Theo-Herbots-Wix-NL | 11 stappen om een ​​succesvolle YouTuber te worden / 11 steps to become a successful YouTube

 

11 stappen om een ​​succesvolle YouTuber te worden

Er lijkt overeenstemming te zijn dat het starten van een YouTube-kanaal niet langer ‘de moeite waard’ is, omdat alle miljonairs al zijn geboren uit het platform. Ja, het is waar dat je een betere kans hebt om “fetch” te laten gebeuren dan een YouTube-sensatie te worden, maar dat betekent niet dat je je cake niet kunt hebben en ook niet opeet. Het succes van YouTube-beïnvloeders uit het verleden heeft ervoor gezorgd dat marketeers verschuiven hoe ze hun publiek potentieel kunnen bereiken, dus het is eigenlijk een zeer relevante droom om te hebben voor je eigen kanaal. Het videoplatform heeft zichzelf geweven tot de marketingvouw van veel bedrijven of echt iedereen die zijn stem wil delen met de wereld.

Hier zijn de 11 stappen die u moet nemen om een ​​succesvolle YouTuber te worden:

 1. Bepaal wat succes voor u betekent en onthoud het

  Veel definiëren succes in monetaire zin, maar er is zoveel meer dan geld op de bank. Als je veel geld doet met een baan die je haat, beschouw je jezelf als succesvol ondanks je gebrek aan voldoening? Succes komt in verschillende vormen, en het is aan jou om te bepalen waar je jezelf als succesvol beschouwt. Als je buiten je greens voor je YouTube-kanaal succes definieert, denk er dan aan dat je daar voor bent. Of het nu gaat om een ​​hogere kijkcijfers voor je video’s, meer abonnees, of gewoon een algehele toename van betrokkenheid op je kanaal, houd dit als je focus, al het andere is gewoon een bonus.

 2. Ontwikkel de doelen en inhoud van je kanaal

  YouTube is video. Er is veel goede inhoud en een heleboel vreselijke inhoud. Om op te vallen in deze woeste zee, moet je natuurlijk blijven peddelen en je hoofd boven water houden, maar je moet een plan hebben om naar de kust te gaan. Het ontwikkelen van je inhoud is leuk, maar het is ook een taak. Hier definieer je de stem van je kanaal en moet je inhoud hierop aansluiten. Zelfs als het alleen jij en je camera zijn, bouw je de persoonlijkheid van je merk op. De eenvoudigste manier om je kanaal te ontwikkelen, is jezelf zijn. Maar wat als je niet bijzonder interessant bent, ook al is de inhoud die je produceert? Nou, dan is er niets mis met een beetje “extra” om wat pit toe te voegen aan je video’s. (Lees: een beetje – je gaat voor de lol, niet onaangenaam. Houd ook altijd rekening met je publiek.)

  Je moet beslissen welk type inhoud je op je kanaal wilt aanbieden. Het bereik is enorm, van instructievideo’s, tot humor, tot recensies. Zodra je dat hebt gekozen, kijk je terug om te zien hoe je de video’s uniek kunt maken met de persoonlijkheid van je merk. Afhankelijk van de inhoud en de niche van je kanaal, wil je ervoor zorgen dat je jezelf een beetje bewegingsruimte geeft om trending topics in jouw branche te bespreken. Als er groot nieuws uitbreekt of als er een onderwerp is waarvan je weet dat anderen met vergelijkbare kanalen het over hebben, aarzel dan niet om op de golf te rijden. Het is belangrijk om relevant te blijven. Zelfs als je dezelfde onderwerpen behandelt als anderen, geeft dit je de gelegenheid om je waardevolle input over een onderwerp toe te voegen.

 3. Breng het in kaart

  Nu, met je beveiligde inhoud, maak een plan om niet alleen de creatie uit te voeren, maar ook alles in deze onderneming. Beschouw dit als een bedrijfsplan van soorten en kom er zo nu en dan weer op terug om ervoor te zorgen dat u zich aan de normen houdt die u voor uzelf hebt opgesteld. Je kunt dit deel ook behandelen als een checklist van de dingen die je nodig hebt bij het maken van je YouTube-kanaal, inclusief alle apparatuur die je nodig hebt om video’s van hoge kwaliteit te produceren. Dit is ook een goed moment om erachter te komen wie er nog meer bij het kanaal zal zijn, als er iemand is. Bouw in essentie een realistische tijdlijn voor uw boekingsschema, verzamel onderwerpen voor uw inhoud en zorg ervoor dat u deze tijdlijn consistent volgt tijdens uw reis.

 4. Zorg ervoor dat je kanaalpagina uitnodigend is

  Weet je wat niet schattig is? Een onvolledig YouTube-profiel. Als je YouTube ‘voor’ wilt laten gebeuren, moet je goed letten op je p’s en q’s. Aangezien het medium een ​​visuele is, is presentatie de sleutel en alles, niet alleen uw inhoud moet op het juiste moment zijn. Uw profielfoto of -logo moet op de juiste plaats worden geplaatst en de afbeelding van uw kanaalbanner moet de juiste afmetingen hebben. Andere dingen om over na te denken zijn de stijl van je videominiaturen. Hebben ze hun eigen visuele stijl die je consequent zult blijven reproduceren? Om er zeker van te zijn dat al uw elementen op hun plaats zitten en de juiste maat hebben, kunt u onze ultieme social media-maatgids bekijken . Graag gedaan.

 5. Let op je SEO

  Juist het opzetten van SEO voor je YouTube- video’s is belangrijker dan dat. Aangezien je de tijd hebt genomen om je video’s te produceren, begin je nu niet meer te lummelen. YouTube is een zeer geavanceerde zoekmachine en mensen gebruiken het veel om nieuwe inhoud te ontdekken. Dit betekent dat u, door de juiste zoekwoorden te kiezen, uw kans om gevonden te worden, te zien en te genieten, nog groter maakt. Als er video’s zijn die lijken op een film die je wilt maken, kijk dan naar de exacte woorden die je hebt ingetypt voor de resultaten. Probeer dan een kleine variatie om te zien hoe de resultaten veranderen, zodat u kunt zien wat een of twee verschillen kunnen maken. Onderzoek de zoekwoorden die u wilt gebruiken, hun populariteit en de zoekwoorden die uw concurrentie gebruikt.

 6. Wees consistent. Wees consistent

  Het maakt niet uit hoeveel van deze artikelen over succesvol zijn op YouTube je leest, je zult deze altijd vinden. Je moet consistent zijn om elk soort succes te zien. Het is dat of hedge uw weddenschappen op onmiddellijk viraal succes. Begrijp me niet verkeerd, dat zou cool zijn, maar de virale route is geen gegarandeerde in het minst. Het maakt niet uit wat voor soort inhoud je produceert, blijf consistent met je timing en type. Stel een planning in voor wanneer je je video’s wilt vrijgeven en probeer het vast te houden. Consequent video’s op dezelfde dag en tijd vrijgeven vertelt niet alleen aan je publiek wanneer ze je nieuwe inhoud kunnen verwachten, maar het geeft je ook een schema om mee te werken en je eraan te houden. Consistentie gaat niet alleen over timing. Het gaat om het waarborgen van stabiele inhoud van het merk

  Laten we zeggen dat je een bakkanaal op YouTube volgt en dat het je go-to-source is om alles te bakken, maar de nieuwste aflevering, zonder uitleg, gaat helemaal over hun reis naar een monster truck-rally. (Echt waar?) Het schril contrast in inhoud, vooral zonder waarschuwing, is schokkend en zal je trouwe kijkers in de war brengen. Als je wilt experimenteren met je inhoud, is het verstandig om eerst je publiek een voorsprong te geven.

 7. Ga ter zake

  Weet je wat absoluut noodzakelijk is voor een YouTube-video? Een verklaring van vijf minuten voor iets dat je kunt en wilt laten zien aan je kijker die slechts 30 seconden duurt. Klinkt grappig als dat zo wordt geformuleerd, toch? Helaas is dit vreselijk vaak. Het spijt me, maar mensen hebben geen tijd voor u om hun tijd te verspillen, dus kom er maar meteen aan toe. Als je instructievideo’s vrijgeeft, is dit een absolute must om zo snel mogelijk bij je punt te komen. Leg uit waar de video over gaat en duik er meteen in. Het punt van een video is om je kijker iets te “laten zien” (als ze alleen maar willen luisteren, luisteren ze naar een podcast.) Natuurlijk zal er gevallen waar verdere uitwerking of het oplossen van problemen moet worden vermeld, maar bewaar dat voor later in de video. Je publiek zal je bedanken.

 8. Blijf op de hoogte

  Wanneer u (opname) presenteert aan uw publiek, wilt u gezien worden als goed geïnformeerd over uw branche. Dit houdt in dat je op de hoogte blijft van nieuws over je niche en je videomakers. Door op de hoogte te blijven van het nieuws en de gebeurtenissen in uw branche (inclusief uw concurrentie), kunt u relevante en nieuwe inhoud voor uw kijkers maken. Door naar je wedstrijdvideo’s te kijken, kun je de punten en meningen zien die ze maken voordat je je eigen video maakt. Laat je toe om je eigen tegenargument op te volgen (als je voor drama leeft) of je eigen draai om het uniek te houden. Dit zal ook helpen om jezelf te vestigen als een “startpunt” kanaal voor iemand die op de hoogte wil blijven van een bepaald onderwerp.

 9. Beheer uw gemeenschap als een baas

  Als je het succes meet per abonneeaantal, zijn je abonnees eigenlijk goud, dus zorg ervoor dat je ze als zodanig behandelt. Dit gaat verder dan alleen het beantwoorden en het waarderen van hun opmerkingen. Gemeenschapsbestuur kan een taak op zich zijn. Een geweldige manier om direct met je community in contact te komen, is door een live stream te hosten. Live video wordt steeds populairder, omdat je hiermee rechtstreeks contact kunt maken met je kijkers en een meer openhartige weergave van de manchet kunt weergeven. Dit platform is ook ideaal voor het organiseren van Q & A’s zodat uw publiek direct antwoord kan krijgen op hun brandende vragen. Je kunt het ook omdraaien en je kijkers vragen stellen in de opmerkingen die je tijdens de sessie kunt beantwoorden. Dit kan een artikel over YouTube zijn, maar je moet ook zeker met je community communiceren op andere sociale netwerken. Plus, Het is een geweldige manier om te profiteren van meerdere platforms en nieuwe doelgroepen aan te boren. Sociaal aanwezig zijn op meerdere netwerken laat zien dat je beschikbaar bent en toegewijd aan je community.

  Een paar manieren om je community te laten groeien zijn onder andere:

  • Zorg er altijd voor om van het ene sociale netwerk naar het andere te linken. Een goed geplaatste CTA in je video’s kan je helpen deze actie te bereiken.
  • Maak bij het vrijgeven van een nieuwe video dit op al je andere kanalen bekend. Plus: vergeet niet om een ​​link toe te voegen aan je nieuwste video.
  • Maak een blog om uw community geïnteresseerd te houden.
  • Start een forum om het gesprek gaande te houden.
  • Stuur nieuwsbrieven met Wix ShoutOut om uw wekelijkse blog, aankondigingen of updates te promoten.
 10. Verspreid het woord met een geweldige website

  Wanneer je primaire inhoud voor YouTube is gemaakt, is het moeilijk om je merk een ander thuis te geven. Natuurlijk kun je je video’s delen op andere sociale netwerken, en dat zou je ook moeten doen, maar een verbluffende videowebsite zou het thuisland van je YouTube-kanaal moeten zijn. Het grote voordeel van een videowebsite is dat u de eigenaar bent van alles op uw website. In essentie ben je niet beperkt tot wat een platform voor sociale media te bieden heeft. Daarom heeft jouw site alle voordelen van YouTube zonder enige beperking. Met Wix Video, kunt u eenvoudig uw YouTube-kanaal synchroniseren met uw site, zodat uw video’s probleemloos in uw website kunnen worden geïntegreerd. Dat betekent, meer weergaven van uw video’s rechtstreeks vanaf uw site. Vanaf uw site heeft u de mogelijkheid om uw video’s te verkopen, te verhuren of zelfs een maandelijks abonnement in te stellen. Het beste van alles, het is allemaal gratis.

 11. Leer van uw analyses

  Zelfs de beste kan het beter doen. YouTube biedt een speciale analysepagina voor je kanaal zodat je kunt zien hoe je video’s presteren. Met Analytics kun je inzicht krijgen in de mensen die je video’s bekijken, waardoor je je doelgroep verder kunt verfijnen. Het geeft je ook een beter idee waarom de ene video beter heeft gepresteerd dan de andere. Kortom, het is een krachtige tool waar je van moet profiteren voor je ontluikende kanaal.

Klaar om je video’s online te presenteren? Maak vandaag nog uw prachtige website==>> !

Van Blake Stimac
Community & Social Media Manager, Wix Over The Wix Blog

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%