Video Oprah Winfrey Receives Cecil B. de Mille Award at the 2018 Golden Globes

YouTube poster

 

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Video Oprah Winfrey Receives Cecil B. de Mille Award at the 2018 Golden Globes

  1. What is “TRUTH?” – Nicolas Heartmann 17 januari 2019 at 20:32

    […] Candid – Seven Confessions – Wake Up Your Luck Odd Type of Fellow – Writer’s block Video Oprah Winfrey Receives Cecil B. de Mille Award at the 2018 Golden Globes – Theo Herbots Love… Women’s March Anniversary – When I Thought I Was Nothing Candid – Sgeoil Across The Room […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%