WELKOM-PAGINA IN ALLE TALEN

TRANSLATE THIS BLOG HERE

‘Fotografie is een belangrijke factor bij het verklaren van mens tot mens’ – Edward Steichen

Welkom aan mijn vele volgers op deze Blog, zowel deze die zich ingeschreven hebben op de nieuwsbrief, als de vele WordPress-Bloggers die me ook volgen en me bijstaan met talrijke berichten en adviezen

Het is een lange weg geweest om tot dit resultaat te komen en ik leer nog elke dag bij

Het leven kan moeilijk zijn

Dus houd je geest bij

Wees niet overweldigd

Ik heb een heel moeilijke tijd achter de rug, MAAR…..

Dankzij het #Bloggen en de vele steun die ik mocht ontvangen van andere #Bloggers Wereldwijd, gleed ik niet af in een wereld van zelfbeklag en zelfmedelijden en zo is het gegroeid dat ik ook anderen wil helpen om een #Blog te beginnen.

Ik probeer anderen aan te zetten om te beginnen bloggen en geef daarbij dagelijks nieuwe tips en adviezen in mijn verschillende Magazines

Als dank voor de vele steun die ik in het verleden van zovelen heb ontvangen dit bericht hier beneden

Neem eens een kijkje op mijn laatste en mijn belangrijkste Blogberichten

In de Slider die U daar zult vinden gaan mijn Belangrijkste Blogberichten verschijnen die U naar mijn belangrijkste Blogcategorieën zullen brengen of waar U ook kunt kiezen om onmiddellijk naar de site te gaan met mijn Foto-Awards

Onder de Slider  zult U mijn andere belangrijke of mijn laatste berichten terugvinden


Vriendelijke Groet

#Theo-Herbots-Wix-NL

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%