Aankondiging nieuwe rubriek // Announcement new heading

Advertenties

You can read this message on my blog in 110 languages

Gezien deze Blog gegroeid is van het brengen van berichtgeving rond activiteiten in Tienen tot iets zeer persoonlijks, ga ik het wel blijven doen van allerlei dingen rond Tienen te publiceren, maar ga ik er ook persoonlijke accenten beginnen in te leggen zoals deze nieuwe rubriek ( My favorite videos / Mijn lievelingsvideo’s)

Vandaag start de eerste reeks. Ik ga dagelijks op You Tube lijsten aanmaken en telkens als ik een reeks heb ga ik deze aanbrengen op deze blog.

U kunt op mijn YouTube kanaal reeds heel wat andere reeksen van uiteenlopende aard terugvinden

Hier de serie over Leo Rojas

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%