VIDEO’S ONTPLOFFING IN BEIRUT ||VIDEOS EXPLOSION IN BEIRUT

Bekijk deze vier video’s

video1

Opnamen die zijn gemaakt toen de explosie in de haven van de Libanese hoofdstad het Lau Medical Center-Rizk-ziekenhuis trof, toont de schokgolf die ramen verbrijzelt en deuren van hun kozijnen rukt. Meer dan 150 mensen in de stad kwamen om, duizenden raakten gewond en honderdduizenden huizen werden beschadigd of vernield


Video2


Exclusief beeldmateriaal verkregen door Ruptly toont een bruiloft in een kerk in Ain El Remmaneh, dicht bij Beiroet, op dinsdag op het moment dat twee ontploffingen het havengebied van de hoofdstad op zijn kop zetten.

De video legde de bruiloftsgasten vast in de zaal voordat de explosiegolven in de kerk voelbaar waren, wat leidde tot paniek onder de aanwezigen, onder wie bruid Rita Assaf en bruidegom Tony Abou Rachid.

Een andere vrouw en man worden gezien terwijl ze het kruisteken maken in de richting van het altaar voordat een explosiegolf hen de kerk uit laat vluchten. Niemand zou zijn overleden of ernstig gewond zijn geraakt tijdens de huwelijksceremonie.

Gebroken glas en beschadigde ramen, evenals een enorme rookpluim die boven de Libanese hoofdstad opstijgt, werden ook vastgelegd in de dramatische beelden.

 • Op dinsdagmiddag schudden de twee krachtige explosies het havengebied van Beiroet, waarbij volgens voorlopige rapporten minstens 157 mensen omkwamen en meer dan 5.000 gewond raakten. Beide cijfers zullen naar verwachting stijgen naarmate de zoek- en reddingsinspanningen worden voortgezet.

Vrijdag zei de Libanese president Michel Aoun dat hij de “mogelijkheid van externe inmenging door middel van een raket of een bom of een andere daad” niet uitsloot achter de ontploffingen, aangezien een onderzoek naar het incident zal beginnen.


De andere video’s

Spreken voor zichzelf

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

2 thoughts on “VIDEO’S ONTPLOFFING IN BEIRUT ||VIDEOS EXPLOSION IN BEIRUT

 1. Americaoncoffee – USA – America On Coffee is most notably, a Christian blogging network, exclusively sharing a mixed genre of songs that you have not heard, for some time. We are also dedicated to the preservation of the U.S.A.'s culture, heritage and traditions. As Christian bloggers, we value and share the simplest things in life. Great coffee, positive conversations and wholesome people, are a big welcome. AmericaOnCoffee (AOC) authors some of its shares. And, shares that are not noted as “owned” by (AOC), DO NOT belong to (AOC) BUT belong to their rightful owners as referenced and credited. A continuous special thanks to our anonymous sponsors and to all of our contributors. As we support the homeless, missing and the exploited 100%, your generous support of any dollar amount will be greatly appreciated. copy and paste the following link: https://tinyurl.com/4z5jf9na
  America On Coffee 12 augustus 2020 at 02:27

  Thank you for sharing!

 2. Americaoncoffee – USA – America On Coffee is most notably, a Christian blogging network, exclusively sharing a mixed genre of songs that you have not heard, for some time. We are also dedicated to the preservation of the U.S.A.'s culture, heritage and traditions. As Christian bloggers, we value and share the simplest things in life. Great coffee, positive conversations and wholesome people, are a big welcome. AmericaOnCoffee (AOC) authors some of its shares. And, shares that are not noted as “owned” by (AOC), DO NOT belong to (AOC) BUT belong to their rightful owners as referenced and credited. A continuous special thanks to our anonymous sponsors and to all of our contributors. As we support the homeless, missing and the exploited 100%, your generous support of any dollar amount will be greatly appreciated. copy and paste the following link: https://tinyurl.com/4z5jf9na
  America On Coffee 12 augustus 2020 at 02:28

  Reblogged to Rush Hour!

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%