WIJ ORGANISEREN UW MEETUP !!!

“In de video’s hier beneden leg ik U uit wat een meetup is en hoe wij dat voor Uw Vereniging, Organisatie of Club deze meetup uit werken”

 

“Sluit je aan en wees een van de eerste wanneer we nieuwe Meetups aanmaken”.

 

Bekijk even de introductie-video hier beneden

Over meetup

Meetup brengt mensen in duizenden steden samen om meer te doen van wat ze in het leven willen doen. Het is georganiseerd rond een simpel idee:

“als we samenkomen en de dingen doen die voor ons belangrijk zijn, zijn we op onze best. En dat is wat Meetup doet. Het brengt mensen bij elkaar om te doen, te verkennen, te onderwijzen en te leren wat ze helpen om te leven.”

Mensen lopen bijvoorbeeld marathons, dankzij het uitvoeren van Meetups. Ze schrijven, dankzij het schrijven Meetups. Ze veranderen hun loopbaan, dankzij de carrière Meetups. Want bij Meetups verwelkomen mensen elkaar. Ze praten, helpen, begeleiden en ondersteunen elkaar – alles in het nastreven van het verplaatsen van hun leven naar voren.

Learn more on the Meetup HQ Blog.

Voor Organisaties, Verenigingen of Clubs uit Tienen

Organisaties, Verenigingen of Clubs uit Tienen deze kunnen gebruik maken van de Meetup die ik speciaal voor “ALLE” Organisaties, verenigingen en Clubs uit Tienen heb gemaakt.

Hoe het werkt

 1. Neem contact met mij op 032497127049 en we overleggen welke activiteit U plant
 2. Ik vraag U welke gegevens U mij dient door te geven Foto’s, video’s (ev.) enz.
 3. Ik plaats het op de meetup
 4. Per activiteit die U organiseert dienen wij wel een klein bedrag van 20€ aan te rekenen als tussenkomst in onze eigen kosten (lidmaatschap, meetup enz.)
 5. Wij plaatsen alles op de meetup.
 6. De verantwoordelijke communicatie van de club, maakt een eigen account aan (alles wijst zichzelf uit eenmaal U inlogt)
 7. Vanop dat account kan Hij / Zij op een eenvoudige manier andere clubleden uitnodigen per mail of via FB op deze activiteit
 8. Eenmaal zij zijn ingelogd kunnen zij hetzelfde doen naar hun Familie, Vrienden en Kennissen, die op hun beurt ook weer kunnen….
 9. Het mooie van dit alles is dat zodra meerdere verenigingen met hun leden zich inschrijven, al deze leden kennis krijgen van elke activiteit die hier wordt meegedeeld en ook zij zich kunnen inschrijven (en verder delen via mail en Fb) op Uw activiteit.
 10. Ik heb deze meetup pas nu aangemaakt, dus de inschrijvingen moeten nog beginnen, maar het is voldoende dat als één Club,(De Uwe?) vereniging of Organisatie in Tienen het intiatief neemt er snel dit voorbeeld zullen volgen
 11. Nu geef ik hier beneden de meetup waar U kunt beginnen met inschrijven

Het lid worden gaat snel en eenvoudig,in slechts vijf eenvoudige  stappen, probeer maar eens

 1. Klik de knop CLIK HERE hier beneden
 2. Klik vervolgens op de knop Join Us
 3. Vertel kort waarom je deel wilt maken van deze groep (bijvoorbeeld, ik wil van alle activiteiten in Tienen op de hoogte blijven)
 4. Laad een foto van U op (dit kaan via Uw Facebook)
 5. klik op Save en U bent lid. Meer is het niet

Op de event die U hier gaat zien, daar komen UW activiteiten in Tienen op

==>>KLIK HIER

Persoonlijke Hulp of Advies nodig? Contacteer me

Algemene Contactgegevens Theo Herbots ==>>KLIK HIER

Een document, Video of eender wat Delen met Theo Herbots ==>>KLIK HIER

Een Betaling Doen? ==>>KLIK HIER

Wilt U Een telefonische afspraak Boeken met Theo Herbots ==>>KLIK HIER

Wilt U Uw Contactgegevens achterlaten? ==>>KLIK HIER

Voor Organisaties, Verenigingen of Clubs Buiten Tienen

Het vraagt wel enig kennis en ervaring van het maken van WordPress-Sites, wij hebben die ervaring en willen het doen voor U

1) Hier beneden geef ik een paar voorbeelden van hoe een meetup er kan uitzien

 

2) Wat als er eenmaal een Meetup is aangemaakt ?

Begin met de leden van Uw vereniging uit te nodigen om ook lid te worden, U geeft de lijst met mail-adressen ( wij houden net zo min van Spam als U, dus deze worden niet gedeeld met derden)

Op de uitnodiging wordt hun gevraagd om een foto op te laden (niet verplicht) en worden hun een paar korte vragen gesteld en meteen zijn zij ook lid van Uw Meetup (als U inlogt op een van de groepen hier beneden, kunt U zien hoe dat een ledenlijst er uit ziet), eenmaal zij lid zijn kunnen zij op dezelfde manier met mekaar communiceren als op bijv. Facebook, zichtbaar voor nieuwe bezoekers, zij kiezen het zelf.

3)Waarom nu dit alles doen?

Eenmaal  Uw Meetup is aangemaakt en U wilt een activiteit organiseren, (bijvoorbeeld Restaurant-dag), wordt dit snel en eenvoudig vermeld en U zelf kunt via mail én via Social-Media deze activiteit delen.

Ik geef een voorbeeld hoe het er uitziet als de uitnodiging bij de bestemmelingen toekomt (In het rechthoekig vakje staat “accept invitation” (het is me niet gelukt om het van mijn Mail te copieren, maar het komt er op neer dat diegene die de uitnodiging toegestuurd krijgt, weet van wie het komt en meteen ook een beschrijving krijgt over wat het gaat zoals het is weergegeven in de profielpagina van jouw Meetup

4) Dezelfde uitnodiging kan door U en door de leden ook snel verstuurd worden via de Social-Media en dit met slechts één klik

5) Nu dat Gilbert Gijsens ook deel uitmaakt van

https://groetenuittienen.blog/ kunnen er prachtige video’s geplaatst worden omtrent de aankondiging van Uw activiteiten of Uw organisatie (recente studies hebben aangetoond dat sites met video’s tot 80 % meer bezoekers krijgen dan andere).

6) Voorbeelden van video’s gemaakt door Gilbert , laat U bekoren

7) Bekijk in de volgende serie video’s, hoe beginnen, waarom beginnen enz. ( U hoeft het zelf niet te doen, wij doen het voor U, het is slechts een voorbeeld van hoe te werk te gaan

8) ik ga hier een voorbeeld geven van een Meetup dat ik voor mezelf heb gemaakt, de beschrijving van heo dit werkt wordt eerstdaags bijgevoegd, maa ondertussen kunt U reeds een kijkje nemen

Blijkbaar is er iets misgelopen bij de opslag van mijn vorige meetup ik probeer dus nu opnieuw, deze zal de volgende dagen verder worden uitgewerkt, onze excuses voor het ongemak, dus nu opnieuw (ondertussen ben ik te weten gekomen dat de Pc was uitgevallen en dat ik de gegevens van deze meetup nog niet had opgeslagen. De volgende dagen werk ik deze opniew grondig uit

Nogmaals Sorry voor diegenen die op de melding zijn uitgekomen dat deze meetup niet bestaat.

9) Bekijk mijn ganse Meetup-Profiel, dat nog stelselmatig zal worden bijgewerkt

Voor onmiddellijke toegang tot het profiel (ps. binnenkort heb ik mijn persoonlijke Meetup-Club in Tienen)

==>>KLIK HIER

Theo Herbots the voice from #Tienen

Bron: Soil

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%