Bezoek mijn Blog in een nieuw kleedje // Visit my Blog in a new look

Ik ben er nog hard aan aan het werken om deze Blog te verbeteren en om iedereen zijn weg op deze website te laten vinden.

Geef Uw mening hier beneden en ik hou er rekening mee bij de verdere uitwerking.

Maar ga nu naar de startpagina voor mijn welkomstwoord en de andere

Blog-Berichten KLIK==>> HIER<<

Vriendelijke groet en bedankt voor Uw bezoek en Uw vertrouwen

Theo-Herbots Gezondheid-Blog & Fotografie || Health-Blog & Photography

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Bezoek mijn Blog in een nieuw kleedje // Visit my Blog in a new look

  1. perdebytjie 7 juli 2018 at 12:34

    Ek vind dit nou baie makliker om jou blog oop te maak, Theo. Jou vorige formaat was so vol inligting, dat my rekenaar altyd opgehang het met die aflaai daarvan. Daarom het ek opgehou om dit te lees, al het dit ook hoe interessant gelyk. Ek wou jou al sê daarvan, maar ek wil nie graag mense kritiseer op hul persoonlike plekkies nie.Ek hoop hierdie gaan meer gebruikersvriendelik wees. Alle voorspoed daarmee!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit: