar

Dit wilt niet zeggen dat ik deze Blog volledig tot een webwinkel ga omvormen, nu dat ik de verwijzingen heb aangebracht van war ik bied op het internet, ga ik de volgende dagen terug gewoon door met Bloggen in al de verschillende categoriën 

Ik geef de volgende dagen meer uitleg op deze pagina, ik ben nu nog verder bezig met de instellingen.

Bedankt voor Uw begrip en Uw vertrouwen

Als U dit bericht gelezen heeft, ga dan naar De Blog-Berichten KLIK ==>>HIER<<

Vriendelijke Groet, Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen

Theo Herbots

PS; VERGEET NIET OM GANS ONDERAAN DE SITE, DE LINKEN TE BEKIJKEN VAN ALLES WAT IK ROND MIJN PRACHTIGE STAD #TIENEN HEB GEPUBLICEERD

Advertenties

2 thoughts on “VAN HARTE WELKOM BIJ Theo-Herbots-Wix-NL

  1. Ja en jij hebt me de smaak van fotograferen terug te pakken gegeven .
   Zodra ik terug enig materiaal heb aangeschaft, kunnen we misschien nog eens afspreken om samen dingen te bekijken en te fotograferen?
   Ik ben er zeker van dat ik VEEL, HEEL VEEL van jou kan leren.
   Groetjes
   Theo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Binnenkort wordt deze winkel actief en vindt U hier de prijzen en kortingen van wat ik aanbied in verband in verband met de digitale producten zoals websites, e-mail-handtekening enz. Sluiten

don't worry
be happy.

share with the world Thanks

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on facebook
%d bloggers liken dit: