#Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie | De mooiste landschappen foto’s over gans de wereld The most beautiful landscapes photos all over the world

 De mooiste landschappen foto’s

“Degenen die nadenken over de schoonheid van de aarde vinden reserves van kracht die zullen blijven bestaan ​​zolang het leven duurt” – Rachel Carson.

Als je ooit merkt dat je voor een adembenemend landschap staat, weet je precies waar Carson het over had. Zelfs degenen die niet groot zijn in het verkennen van het buitenleven, hebben een moment meegemaakt waarin ze alles moesten stoppen om naar het landschap voor hen te staren. Dat is de schoonheid van de aarde, die een van deze majestueuze scènes tegenkomt tijdens het surfen op een website met fotografie, heeft bijna net zo veel impact als fysiek aanwezig zijn.

Of je nu op zoek bent naar je volgende reisbestemming of je gewoon wilt verheugen in de pracht van onze planeet, deze 20 prachtige landschapsfoto’s van Wix-fotografen zullen je sprakeloos maken. En zal u waarschijnlijk leiden naar het kopen van een vliegticket voordat u het haalt tot het einde van dit artikel.

St Kilda, Schotland

Deze foto door Erika Valkovicova is de belichaming van op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

een volle regenboog verschijnt boven de zee aan het einde van een bergklif

Nafplio, Griekenland

De ultieme eenvoud van een prachtig landschap, gezien door de ogen van Wolfgang Schönak .

Pico Do Jaraguá, Brazilië

Deze uitstekende drone-opname van Felipe Silva geeft een perfecte samenvatting van de impact die mensen hebben op de omgeving om ons heen.

Suru Valley, India

Soms worden buitengewone plaatsen alleen gewaardeerd door de lokale bevolking. De foto van Siddharta De toont de uitzonderlijke aard van een vallei die nauwelijks toeristen aantrekt.

Wadi Rum, Jordanië

Deze adembenemende woestijn diende als de ideale omgeving voor de veelgeprezen film The Martian . Het schot van Amir Ehrlich laat zien hoe onvergelijkbaar de schoonheid van deze wereld is.

Castle Mountain, AB, Canada

Het is moeilijk om niet na te denken over de meesterwerken van Ansel Adams wanneer je kijkt naar de buitengewone monochrome afbeeldingen van Emilio I. Carballido .

Ligurische Rivièra, Italië

Op de een of andere manier wordt een prachtige plek nog mooier wanneer je vanuit de lucht wordt gezien. Als je ons niet gelooft, bekijk dan het werk van Joshua Jensen-Nagle .

Newquay, Engeland

De naam Edge of the Map past perfect in hun portfolio, omdat deze zonsondergang ons het gevoel geeft alsof we op het laatste stuk land staan ​​terwijl de wereld ten einde is.

Dolomieten, Italië

Pizza, wijn en adembenemende bergen: de drie elementen van een geweldig land. Afgaand op de foto van Vladan Laxa , kan de laatste een beetje meer voorbereiding vergen dan de anderen.

Adirondack Park, NY, Verenigde Staten

New York City kan bekend staan ​​als The Center of the Universe, maar er is zoveel land dat het waard is om te zien in de staat buiten de Big Apple. Gaan op de foto van Jonathan Zaharek , heeft de schoonheid van deze omgeving geen reden om de grote stad te benijden.

Vestur-Skaftafellssysla, IJsland

Venturing buitenshuis als de meeste mensen bang zijn voor het weer, kan je belonen met een aantal uitstekende uitzichten, zoals dit prachtige shot van Erwann Martin .

Mount Erciyes, Turkije

Dit is waarschijnlijk niet het beeld dat je zou verwachten van een land uit het Midden-Oosten. Gelukkig hebben we uitstekende fotografen zoals Tyler Turner om stereotypen te doorbreken.

Saint-Laurent-rivier, Québec

We dagen je uit om naar het einde van deze pier te lopen, of om het unieke karakter van een rivier te vangen, beter dan Silvio Birindelli . Hopelijk bezit je een mooi badpak.

Nova Scotia, Canada

Van de reflectie van de bomen tot de Canadese gans die over zijn dag gaat, voelt alles op Nancy Dempsey ’s foto alsof het uit een droom is gehaald.

Tel Aviv-Yafo, Israël

Alle kleuren van de regenboog komen samen in deze prachtige strandzonsondergang die werd geschoten door de begaafde Aviv Maister .

Bagan, Myanmar

Meer dan 2.000 boeddhistische monumenten kijken uit over de eindeloze groene velden van deze stad. In één afbeelding kon Roberto Vámos de magische schoonheid van deze regio vastleggen.

Háifoss, IJsland

Het is geen wonder dat dit land jaar na jaar bezig is met de reisdoelen van een fotograaf. Hetschot van Matteo Andrei ziet eruit alsof het rechtstreeks uit de Lah’mu van Rogue One isgehaald.

Victoria, Australië

Het Land Down Under staat bekend om zijn eindeloze stranden. En toch heeft de schoonheid van de foto van Sharon Wellings ons sprakeloos gemaakt.

South Fork Snake River, ID, Verenigde Staten

Ongelooflijke dingen gebeuren wanneer het speciale karakter van filmfotografie een uitstekend landschap ontmoet door de ogen van een getalenteerde fotograaf als Torey Hill .

Gardameer, Italië

Ik ben de koning van de wereld! Behalve in plaats van op een scheepsrail te springen, veroverde Mattia Bonavida een duizelingwekkende bergketen.

 

Klaar om je portfolio aan de wereld te presenteren? Maak een gratis fotografie website==>> met Wix!

Van Judit Ruiz Ricart
Fotografie-expert voor het Wix Blog & Social Media Team

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “#Theo-Herbots | #Tienen | #Blog-#Natuurfotografie | De mooiste landschappen foto’s over gans de wereld The most beautiful landscapes photos all over the world

  1. Sparkyjen 26 juli 2018 at 21:04

    Oh WOW! Gorgeous images. I especially love the ones with paths, like the road for instance. The one with the lined sand, and the beach with the shoreline are also favorites. All are pretty cool, and express an eagle eye of perceptual talent. Bravo!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%