• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

 • OVER WAT U HIER KAN VINDEN

VIDEO’S ONTPLOFFING IN BEIRUT ||VIDEOS EXPLOSION IN BEIRUT

Bekijk deze vier video’s

video1

Opnamen die zijn gemaakt toen de explosie in de haven van de Libanese hoofdstad het Lau Medical Center-Rizk-ziekenhuis trof, toont de schokgolf die ramen verbrijzelt en deuren van hun kozijnen rukt. Meer dan 150 mensen in de stad kwamen om, duizenden raakten gewond en honderdduizenden huizen werden beschadigd of vernield


Video2


Exclusief beeldmateriaal verkregen door Ruptly toont een bruiloft in een kerk in Ain El Remmaneh, dicht bij Beiroet, op dinsdag op het moment dat twee ontploffingen het havengebied van de hoofdstad op zijn kop zetten.

De video legde de bruiloftsgasten vast in de zaal voordat de explosiegolven in de kerk voelbaar waren, wat leidde tot paniek onder de aanwezigen, onder wie bruid Rita Assaf en bruidegom Tony Abou Rachid.

Een andere vrouw en man worden gezien terwijl ze het kruisteken maken in de richting van het altaar voordat een explosiegolf hen de kerk uit laat vluchten. Niemand zou zijn overleden of ernstig gewond zijn geraakt tijdens de huwelijksceremonie.

Gebroken glas en beschadigde ramen, evenals een enorme rookpluim die boven de Libanese hoofdstad opstijgt, werden ook vastgelegd in de dramatische beelden.

 • Op dinsdagmiddag schudden de twee krachtige explosies het havengebied van Beiroet, waarbij volgens voorlopige rapporten minstens 157 mensen omkwamen en meer dan 5.000 gewond raakten. Beide cijfers zullen naar verwachting stijgen naarmate de zoek- en reddingsinspanningen worden voortgezet.

Vrijdag zei de Libanese president Michel Aoun dat hij de “mogelijkheid van externe inmenging door middel van een raket of een bom of een andere daad” niet uitsloot achter de ontploffingen, aangezien een onderzoek naar het incident zal beginnen.


De andere video’s

Spreken voor zichzelf

Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

2 reacties op VIDEO’S ONTPLOFFING IN BEIRUT ||VIDEOS EXPLOSION IN BEIRUT

 1. Reblogged to Rush Hour!

 2. Thank you for sharing!

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • VERNEEM MEER VAN WAT IK DOE

  WAT IS HET DAT EENIEDER DRIJFT IN DEZE GEKKE WERELD VAN VANDAAG

  VOOR MIJ IS HET DEZE BLOG- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen
  Welkom bij Theo-Herbots-Blog, mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.
  Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots-Blogging-Advies ook jouw eigen passies doen ontbranden.

  VERNEEM MEER KLIK ==>>HIER

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.076 andere abonnees