Snelle tips voor portretfotografie ||Quick portrait photography tips

snelle tips voor portret-Fotografie

Hier is iets wat we kunnen leren van tarantaylor over de technieken en het verhaal achter deze bekroonde foto. Tara deelt ook een paar snelle tips over hoe je natuurlijk uitziende portretten vast te leggen.

Tarantaylor, waar heb je deze foto genomen?

Ik nam deze foto in North, South Carolina. Ik herinner me deze dag zo duidelijk. Het was Oudejaarsavond en ik had het over zelfportretten en landschappen. Ik dacht aan het nieuwe jaar en ik wilde mezelf verbeteren. Diezelfde avond had ik slecht nieuws ontvangen en het wiegde de rest van het jaar voor mij. Het was dichter bij het einde van de dag voor mij toen ik dit schot nam. Waarschijnlijk rond 15.00 uur. Het was somber en had net gestopt met regenen.

Iets waard om te delen over verlichting?

Ik weet niet wat ik werd verwacht uit dit beeld eerlijk. De sombere dag bracht zoveel leven in de kleuren in de bomen en het gras. Ik hou van schieten op sombere dagen, want ik heb gewoon het gevoel dat kleuren hebben de neiging om meer pop dus dan hardere lichten.

Welke apparatuur heb je gebruikt?

Nikon D7000 op het moment met een Tamron 24-70 mm lens. Die lens is mijn go-to voor bijna alles.

Wat inspireerde je om deze foto te maken?

Wat ik toen voelde. De vreugde van het nieuwe jaar en wat het zou brengen voor mij. Ik heb hier niet veel mee verwerkt. Ik gebruikte een filter van VSCO en vervolgens aangepast dienovereenkomstig. Bracht de helderheid een beetje.

Welke apparatuur heb je normaal in je tas?

Nikon D700 en D7100. Lenzen die ik heb zijn 50 mm, 70-200, en 24-70 mm.

Enig advies voor anderen proberen om iets dergelijks vast te leggen?

Wees niet bang om te schieten in harde verlichting. Het kan heel intimiderend zijn.

Volg het licht en gewoon veel plezier mee! Je leert door het te verknoeien en te corrigeren.

Bekijk meer over wat ik zelf doe met portretfotografie

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%