welkom op mijn fotografie-website

Advertenties

Welkom bij Theo-Herbots-Fotografie

TRANSLATE HERE

Mijn camera en ik
De wereld ontdekken

Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Over mij
De wereld vanuit mijn perspectief

Lang voordat ik in 2019 als hobby begon te werken als Landschapsfotograaf, wist dat ik zo veel mogelijk tijd wilde spenderen aan het maken van ongelooflijke foto’s die de ruwe schoonheid van de wereld vastleggen. Verken mijn website en je zult zien dat ik deze visie heb weten om te zetten in werkelijkheid. Telkens als ik een foto maak, denk ik na over hoe gelukkig ik ben dat ik mijn passie heb weten om te zetten in mijn werk.

BEZOEK MIJN WEBSITE HIER BENEDEN

SCHRIJF U IN OP DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLES WAT IK DOE IN VERBAND MET FOTOGRAFIE EN BLOGGEN;

Vriendelijke Groet
Theo-Herbots-Fotografie

De kunstenaar is de schepper van prachtige dingen.

Kunst onthullen en de kunstenaar verhullen, is het doel van kunst.

De criticus is hij die zijn indruk van prachtige dingen kan omzetten op een andere wijze of een nieuw materiaal.

BEZOEK OOK EENS MIJN VIEWBUG-FOTOGRAFIE-KANAAL

https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2022/04/417d1-sandwich-photo-brunch-food-facebook-cover-2.mp4

Laat U inspireren in de video-speellijst hier beneden

Wie we zijn

Onze twee mede-oprichters (en fotofanaten) kwamen samen om een ​​oplossing te vinden om videomakers in een leuke en veilige omgeving te helpen.

We hebben een unieke fotografiegemeenschap en een site voor het delen van foto’s gebouwd die samenwerking bevorderen en creativiteit belonen.

Wij geloven in de kracht van creativiteit

Wat we doen

We verbinden miljoenen visuele makers in een gemeenschap met fotografietools om hen te helpen hun vak te verkennen en te laten groeien. 

 Hoe we het doen Door onze unieke reeks producten – fotowedstrijden , fotowedstrijden , portfoliowebsites , fotografielogo’s en fotografielessen – geven we fotografen over de hele wereld de beste tools om creatief te zijn en hun kunst te laten zien.

Waarom we het doenWij zijn fotografie-liefhebbers en zijn verliefd op deze vorm van beeldende kunst. Onze missies zijn eenvoudig: we willen de beste tools bieden om fotografen wereldwijd te ondersteunen. 

 


AARZEL NIET OM HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN

VELEN ZULLEN U DANKBAAR ZIJN ALS U MIJN BERICHTEN EN PAGINA’S ZOU DELEN VIA DE SOCIAL-MEDIA DEELKNOPPEN DIE BIJ ELK BERICHT EN PAGINA ZIJN TOEGEVOEGD

WANT ZIJ GAAN INFORMATIE ONTVANGEN WAAR ZIJ REEDS LANG NAAR OP ZOEK ZIJN

OPGELET, VOOR DIEGENEN DIE GRAAG AAN FOTOBEWERKING DOEN, LEES ZEKER HET BERICHT HIER BENEDEN

Wij houden evenmin van Spam als U. Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Voeg je bij 7.097 andere abonnees

verneem meer

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%