Video’s Hoe Uw Huid verzorgen // Videos How to Care for Your Skin

 

REVRI

SEED SOLUTION SKIN CARE

BINNEN ELK VAN DE ONS LIGT ONZE EIGEN, PERFECTE SCHOONHEID. NIET DE SCHOONHEID DIE DE WERELD DOET, MAAR DE SCHOONHEID NATUUR CREËERT. REVRI IS EEN DRIEVOUDIGE HUIDVERZORGINGSMIDDEL DAT ONZE ZEER EIGEN MOLECULE (E.S.T.-8), TWEE KRACHTIGE PLANTESTEMCELLEN EN EEN OVERVLOED VAN ZAADOLIE GEBRUIKT OM UW HUID TE REINIGEN, REVITALISEREN EN HYDRATEREN. HET IS DE PERFECTE COMBINATIE VAN INNOVATIE-, SNIJ-RANDTECHNOLOGIE EN DE POTENTE KRACHT DIE ZAAD BEPAALT DAT ONTDEKT UW PERFECTE SCHOONHEID.

DE TOEKOMST VAN SKINCARE

IS HIER.

EN NOG EEN KEER.

HET ZAAD IS HET ANTWOORD.

GEHEEL NATUURLIJK

EIGEN E.S.T.-8 MOLECULE

2 PLANTAARDIGE STEMCELLEN

LUCHTGEWICHT, ELEGANTE FLES

VERPAKT MET ZAADOLIËN

VRIJ VAN PARABENEN

DERMATOLOGISCH GETEST

GEEN SYNTHETISCHE INGREDIËNTEN

SULFAAT VRIJ

VEEL GRATIS

PROOF IS IN DE AANTALLEN

22% VERHOGING IN HYDRATING

VERHOGING VAN 18% IN DE ELASTICITEIT VAN DE HUID

17% TOENAME VAN DE HUIDFIRMHEID

35% AFNAME IN DE HUID ROUGTHE

27% KORTING OP WATERVERLIES

67% TOENAME VAN VETZUREN

NA 8 WEKEN

32% VAN DE ONDERWERPEN ZAG VERMINDERDE REDHESS EN BUMPS.

NA EEN ENKELE WEEKHEID

ZAADOPLOSSING ZUIVERE REINIGING

Revri Seed Solution Purifying Cleanser combineert de reinigende kracht van natuurlijke ingrediënten met de voedingsrijke eigenschappen van zaadoliën en extracten voor een natuurlijk gevoel, terwijl het uw huid hydrateert en aanvoert. Onze zuiverende reiniger is geformuleerd met een synergetische verzameling van actieve ingrediënten om uw huid te reinigen en in balans te houden door verontreinigingen, make-up en vuil voorzichtig te extraheren en ze vervolgens te vervangen door antioxidanten, vitamines en vocht. Dit reinigt, balanceert en priemt je huid voor de volgende stappen in Revri’s huidverzorgingsregime en geeft je huid de kracht om zichzelf te genezen.

KOOP NU

Voor gebruik ’s morgens en’ s avonds.

Breng een ruime hoeveelheid (1 – 3 ponden) oliereiniger op de droge huid aan. Masseer de olie zachtjes over het hele gezicht, hals en décoletté gedurende 1 minuut om onzuiverheden op te lossen.

Breng water aan op de vingertoppen en masseer naar boven en naar buiten terwijl de olie verandert in een melkachtige reiniger. Spoel het af met water en dep droog. Voor de beste resultaten, eindig met oogbehandeling en moisturizer.

SEED OPLOSSING REVITALISEREND SERUM

Revri Seed Solution Serum biedt uw oogcontour de zachte ondersteuning die het nodig heeft, terwijl het de rest van uw huid versterkt en hydrateert. De unieke mix van ingrediënten binnen het serum richt zich op elk van de meest voorkomende problemen van het gezicht om zichtbare fijne lijntjes en rimpels, wallen, zakken, donkere kringen en andere huidproblemen zichtbaar te verminderen. Compleet met de hydraterende kracht van zaadoliën, extracten en de krachtige brandstof die wordt gegeven door stamceltechnologie van planten, biedt ons revitaliserend serum alles wat uw huid nodig heeft om zijn jeugdige uiterlijk terug te winnen of te behouden. Perfect voor gebruik rond de contouren van het oog of als behandeling ter plaatse.

KOOP NU

Dit product is tijdelijk niet op voorraad. De verkeerde levertijd is 2-3 weken

Voor gebruik ’s morgens en’ s avonds.

Met een hoeveelheid ter grootte van een erwt verdeelt u het serum gelijkmatig rond het oog. Bedek de huid boven en onder het ooglid. Glad naar boven en naar buiten en klop zachtjes met de vingertoppen tot ze volledig zijn opgenomen.

ZAADOPLOSSING DIEPE MISTURIZER

Revri Seed Solution Deep Moisturizer biedt uw huid krachtige, natuurlijke hydratatie om het er gezond, kreukvrij, zacht en soepel te houden. Een zorgvuldig uitgekozen selectie van volledig natuurlijke ingrediënten is gericht op de zorgen van uw huid, terwijl onze speciale E.S.T.-8-molecule elke laag van uw huid hydrateert en zorgt voor een langdurige gezondheid. Vocht is de sleutel tot de gezondheid van uw huid, dus we hebben een vocht gecreëerd dat zo rijk is dat uw huid straalt van schoonheid. Met een gepatenteerde 24-uurs-release houdt onze diepe moisturizer je huid de hele dag en de hele nacht gehydrateerd.

KOOP NU

GEBRUIK
VOORDELEN
INGREDIËNTEN
Voor gebruik ’s morgens en’ s avonds.

Gelijkmatig een laag vochtinbrengende crème verdelen over gezicht, hals en decolleté. Strijk zachtjes op de huid naar boven en naar buiten.

Breng ’s nachts een dikkere laag aan voor meer hydratatie.

EST. – 8 MOLECULE
ENCAPSULATED SEED-TECHNOLOGIE

We hebben een molecuul gemaakt, E.S.T.-8, gemaakt met een specifieke set ingrediënten in krachtige hoeveelheden en ingekapseld in een verfijnde levering om je dat te geven. Dit molecuul is het eerste in zijn soort en ons eigen meesterwerk.

PLANTAARDIGE STEMCEL
Revri’s krachtigste functie komt in de vorm van twee plantenstamcellen. De ene komt van de Smeerwortel en de andere van het Zwarte Komijnzaad. Plantaardige stamceltechnologie is toonaangevend op het gebied van huidverzorging en wij zijn de eersten die de krachtige stamcel van zwarte komijn gebruiken. Elk biedt krachtige hulp aan onze eigen cellen terwijl ze groeien, waardoor ze zich kunnen ontwikkelen en optimaal kunnen functioneren.

ALLES IN DE NATUUR BEGONNEN MET EEN ZAAD. DAAROM BEGONNEN WE, EN DAT IS WAAR WE BLIJVEN BLIJVEN.

xxxxxxxxxxxx

 

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%