FOTO’S BLOEMENKLEURCOMBINATIES-THEOHERBOTS ||PHOTOS FLOWER COLOR COMBINATIONS-THEO HERBOTS

Advertenties

WAAROM HET FOTOGRAFEREN VAN BLOEMEN EN TUINEN MIJN GROTE VOORLIEFDE IS

Ik ben opgegroeid op een boerderij in een tijd dat er nog geen sproeistoffen, Fungiciden, Herbiciden of andere rommel bestond.

De natuur “LEEFDE”, er bestond nog veel meer diversiteit in de natuur van Bloemen, Planten, vogels en veel meer.

De mensen hadden nog oog voor de natuur en voor de kleinste dingen.

Mijn Vader had achter en naast het huis een prachtige gezonde groentetuin en alle groenteperken waren omzoomd met vaste planten.

Dus die voorliefde voor alles wat in de natuur leefde werd mij van kindsbeen bijgebracht.

Vandaar deze foto’s

U kan er meer over vernemen in een serie zwart-wit-foto’s uit die tijd

BEKIJK HIER BENEDEN DE LAATSTE FOTO’S DIE IK GEMAAKT HEB

Powered by ViewBug

Bron: floralcolor-combinations – theoherbots

Lees hier beneden het intervieuw dat me een tijdje geleden werd afgenomen

THEO-HERBOTS-BLOEMEN-FOTOGRAFIE

Perfecte tuinfotografie

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie is een freelance Bloemen en planten fotograaf, gevestigd in Tienen, en beschikbaar voor zowel eenmalige projecten als opdrachten op lange termijn.

Zoveel elementen moeten samenkomen op het juiste moment om een mooi plaatje te kunnen creëren; van opstelling tot belichting en weersomstandigheden, Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie weet hoe intimiderend het kan zijn om afbeeldingen te produceren die precies goed moeten zijn.

Maar desondanks houdt deze talentvolle fotograaf van elke stap in het proces van fotograferen van adembenemende uitzichten.

Verken de website en neem gerust contact op voor meer informatie.

BLOEMEN-FOTOGRAFIE KENNEN

Het hele verhaal

Er was een tijd dat Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie nooit had durven dromen van een loopbaan als gerenommeerde tuinfotograaf.

Maar die tijd is reeds lang vervlogen. Je hoort de naam vaak vallen in kringen van de meest invloedrijke mensen binnen deze sector.

Wat begon als een hobby is snel uitgegroeid tot een professionele vaardigheid en deze fantastische Bloemen en planten fotograaf ontvangt telefoontjes en e-mails op zeer regelmatige basis met de vraag om adembenemende flora te komen vastleggen in de regio van Tienen en ver daarbuiten.

Om meer te weten te komen, neem gerust contact op.

MEER INFORMATIE OVER THEO-HERBOTS-BLOEMEN-FOTOGRAFIE

Degene die natuur kan vastleggen zoals het hoort

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie is al sinds 2000 aan de slag als professioneel fotograaf.

Als oprichter heeft hij zichzelf ondergedompeld in de kunstwereld en werd hierin al snel betoverd door het vastleggen van de prachtige tuinen in en rond Tienen.

De stijl wordt vaak omschreven als eerlijk en modern met een vleugje klassiek.

Een gepassioneerde verteller van verhalen die overlopen van energie waarbij zijn filosofie hierachter het uitzoeken is van objecten die verschillend en uniek zijn.

Wil je meer te weten komen over Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie, aarzel dan niet om contact op te nemen.

HERBOTS-BLOEMEN-FOTOGRAFIE

HERBOTS-BLOEMEN-FOTOGRAFIE

Oog voor tuindetail

Geïnspireerd door de pracht en praal van de natuur is Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie al sinds 2000 tuinen en landschappen aan het fotograferen op heel veel plaatsen.

Met een immense vaardigheid, aandacht voor het kunstaspect en de passie voor het creëren van galerijen van prachtige tuinen, heeft Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie zijn leven gewijd aan het vastleggen van de pure essentie van de natuur en de overvloed aan leven en kleur die daarin te vinden is.

Ontdek deze website en ontdek de unieke kijk die Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie heeft op onze wereld en maak kennis met het talent achter de lens.

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie houdt ervan samen te kunnen werken met zowel particulieren als met bedrijven en om hen te voorzien van de professionele diensten voor tuinfotografie die ze verwachten.

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie plant telkens een persoonlijke bespreking met iedere klant voor er aan een sessie wordt begonnen.

Lees verder om enkele enthousiaste beoordelingen te ontdekken die Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie over de jaren heen heeft mogen ontvangen van vele tevreden klanten.

OVER THEO-HERBOTS-BLOEMEN-FOTOGRAFIE

Het vastleggen van de mooiste momenten van de natuur

Met een getraind oog voor natuur en een indrukwekkende aandacht voor belichting en details, heeft deze Bloemen en planten fotograaf zijn loopbaan gewijd aan het vastleggen van tuinen en planten door middel van minimalistische en eerlijke fotografie.

Hij heeft een grote fascinatie voor patronen in de natuur, voor symmetrie en supersymmetrie, schaduwen en reflecties en deze liefde voor fotografie – in al zijn vormen – is de drijvende kracht achter zijn/haar loopbaan.

Het is de combinatie van passie en technische vaardigheden die Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie doet uitblinken.

Neem contact op voor meer informatie.

EEN GETALENTEERDE BLOEMEN EN PLANTEN FOTOGRAAF

Voor de tuin. Met liefde.

Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie is een gevestigde voltijdse, professionele fotograaf die gespecialiseerd is in de natuurlijke wereld.

Als officiële Bloemen en planten fotograaf sinds 2000 heeft hij altijd al de allure van tuinen en de pracht van planten willen laten zien in zijn foto’s.


Met een specifieke vakkennis in het fotograferen van bloemen en tuinen, dit allemaal op locatie en bijna altijd met het gebruik van het voorhanden zijnde natuurlijke licht, heeft Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie een brede set aan vaardigheden onder zijn riem die voortkomt uit de ruime ervaring in fotografie. Voor meer informatie over Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie, neem gerust contact op.

MIJN KLANTEN

Creatieve samenwerkingen

Het samenwerken met mensen in hun vakgebied vormt voor Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie een belangrijk onderdeel in het creëren van kwalitatieve foto’s.

De vaardigheid, het kunstaspect en de kennis die klanten de praktijk kunnen bijbrengen worden ontzettend gewaardeerd.

Door op een dergelijke manier samen te werken kunnen fotograaf en klant elkaars kunde naar een hoger niveau tillen.

Bekijk met wie Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie reeds samengewerkt heeft en neem contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

E. VERHOEVEN

Een succesvolle samenwerking

N. DIJKSTRA

Van idee tot realiteit

S. DE JONG

Een eindproduct

J. DE BOER

Een succesvolle samenwerking

Wil je meer informatie over de geweldige mensen waar Theo-Herbots-Bloemen-Fotografie al mee samen heeft gewerkt? Neem vandaag nog contact op.

CONTACT

Ben je op zoek naar een professionele tuinfotograaf die die magische momenten kan vastleggen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Potterijstraat
151 – 3300 Tienen

+32497127049

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%