Vaderdagactiviteiten: 10 memorabele dingen om met papa te beleven

Advertenties

Vaderdagactiviteiten: 10 memorabele dingen om met papa te beleven

Een typische vader kan zijn dagen doorbrengen met werken, zijn nachten zorgen voor kinderen en zijn weekends in de tuin. Pa doen dit omdat ze van hun familie houden, maar net als iedereen verdienen ze een dag vol lof. Als je vaderdag komt, vraag je je waarschijnlijk af wat je dit jaar voor je vader kunt kopen. Je zou hem nog een t-shirt kunnen geven zoals je vorig jaar deed (hij draagt ​​er toch ten minste twee keer per week voor), of je zou een websitekunnen maken met foto’s van jullie samen. Of misschien is er een beter idee.

In plaats van papa dit jaar nog een geschenk te geven, waarom niet van gedachten veranderen en een activiteit kiezen die je samen kunt doen? Denk aan iets waar hij dol op zou zijn. Ter inspiratie hebben we 10 gedenkwaardige ervaringen verzameld die jij en je vader samen deze Vaderdag kunnen delen:

01. Voer foto’s uit zijn kindertijd opnieuw uit

Heeft papa ooit met je over zijn jeugd gesproken? Zoals basketballen buiten met zijn broers of zussen of voor de eerste keer leren fietsen? We zijn er zeker van dat er foto’s zijn om mee te gaan met die openhartige herinneringen. Een creatieve manier om vader te choqueren met een goed doordacht cadeau is om zijn favoriete jeugdherinneringen opnieuw te creëren – rekwisieten, kleding en al het mogelijke. Bovendien is dit een ervaring die hij nog vele jaren als herinnering kan vasthouden.

02. Maak zijn favoriete eten voor het ontbijt

De beste manier om ’s ochtends wakker te worden, is je lievelingseten. Maak van papa een ontbijt waar hij altijd van gedroomd heeft op deze heerlijke zondag, ook al is het een hamburger of pizza (we oordelen niet). Er zijn hoe dan ook geen regels over Vaderdag.

03. Neem zijn favoriete serie of sportgame op

Hoe vaak kan pap echt gaan zitten en terugschoppen met een drankje of een zak chips en zijn favoriete show- of sportteam bekijken? Welnu, vandaag is de dag. Verras hem met al zijn favoriete programma’s die vooraf zijn opgenomen, zodat hij de hele dag kan doorbrengen met binge-watching.

04. Neem je eigen lokale ijsproeverij mee

Wie houdt er niet van ijs? Wandel met je vader naar de plaatselijke ijssalons in de stad en proef alle gekke smaken die er zijn. Sommige zul je geweldig vinden, sommigen maken je misschien misselijk, maar hoe dan ook, jij en je vader zullen een extra lieve dag vol lachen en glimlachen hebben.

05. Help een handje en meld je aan als vrijwilliger

Deze dag zou een goede gelegenheid kunnen zijn om uw gemeenschap te helpen. Doe iets waardoor jullie beiden een warm gevoel vanbinnen krijgen, voedsel koken voor een dakloos onderkomen, dekens maken of de honden uitlaten voor een wandeling in het dierenasiel. Er zijn veel manieren om samen deze gemeenschap te helpen op deze speciale zondag.

06. Plan een buitenavontuur

Veel vaders houden van de sensatie van buitenactiviteiten, zoals wandelen, kamperen en vissen. Wat meer is, ze vinden het geweldig als hun kinderen de hele dag niet op hun telefoon zitten. Neem deze speciale dag als een moment om een ​​weekendtrip met papa te plannen, waar je teruggaat naar de basis. Dat betekent, loskoppelen van uw apparaten en samen quality time doorbrengen.

 

07. Kies spontaan voor de volgende filmvertoning

Soms haalt de planning al het plezier uit dingen, zoals uren beslissen over welke film te gaan en te zien. De beslissing om spontaan te zijn in de bioscoop kan op twee manieren. Wanneer je daar aankomt, kun je besluiten om naar de volgende filmvertoning te gaan, ongeacht het onderwerp. Een ander idee is om naar de film te gaan waar je van houdt, en dan naar de volgende film die je meteen laat zien (we beloven dat we het niet zullen vertellen).

08. Voltooi een uitdaging of bouw samen iets

Alles van het oplossen van een 500-delige puzzel tot het samen bouwen van een boomhut is een uitstekende manier om het hart van je vader te verwarmen. Er is niets zo oprechts voor een vader als het delen van het gevoel van voldoening tussen hem en zijn kinderen.

09. Trakteer hem op een spadag (hij zal er dol op zijn)

Hoewel veel vaders het niet willen toegeven, houden ze ervan om net als iedereen in de watten gelegd te worden. Als je besluit om papa een kuuroorddag cadeau te doen, is het jouw manier om te zeggen dat je weet dat hij na al zijn harde werken een dag van ontspanning verdient. Maak er een dag van door een luxe ontbijt of lunch op te nemen. Dat is een goed bestede dag.

10. Maak een speurtocht met een speciale prijs

De sensatie van het oplossen van mysteries is ingebed in ieder van ons. Geef vader een geschenk waar hij voor moet werken, maar veel plezier ermee. Maak een speurtocht met enkele van zijn favoriete dingen, zoals het schieten van hoepels, minigolf in de achtertuin en meer van zijn favoriete hobby’s. Laat dan het laatste item in de speurtocht naar zijn favoriete restaurant of kaartjes voor een balspel leiden – hij zal ongetwijfeld dol zijn op de moeite die je in deze onvergetelijke ervaring stopt!

Geïnspireerd voelen om een ​​eigen ervaring te starten? Maak je eigen gratis prachtige website!

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%