Suikerrock verplaatst naar 2021! || Sugar rock moved to 2021!

Andere jaren in deze periode krioelt het in de binnenstad van Tienen door deze activiteiten.

Jammer genoeg was het door COVID19 dit jaar afgelast: Suikerrock verplaatst naar 2021!

Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik op de grote markt twee grote vrachtwagens zag met de aankondiging dat de activiteit doorgaat in 2021

Coronamaatregelen: Suikerrock verplaatst naar 2021!

De Bron van het bericht hier beneden :https://www.suikerrock.be/

15.04.20

Beste Suikerrocker: Suikerrock verplaatst naar 2021!

Waarvoor we al een tijdje vreesden is nu bevestigd door de Nationale Veiligheidsraad van België: om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan mogen er al zeker  tot en met 31 augustus 2020 geen massa evenementen georganiseerd worden.

Ook Suikerrock 2020 mag dus jammer genoeg niet doorgaan en zal daarom verplaatst worden naar de volgende zomer, in 2021.

We hebben als festivalorganisatie alle respect en begrip voor deze maatregel.

De gezondheid en veiligheid van de bevolking, onze festivalbezoekers, artiesten, crew en vrijwilligers staan boven alles.

Daarenboven zouden evenementen een extra belasting vormen voor alle hulpdiensten, die het in deze periode al zo zwaar hebben. Zij verdienen nu alleen maar onze bewondering en grootste respect.

Achter de schermen zijn we hard aan het werk met het verplaatsen van Suikerrock naar 2021.

We zijn hierover in gesprek met alle reeds bevestigde artiesten, waarvan een aantal reeds toegezegd heeft. 

Gelukkig worden in tijden van crisis de meningsverschillen makkelijker aan de kant geschoven. We zijn dan ook verheugd dat het stadsbestuur van Tienen aangegeven heeft om constructief mee te willen werken en de toekomst van Suikerrock veilig te stellen.

Burgemeester Katrien Partyka zal zich hier persoonlijk voor inzetten.

De data van Suikerrock 2021 zijn reeds vastgelegd: het festival zal plaatsvinden van donderdag 29 juli tot en met zondag 1 augustus, en zal dus een kopie worden van het geplande Suikerrock 2020.

Het verplaatsen van het festival naar 2021 is voor alle partijen de beste oplossing, niet in het minste voor onze bezoekers.

Ticketkopers hoeven namelijk niets te ondernemen: Hun tickets van 2020 blijven geldig voor de editie van 2021.

Alle ticketkopers worden in de loop van volgende week ook nog persoonlijk gecontacteerd via het e-mail adres dat ze bij aankoop opgegeven hebben.

Laat ons ondertussen samen alle maatregelen die de overheid heeft opgelegd in de strijd tegen het virus strikt opvolgen.

En laat ons de komende maanden juichen en applaudisseren, niet voor de top-acts op het podium, maar voor alle helden die ons land laten draaien in het heetst van deze coronastrijd.

We zien jullie graag terug in de zomer van 2021, om samen met ons opnieuw de ‘vibe’ te voelen en de ‘sweetness’ te proeven! Hou het veilig en gezond…

(Her)bevestigingen zondag 01/08/2021

06.05.20

Enkele weken geleden maakten we reeds bekend dat Suikerrock 2020 verplaatst wordt naar 2021. De corona maatregelen laten namelijk tot en met 31 augustus 2020 geen massa evenementen toe in België.

Suikerrock 2021 zal plaatsvinden van donderdag 29 juli tot en met zondag 1 augustus, met een kopie van de affiche van 2020.

En er is inmiddels goed nieuws: Tom Jones heeft (her)bevestigd voor de editie van 2021, samen met De Kreuners, Peter Koelewijn & The Rockets en Mathias Vergels.

Samen zorgen ze voor een zinderende Family Day op zondag 1 augustus 2021. Aan dit lijstje worden nog twee kleppers uit de Lage Landen toegevoegd, die wel pas over enkele maanden onthuld worden.

Over de line-up van vrijdag volgt binnenkort ook nog (goed) nieuws!

Reeds aangekochte tickets voor de editie van 2020 blijven geldig voor de editie van 2021, en vanaf vandaag kan je ook terug tickets aanschaffen.

Een cadeau idee met toekomstperspectief voor Moederdag, én… u hoeft er ‘uw kot’ niet voor uit om ze aan te schaffen!

Een voorsmaakje van wat U zal te zien krijgen

Tom Jones

De Kreuners

De Kreuners

Peter Koelewijn

Peter Koelewijn

Mathias Vergels

Mathias Vergels

https://atomic-temporary-101000651.wpcomstaging.com/pexels-videos-1851768-2-mp4/

BEDANKT VOOR UW BEZOEK

MAAR VOORALEER U DEZE SITE VERLAAT, NEEM OOK EENS EEN KIJKJE HIER BENEDEN

VERNEEM MEER OVER MIJN BLOG & FOTOGRAFIE

KLIK OP DE AFBEELDING HIER BENEDEN

Hier vindt U meteen ook een duidelijk en aantrekkelijk overzicht van mijn laatste berichten

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%