Waarom Rain?

Beschrijving

We beseffen vaak niet hoe belangrijk onze gezondheid voor ons leven is. Dagelijkse stress en een onevenwichtig dieet zijn bijvoorbeeld factoren die een negatieve invloed op ons welzijn hebben.
Er is een makkelijke én efficiënte manier om gezond en fit te blijven. Gebruik de plantaardige en biologische producten van Rain International Zo kunt u uw lichaam eenvoudig met stoffen verrijken die het nodig heeft. Om af te slanken, aan te komen, sportprestaties te verbeteren, vitaler te worden of om andere goede redenen.
De voedingssupplementen en verzorgingsproducten van Rain  zijn enorm populair. Dat is omdat ze al heel wat jaren  zeer effectief zijn zonder ongewenste bijwerkingen. Veel van de recepturen zijn eeuwenlang zorgvuldig doorgegeven.
Nog een zeer belangrijke opmerking, wij bieden de kans om van thuis uit te werken en geven zeer degelijke opleidingen

RAIN GAAT OVER MEER DAN ENKEL DE PRODUCTEN DIE WE VERKOPEN. VANAF HET BEGIN HEBBEN WE VERNIEUWD, GECREËERD EN DE GRENZEN VAN HET MENSELIJK KUNNEN VERLEGD.

DINGEN VERANDEREN.

Onze missie is om continu vooruit te gaan. Wanneer we ooit het gevoel hebben dat het wel goed is zo, dan weten we dat we de lat hoger moeten leggen. Met onze producten, ons bedrijf en ons liefdadigheidswerk hebben we manieren gevonden om iets goeds te doen. Er zijn veel problemen in de wereld en wij willen helpen deze mee op te lossen.

EEN NIEUWE CATEGORIE

Wij hebben een enorme stap voorwaarts gezet in het oplossen van het wereldvoedselprobleem door een compleet nieuwe categorie van gezondheidssupplementen te creëren. Ze zijn 100% GGO-vrij en rechtstreeks verkregen uit zaden. We noemen het voeding gebaseerd op zaden.

De methode is écht revolutionair. We gebruiken een koudpers methode om op die manier alle potentiële voedingsvoordelen uit de superzaden te halen en deze geschikt te maken om door het menselijk lichaam opgenomen te kunnen worden. De zaden die we gebruiken zijn uitvoerig bestudeerd en ze hebben bewezen voordelen voor de gezondheid. De heilzame voordelen die zij bieden zijn zelfs veel geconcentreerder dan die van fruit of groente.

GETEST EN BEWEZEN

Onze fabricage- en productiestandaarden zijn uitzonderlijk hoog. We willen onze klanten een kwaliteitsproduct leveren dat zuiver, GGO-vrij en krachtig is. Deze certificeringen ondersteunen onze toewijding aan die norm.

We willen er zeker van zijn dat onze producten doeltreffend, voedzaam en heilzaam zijn. We gebruiken bio-analytische laboratoria en hun gespecialiseerde onderzoeken valideren producten van bedrijven uit de voedingssupplementen-, voedings-, farmacie -en cosmeticasector. De testen zijn streng en uitgebreid. Maar er werd aangetoond dat onze producten doeltreffende voedingssupplementen zijn die erin slagen gezondheid en vitaliteit te bevorderen.

GEVEN.DELEN.HERHALEN

Seeds for Change is een organisatie zonder winstoogmerk die wij hebben opgericht. Ontstaan vanuit ons verlangen om de wereld mee te verbeteren levert zij drinkwater via waterputten voor dorpen over de hele wereld. We leveren de mensen ook zaden en de gereedschappen die ze nodig hebben om hun eigen voedsel te verbouwen. We geloven in duurzaamheid voor de aarde en zelfvoorziening voor alle mensen. Dit is onze manier van sponsoring voor diegenen die op zoek zijn naar een beter leven voor henzelf en voor anderen.

BOMEN VOOR DE TOEKOMST

Rain International en Seeds for Change zijn een samenwerking aangegaan met Trees for the Future om ervoor te zorgen dat het goede in de mens tot uitdrukking kan blijven komen. Trees for the Future is een organisatie zonder winstoogmerk die de wereld verandert door steeds weer één boom te planten. Het is een stichting die gericht is op het helpen van de wereld en de mensen. Er werden al in 19 landen en duizenden gemeenschappen bomen geplant. Ons doel is hen te helpen steeds verder en steeds dieper te wortelen.

In een serieuze poging om meer uit onszelf te halen, planten we een zaadje voor elke nieuwe Rain partner die het bedrijf binnenkomt. Alleen al in 2014 hebben we meer dan 38.800 zaadjes geplant. Hoewel dit een geweldig aantal is, weten we dat we de mogelijkheid hebben om meer te doen. Door dit belangrijke werk zijn levens veranderd en ecosystemen gered. We zijn van plan om in de toekomst nog veel meer bomen te planten, om ervoor te zorgen dat deze veranderingen een continu proces zijn.

 

HET MAAKT NIET UIT
WIE JE BENT
WIJ KUNNEN JE HELPEN

Iedereen verlangt naar een beter leven. Maar verwondingen, vermoeidheid en ziektes kunnen je vastberadenheid en motivatie verminderen. Een uitzichtloze baan of het ouder worden kan ervoor zorgen dat je de eens zo heldere visie die je voor je toekomst voor ogen had, uit het oog verliest. We zien maar al te vaak dat mensen met veel potentieel gebukt gaan onder de druk van het bestaan. Het is tijd voor verandering en wij willen daar graag bij helpen. Onze producten, ons ondernemerssysteem en onze kundige en ervaren leiders hebben jarenlang mensen bij de hand genomen die het niet meer zagen zitten en hun terneergeslagen ogen weer laten opkijken naar de toekomst. Bekijk onze website en ontdek de vele manieren waarop Rain deel kan uitmaken van je streven naar geluk.

Om gans het artikel te lezen Klik  ➡️ HIER ⬅️  PS  klik rechtsboven in de menubalk op het icoon om uw land en taal te selecteren

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%