Deze geweldige foto’s zullen je blijvend zomerbestemming maken / These great photos will make you a permanent summer destination

You can translate this message on my site in 110 languages

Zomerzon, er is iets aan de hand. Maar ach, oh, die zomerfoto’s. (Nou-a, nou-a, nou-a, uh!) Of je er nu bent om je zomervakantie te ontmoeten of vast te houden op kantoor, het valt niet te ontkennen dat dit seizoen wordt omringd door een speciale sfeer. Dat is misschien de reden waarom het de tijd van het jaar is waarin de meeste foto’s worden gemaakt, hoewel de meeste van hen waarschijnlijk niet bij uw fotowebsite komen

De zomer is een tijd om herinneringen te creëren en vast te leggen. Als je door oude fotoalbums kijkt, is de kans groot dat de meeste foto’s zijn gemaakt tijdens dit seizoen. En hoeveel van uw meest gekoesterde jeugdherinneringen vonden plaats in de zomer? Volwassenheid kan de vrolijke magie van de zomer (hallo, lange spreekuren als kinderen in de straat beneden ons spelen) ondermijnen! Maar dat betekent niet dat er niet nog tijd is om te genieten van alles wat dit seizoen te bieden heeft en te nemen een aantal fantastische zomerfoto’s. Het werk van deze zeven getalenteerde Wix-fotografen zal je zeker inspireren om naar buiten te gaan en die schitterende foto’s te maken.

Reizen is leven, door Ale Sierra

De foto’s van Ale Sierra zijn de perfecte weerspiegeling van het eerste dat in je opkomt als je aan zomerfoto’s denkt. Paradijselijke eilanden, diepblauwe zee, eindeloze zandduinen … En bovenal een gevoel van vrede en verwondering.

Ale slaagt erin deze emoties op te roepen door haar foto’s een delicate verwerkingsbehandeling te geven die resulteert in levendige maar zachte beelden. Deze opmerkelijke balans trekt de aandacht van de kijker en onderscheidt haar werk van andere. ‘ We moeten u waarschuwen. Als u deze foto’s langer dan een paar seconden bekijkt, kan dit resulteren in de aankoop van vliegtickets voor uw droomvakantie.

verlaten eiland met palmbomen gezien vanaf het zeewateroverzicht van de blauwe zee als de golven elkaar ontmoetenbruine zandduinen en drie kamelen

Houd je vrienden in de buurt, door Brad Damms

Wat is de zomer zonder een beste vriend om mee te delen? Brad Damms heeft het geluk dat hij niet één, maar twee beste vrienden heeft om zijn avonturen mee te delen. Sapphire en Bandit weten hoe ze maximaal van de zomer kunnen genieten en hebben ook de kunst van het poseren voor verbluffende portretten onder de knie.

De eindeloze energie van deze twee partners in misdaad leidt Brad naar talloze escapades over land en kust. Hij fotografeert dit duo terwijl ze het bos verkennen, plonsen in de zee en de zonsondergang bewonderen – en tegelijkertijd waardevolle herinneringen creëren. De resultaten van deze avonturen zullen je hart meer verwarmen dan welke hittegolf ooit zou kunnen doen.

twee schattige honden zittend op een veld vol met bloementwee honden op de kust van het strand tijdens de zonsondergangsilhouetten van twee honden zittend op het gras kijken naar een mooie bewolkte zonsondergang

De stad ziet er zo mooi uit, door Christian Hinkle

Weinigen zijn in staat om zowel de geest van een stad als Christian Hinkle te vangen . Hij reist door de Verenigde Staten en neemt prachtige stadsfoto’s van elk gebied dat hij bezoekt. Christian’s portfolio is een geweldige inspiratiebron voor degenen die hun zomervakantie doorbrengen met het verkennen van nieuwe steden.

De website van Christian is ook een goed voorbeeld van hoe u uw foto’s zou moeten presenteren. Voor elke stad die hij bezoekt, kiest hij een kleine selectie van afbeeldingen om in zijn portfolio op te nemen. Hiermee vermijdt hij een van de meest voorkomende fouten in de portfolio : kwantiteit kiezen boven kwaliteit. Hij slaagt er ook in om kijkers betrokken te houden terwijl ze snel stad na stad doorbladeren.

kleurrijke gebouwen met prachtige lettertekenspaleis gezien vanaf het fonteinwaterpijler die in het zeewater tijdens zonsondergang leidt

Neem de schilderachtige route, door Dino Rovolis

Er is een unieke kalmte rond de foto’s van Dino Rovolis . Ze voelen aan als een roadtrip die je voor altijd zou willen meemaken. De prachtige behandeling van licht en kleur door Dino resulteert in zomerfoto’s die het scherm overstijgen en je het gevoel geven dat je er daadwerkelijk was.

Het creëren van deze karakteristieke aura tot leven is eigenlijk een kernonderdeel van het creatieve proces van Dino. In zijn portfolio legt hij uit dat het manipuleren van kleuren, schaduwen en hoeken het sterkste deel van zijn werk is. Hij legt uit dat muziek hem helpt bij het kanaliseren van de energie en vibe die hij wil vertalen in zijn beeldtaal.

blauwe zee gezien vanaf de rand van een klifmistige groene bergen en blauwe rivierzonneschijn passeert een groene boom vol bloemen

Vitamine zee, door Felipe Silva

Het leven van Felipe Silva is geboren en getogen in Rio de Janeiro en is verbonden met de zee. Deze band stelt hem in staat om zijn essentie op een geheel nieuw niveau te vangen. Kijkend naar zijn werk, is het gemakkelijk te begrijpen wat ‘zoutwater alles geneest’.

De schoonheid van zijn foto’s maakt het moeilijk te geloven dat hij niet de meeste tijd heeft besteed aan het beheersen van zijn techniek. Toch heeft hij het grootste deel van zijn leven gewijd aan waterpolo. Hij ging zelfs door naar de Olympische Zomerspelen 2016. Dit bewijst dat passie op elk moment in het leven te vinden is. En dat hard werken en toewijding leidt tot verbluffende resultaten.

strand zonsondergang met bergen en stad aan de horizonperfecte turquoise zeegolfkleurrijke zee zonsondergang verplaatst lange blootstelling

Een nieuw perspectief, door Thomas Lefebvre

De zomer in de stad doorbrengen lijkt misschien het einde van de wereld, maar laat het je creativiteit niet beperken. Het werk van Thomas Lefebvre legt het stadsleven vast op een manier die je inspireert om het meeste uit je locatie te halen. Zijn straat- en landschapsfoto’s zijn de perfecte weergave van hoe je elke plek leert kennen om zijn ware schoonheid te fotograferen.

Hoe ziet jouw stad er van boven uit? Zoek het hoogste overzicht om een ​​geheel nieuw perspectief te onthullen van de plaatsen die u dagelijks ziet. Begin omhoog te kijken en ontdek adembenemende hoeken die je nog nooit eerder hebt opgemerkt. Ga zitten en breng wat tijd door met mensen kijken. Elk moment dat je stopt om de stad in te nemen, is een stap dichter bij de perfecte foto.

luchtfoto van de stad en haar groene velden en blauwe rivierwolkenkrabbers en blauwe hemel gezien van onderentwee meisjes zitten aan het strand met hun fietsen geparkeerd voor hun neus

Pure energie, door Lisa Paarvio

Net zo leuk als sporten, is het maken van geweldige sportfoto’s geen kinderspel. Elke actie duurt slechts een fractie van een seconde, en om de perfecte foto te maken, is veel geduld en een goede oog-handcoördinatie vereist. Het werk van Lisa Paarvio laat zien hoe geweldig de resultaten kunnen zijn als je beide vaardigheden onder de knie hebt.

Van motorcross en klimmen tot surfen en fietsen, het portfolio van Lisa omvat vrijwel elke sport die je deze zomer misschien denkt te volbrengen. Als je liever veilig achter de camera staat, kan haar werk een geweldige bron van motivatie zijn om nieuwe genres, composities en technieken te verkennen.

fietser die een truc halverwege de sprong uitvoertmotorcross rijder verlaten van een spoor van stofsurfer die over een grote golf springt

 

Klaar om je portfolio aan de wereld te presenteren? Maak een gratis fotografie website==>> met Wix!

Judit Ruiz Ricart
Van Judit Ruiz Ricart
Fotografie-expert voor het Wix Blog & Social Media T

Theo-Herbots Gezondheid-Blog & Fotografie || Health-Blog & Photography

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit: