Mijn verwezenlijkingen in 2018 |My achievements in 2018

Advertenties

TRANSLATE THIS BLOG HERE

Geweldig dat U mij hier bezoekt
Great that you visit me here

Social-Media vandaag, niet meer uit onze samenleving weg te denken

Social-Media-Vandaag

Nietmeer uit onze samenleving weg te denken
https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2019/01/theo-herbots-social-media.mp4

Sociale media (de Engelse term social media is ook in het Nederlands gangbaar) is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers.

Op deze manier en door mijn Websites te koppelen aan verschillende Social-Media heb ik op iets meer dan een jaar  denderende statistieken behaald 

Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. Dit doen zij door berichten te publiceren of door gebruik te maken van ingebouwde reactiemogelijkheden. Voorbeelden van dit laatste zijn weblogs, waar lezers reacties achterlaten door middel van een reactieformulier of middels trackbacks.

Toen ik begin 2011 door dramatische omstandigheden (waar ik geen vat op had) op alle vlakken Fysisch- Psychisch- Financieel en Sociaal, volledig tengronde werd gericht, was ik de wabhoop nabij.

Om mijn gedachten af te leiden van de ellendige toestand waarin ik was terecht gekomen, ben ik beginnen te bloggen en websites te maken. 

In de video hier beneden geef ik een korte weergave van wat U er zoal kan vinden

https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2019/01/mijn-passie-is-_-my-passion-is.mp4

Mijn meest belangrijke Blog 

Deze Blog gaat over mijn Prachtige Stad #Tienen en Fotografie. Ik ben daar gewoon mee begonnen om een nieuwe template uit te proberen, maar gezien het enorme succes, plaats ik er nog regelmatig artikels op, vooral over #Tienen en een andere hobby van mij #Fotografie

https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2019/01/welkom-in-tienen.mp4

Een andere zeer succesvolle Blog is #Wie is Theo-Herbots, Deze Blog gaat vooral over Gezondheid, Kennis en Wetenschap

https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2019/01/over-gezondheid-_-about-health.mp4

De website waar U nu bent op terechtgekomen, was niet bedoeld om deze te publiceren.

Ik had er een Tool op ingebouwd om mijn SEO te verbeteren, hier dan een artikel op te schrijven en als het SEO goedgekeurd was te copieeren naar een andere site om daar te publiceren.

Evenwel ik vindt deze site zo totaal onverwacht zo aanlokkelijk dat ik ze toch publiek heb gemaakt.

PS. zeker ook bekijken mijn magazines

Een tijd geleden heb ik een mogelijkheid gevonden om dagelijks informatie te verzamelen op het internet.

Dagelijks worden de beste artikels over verschillende onderwerpen verzameld en uitgegeven in een nieuw MAGAZINE rond dat thema

Ik zou het geweldig

vinden indien U via de deelknoppen die U hier beneden en links kan terugvinden, deze site zou willen delen met Uw Volgers op Social-Media, er zullen er velen U dankbaar zijn en het respect voor U op de Social-Media zal enorm stijgen indien U zoiets geweldig Deelt.

https://groetenuittienen.blog/wp-content/uploads/2019/01/magazines-nederlands-_-english.mp4

Vriendelijke Groet en Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. BEKIJK HIER BENEDEN DE STATISTIEKEN SINDS 28 AUGUSTUS 2017

 

MIJN LAATSTE VERWEZENLIJKING

Theo-Herbots

Bekijk de video waarom inschrijven op de nieuwsbrief social-media (English video under the Dutch video)

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%