227 krachtige blogging statistieken ||227 powerful blogging statistics

Advertenties

227 krachtige blogging statistieken om te helpen groeien uw blog (Blogger 2020 Editie)

Met dank aan Anastatia die me deze inormatie “GRATIS” heeft ter beschikking gesteld in het Engels.

Ik heb het vertaald naar het Nederlands via Google Translate, sorry als er daardoor hier en daar misschien wat is misgelopen bij de vertaling, maar het is de bedoeling om via het vertaalwidget hierboven, Wereldwijd mensen te kunnen bereiken  in meerdere talen

29 september 2020 Geschreven doorAnastasia Belyh
Bent u gebruik te maken van bloggen statistieken bij het maken van uw blogs? Zo niet, laat ons u helpen uw blog te starten en te laten groeien met behulp van waardevolle statistieken uit de blogwereld. Bloggen is een geweldige manier om een passief inkomen veilig te stellen. Volgens Indeed,een gemiddelde blogger in de VS verdient $ 14,46 per uur. Maar je bent hier niet om een gemiddelde blogger te zijn. De blogging statistieken vermeld in deze write-up zal u toelaten om uw blog verkeer te laten groeien om een maandelijkse inkomsten van $ 5k te verdienen of vol vertrouwen groeien tot $ 30k(zoals veel andere bloggers al doen). Deze bloggen statistieken zal helpen bij het beantwoorden van een gemeenschappelijke blogging vraag in de geest van elke blogger, zoals –
 • Het creëren van impactvolle inhoud die goed scoort op Google.
 • Meer bezoekers naar je blog rijden
 • Het kiezen van de juiste strategie voor het genereren van inkomsten,
 • Het selecteren van de juiste blogging niche
 • Hoe u helpen een hoger passief inkomen te verdienen.
Op het einde, leer je de strategieën die bloggers met een hoog inkomen gebruiken en degenen die dat niet doen. Het starten van een blog in 2020 is een van de meest winstgevende investeringen. Met een startkapitaal zo laag als $ 100, kan iedereen beginnen met hun bloggen reis naar het verdienen van duizenden dollars per maand en hebben een echte impact op het leven van mensen. Bent u klaar om direct in te duiken en bruikbare inzichten te verkrijgen over verschillende blogstatistieken om u te helpen meer verkeer naar uw blog te genereren? Oké, laten we gaan. Inhoudsopgave 1. Algemene blogging statistieken 2. Het lanceren van een blog statistieken 3. Blogging Goals Statistieken 4. Business Blogging Statistieken 5. Blogging Traffic Stats 6. SEO statistieken voor bloggen 7. Gast Blogging Statistieken 8. Blog Post Kop Statistieken 9. Blog Content Strategy Statistieken 10. Statistieken over de inhoudsduur 11. Visuele statistieken van blog 12. Statistieken en trends voor gebruikersbetrokkenheid 13. E-mail marketing en verkoop trechter statistieken voor bloggers 14. Monetization & Income Statistieken voor Bloggers 15. Veelgestelde vragen over bloggen 16. Nu, Het is aan jou om deze blogging statistieken te gebruiken om uw blog groeien

Algemene blogging statistieken

De algemene blogging statistieken sectie bevat informatie met betrekking tot de basisprincipes van bloggen. Hier vindt u statistieken die eenvoudige vragen beantwoorden en zijn vooral nuttig voor nieuwe bloggers. Bloggers zullen antwoorden vinden op standaardvragen zoals –
 • Wanneer is bloggen uitgevonden?
 • Hoe groot is de blogging industrie?
 • Wat zijn de populaire talen die bloggers wereldwijd gebruiken om hun blogs te maken?
 • Hoeveel blogs worden gehost op WordPress?
Als deze vragen uw nieuwsgierigheid hebben gekieteld, zullen we ervoor zorgen dat tegen het einde van deze sectie, u vertrekt met een schat aan all-purpose info met betrekking tot de blogging wereld. Laten we beginnen. 1. De eerste blog werd gestart door Justin Hall in 1994. (WebDesignerDepot) 2. De contentmarketingindustrie zal eind 2020 400 miljard dollar waard zijn. (QuoraCreative) 3. In de Verenigde Staten bloggen in 2020 31,7 miljoen bloggers. (Statista)
4. Vandaag, zijn er meer dan 1.7 miljard websites, en 600 miljoen van hen hebben blogs. (GrowthBadger) 5. In 2014 was de gemiddelde tijd die werd besteed aan het maken van een blogpost 2 uur en 24 minuten, in 2018 is het 3 uur en 28 minuten. (GrowthBadger)
6. Meer dan 132 miljoen blogposts worden maandelijks gepubliceerd met een gemiddelde van 5 miljoen blogposts die dagelijks worden geproduceerd, 70 miljoen blogs worden gezamenlijk gepubliceerd op WordPress CMS, en WordPress.org, andere populaire CMS voor blogs omvat Blogger, Tumblr, Squarespace en Wix. (WordPress) 7. Vrouwelijke bloggers hebben meer kans om creatief te zijn in hun blogs in vergelijking met hun mannelijke tegenhangers. (ConvertKit) 8. 70% van de individuen liever weten over een bedrijf door het lezen van blogs in plaats van advertenties. (SocialMediaToday) 9. 73% van de bloggers zeggen dat geld is de belangrijkste factor die bijdraagt aan het gevoel succesvol. (ConvertKit)
10. 100% van de gebruikers in de Verenigde Staten tussen 18 en 29 jaar is verbonden met internet. (HostingFacts)
11. Vanaf 2020 heeft Tumblr een totaal aantal van 496,1 miljoen, dit maakt het de grootvader van blogging platforms. (Statista) 12. WordPress websites hebben een totaal van 409 miljoen lezers die meer dan 20 miljard pagina’s per maand bekijken. (WordPress) 13. WordPress blogs zijn geschreven in meer dan 196 talen met Engels op 71%, Spaanse blogs op 2Nd plaats met 4,7%, en Indonesisch op 3Rd met een publicatiepercentage van 2,4%. (WordPress) 14. Bloggers zonder kinderen zijn 33% meer kans om een blog te starten om zelfstandig te worden, met meer tijd en minder risico’s bij de hand, het is een eenvoudige keuze. (ConvertKit)
15. Artikelen over het internet krijgen verschillende emoties van haar lezers, ontzag gerangschikt 1St op 25%, gelach kwam 2Nd op 17% en amusement was 3Rd met 15%. (OkDork)
16. ‘Waarde en entertainment‘ waren de belangrijkste redenen waarom mensen inhoud met anderen deelden. (OkDork)

Algemene sleutelleer learnings

 • Bloggen en content marketing is een 400 miljard dollar industrie. Zelfs met meer dan 31,7 miljoen bloggers in 2020, zijn er tal van mogelijkheden die onaangeroerd zijn. Het starten van uw blog vandaag geeft u een voorsprong om te profiteren van deze mogelijkheden.
 • Engels is de voorkeur bloggen taal. WordPress websites hebben een totaal van 196 talen over de hele wereld. En Engels schrijvers bestaan uit 71% van de totale blogs. Voor een breed publiek bereik, is het een goed idee om een blog die in het Engels te onderhouden.
 • Bloggers zonder kinderen zijn waarschijnlijk een blog te starten. Met minder verantwoordelijkheden bij te wonen, bloggers die kinderloos zijn waarschijnlijk zelfstandig te worden door het creëren van een blog. De bereidheid om risico’s te nemen is veel handig als kinderen er niet bij betrokken zijn.
 • Creativiteit en financiële vrijheid zijn belangrijk voor bloggers. Het idee van het uitdrukken van hun innerlijke passie samen met het genereren van inkomsten is gelijk aan – een gelukkig en succesvol leven. De toekomst van bloggen wordt gedefinieerd met deze twee kernwaarden.
 • Mensen delen inhoud die hoog scoort op waarde en entertainment. Kennis en humor zijn de drijvende krachten achter waarom mensen blogberichten delen met hun vrienden en familie. Het is belangrijk om waardevolle inhoud te creëren met een vleugje humor erin gegooid.

Een blogstatistieken lanceren

Of u nu een blog wilt starten om uw merk te laten zien of uzelf wilt vestigen als een gezaghebbend figuur. Het grootste startprobleem voor een nieuwe blogger gaat van Punt A naar Punt B. Deze sectie helpt bij vragen met betrekking tot de lancering van uw nieuwe blog.
 • Wat is het populairste Content Management System (CMS)?
 • Wat zijn de top bloggen niches die het meeste geld te verdienen?
 • Hoeveel percentages van blogs gebruiken ‘https’ op het internet?
 • Welk hostingplan past perfect bij mij bij het starten?
Een van de ergste blunders die de meeste nieuwe bloggers maken – is het lanceren van een blog zonder inzicht in de verschillende mogelijkheden om hen heen. Door de industrie gesteunde statistieken door bloggers met een hoog inkomen helpen bij het repliceren van hun financiële succes. En dat is precies waarom het van cruciaal belang is om gebruik te maken van alle precieze informatie en start uw blog met de rechtervoet naar voren. Vergeet niet, elke succesvolle blogger begon precies op dezelfde plaats waar je nu bent. De enige uitzondering? U direct voortbouwen op hun succes zonder te gaan door het gedoe van trial and error. Bent u klaar om de kennis te begrijpen om uw winstgevende blog op te bouwen? We gaan! 17. Website design zaken, 90% van de bezoekers vertrekken bij het zien van een slecht ontworpen website. (HubSpot) 18. Een half miljard dollar gaat verloren aan trage websites, meer dan 51% van de bezoekers sluit een website omdat de inhoud of afbeeldingen te lang duren om te laden. (BloggingWizard)
19. WordPress is de meest populaire content management systeem (CMS), 15% van de top 100 sites worden uitgevoerd op. (HostingTribunaal)
20. In 2019 zijn er meer dan 359 miljoen domeinnamen geregistreerd, met een jaarlijkse toename van 5,1% van het aantal registraties sinds 2018. (MakeaWebsiteHub) 21. Azië is de grootste bron van internetgebruikers met 50% van het verkeer, Europa komt 2Nd op 15% en Afrika is 3Rd met 11,5%. (InternetWorldStats)
22. 95% van de bloggers faalt omdat ze passie prioriteren boven marktfactoren bij het kiezen van een niche. (AdamEnfroy) 23. Top 6 bloggen niches die meer dan $ 2.000 per maand zijn – Personal Finance, Marketing, Food, Lifestyle, Mama, en Reizen. (BrandonGaille)
24. .com is de meest gebruikte TLD in 147 miljoen domeinen. (Verisign) 25. 59,9% van de websites is goed beveiligd met HTTPS SSL-protocol. (HostingFacts) 26. Shared hosting is populair voor nieuwe bloggers, een standaard maandelijks abonnement varieert tussen de $ 5 tot $ 10, meer dan 3000 websites kunnen worden gehost op een enkele server. (HostingTribunaal) 27. Virtual Private Servers (VPS) zijn betrouwbaarder dan gedeelde hosting, maandelijkse abonnementen variëren tussen $ 10 tot $ 150. (HostingTribunaal) 28. Cloud hosting wordt aanbevolen voor geavanceerde bloggers en het wordt geleverd met ongeëvenaarde beveiliging en resource control, prijzen is op maat, afhankelijk van de gebruikte middelen. (HostingTribunaal) 29. Website snelheid en uptime zijn essentiële onderdelen bij het kiezen van een webhost voor bloggers. (GuideBlogging) 30. Bluehost had de minste stroomuitval (7) van alle webhosts en handhaafde een 99.991% jaarlijkse uptime. (HostingFacts)
31. Een gemiddelde website gaat elke maand 3 uur uit als gevolg van downtime op het webhosting. (HostingFacts)

Een blogsleutel learnings lanceren

 • Het starten van een blog is eenvoudig. Selecteer een betrouwbaar CMS zoals WordPress, een blognaam (domein) en een webhost van hoge kwaliteit. Wij raden Bluehost aan omdat het goedkoop en perfect is voor beginners. Voor slechts $ 3,95 per maand ontvangt u een gratis domein en SSL-certificaat voor uw 1St Jaar.
 • Laadtijd en Uptime zijn kritieke factoren voor een webhost. Wanneer uw website snel laadt en geen downtime onder ogen ziet, zijn uw bezoekers tevreden. Gelukkige bezoekers zijn terug degenen. Bluehost heeft een 99,99% jaarlijkse uptime en 405-ms laadsnelheid.
 • Google houdt van .com TLD’s. Als de oudste domeinextensie wordt geleverd met zijn aandeel van extraatjes. Een .com TLD heeft een hogere autoriteit op Google omdat het niet-landspecifiek is. Het is ook het eerste wat mensen invoeren in de zoekbalk bij het zoeken naar een blog of bedrijf.
 • Kies een winstgevende niche. De reden dat 95% van de bloggers faalt is dat ze passie op de eerste plaats zetten en marketingfactoren achter zich laten. Winstgevende niches die brengen in $ 2.000 per maand zijn – Personal Finance, marketing, voedsel, levensstijl, reizen, en moeder-gebaseerde blogs.
 • Bouw een geweldig uitziende website. Een slecht ontworpen website verdrijft 90% van uw bezoekers. Met prachtige premade website lay-outs aangeboden door Divi, het bouwen van uw droom website in een paar uur is een realiteit. Er is geen technische kennis vereist.

Blogging Doelen Statistieken

Weet je nog dat je jezelf beloofde om je caloriedoelen te bereiken voordat de zomer begon? En je crashte en raakte in vorm om je strandlichaam te rocken? Ook wanneer u een blog start, zijn er doelen te bereiken. Bloggen doelen helpen u meten van uw reis en vasthouden aan een strategische routine. Hoe anders zult u de volgende vragen beantwoorden –
 • Wat is mijn motivatie om te bloggen?
 • Wat is een goed aantal abonnees om naar te streven bij het starten?
 • Wat is een goede domeinautoriteit om te targeten tijdens mijn eerste jaar?
 • Wat is de ideale bezoeker tellen voordat mijn blog begint geld te verdienen?
 • Hoe vaak moet ik een blog plaatsen om lezers aan te trekken?
Met doelen kun je je blogtaken prioriteren en uitvoeren. Omdat het cruciaal is om je oude doelen te bereiken in plaats van nieuwe doelen te maken die je nooit zult bereiken. Hier zijn de bloggen statistieken die perfect zijn voor een nieuwe blogger te streven naar bij het opzetten van hun blog. 32. De meest voorkomende reden voor bloggen is om inkomsten te genereren, meer dan 2 / 3Rd van bloggers hebben verklaard als hun belangrijkste motivatie voor het starten van blogs. (GrowthBadger) 33. 82% van de blogs zijn gemaakt voor naamsbekendheid, 74% van blogs richten zich op leadgeneratie, 71% blogs zijn gericht op klantenwerving en 57% van de blogs zijn gericht op klantenbinding en websiteverkeer. (QuoraCreative) 34. Voor uw eerste jaar van bloggen, een trouwe lezersbestand van 500-1000 blog abonnees moet uw fundamentele doel. (FindingBalance) 35. Een hoge Domain Authority (DA) voor uw blog bouwt uw bloggen reputatie op het internet. Doel om uw blog te laten groeien tot DA 15 in je eerste jaar. (FindingBalance) 36. Voor een gestage inkomstenstroom is een maandelijks aantal van 10.000 bezoekers een goed beginnersmerk om naar te streven wanneer u inkomsten genereert met uw blog. (NeilPatel) 37. Om uw sociale status te laten groeien, interactie met 2-3 collega-bloggers binnen uw bloggen niche elke maand door middel van blog reacties en sociale media berichten. (FindingBalance) 38. Het beantwoorden van vragen van mensen door het delen van uw blog op de gemeenschap websites zoals Quora helpt bij het ontwikkelen van vertrouwen met nieuwe lezers, antwoord 10-20 topvragen per maand met betrekking tot uw bloggen niche. (RobertKatai) 39. Bij het starten van een blog, streven naar ten minste 1 hoge kwaliteit blog post elke week te publiceren om lezers te betrekken en domein autoriteit te bouwen. (NealsSchaffer) 40. Influencers helpen je te verbinden met een groot publiek, bereiken elke maand 1 influencer in je blogindustrie en communiceren met hen – ofwel interviewen, linken naar hun berichten, citeer ze in je blog of stuur ze een cadeau om relaties op te bouwen. (NealsChaffer) 41. 39% van de lezers hield van de schrijver unieke schrijfstijl en ging terug naar een blog, 22% van de lezers ging terug alleen voor de inhoud, altijd een frisse schrijfstijl te behouden en vasthouden aan het bij het maken van blogs. (GwennanRees)
42. De belangrijkste redenen voor het starten van een blog zijn – financiële vrijheid, het uiten van gedachten, het verbinden met gelijkgestemden, het bevorderen van producten, steeds een onderwerp expert, om mensen te helpen en om een verschil te maken. (LifeWire)

Blogging Doelen Key Learnings

 • Streef naar een 15 + DA Blog in je eerste jaar. Domain Authority geeft aan hoe geloofwaardig uw blog is in de ogen van Google. Volg uw DA door het installeren van een gratis werkbalk die door Moz. Een andere populaire DA tracking tool is Ahrefs die een betaalde licentie vereist om te ontgrendelen.
 • Bereik 10.000 maandelijkse bezoekers voor een stabiel bloginkomen. Zodra het verkeer openspoelt, is de hemel de limiet. Zet een inkomensplan samen over hoe u uw blogverkeer het beste gebruiken. Verkoop eBooks, stel advertenties in, verzamel e-mails, promoot een product of sponsor een bericht.
 • Bouw 2-3 maandelijkse relaties met bloggers in uw niche. De voordelen van het opzetten van een netwerk zijn talrijk. Je zou hun bezoekers kunnen omleiden, backlinks bouwen, sociale media-vermeldingen krijgen, geloofwaardige recensies ontvangen en zelfs leren van de beste.
 • Beantwoord elke maand meer dan 10 onderwerpvragen op communitysites. Community sites zoals Quora en Reddit zitten vol met vragen. En wat is de beste manier om vertrouwen op te bouwen? Beantwoord relevante vragen naar uw niche en verwijs bezoekers terug naar uw website via backlinks.
 • Maak contact met een Influencer om een groot lezerspubliek te krijgen. Influencers zijn social media beroemdheden die een trouwe aanhang hebben. Tegen betaling brengt een influencer uw product of merk op de markt in een natuurlijk en betrouwbaar proces dat niet promotioneel of verkoopachtig klinkt.

Statistieken voor bedrijfsblogs

Bent u zo moe als wij van internet experts die beweren dat je beginnen met een 6-cijferige geld-making blog in minder dan een maand? We zijn hier om die mythe voor eens en altijd te breken. We begrijpen de pijn van het delen van e-mails in-ruil voor waardevolle informatie over het starten van een bedrijf en het ontvangen van generiek advies in plaats daarvan.
We stonden nog niet zo lang geleden in jouw
schoenen. Toen we in 2014 begonnen met onze carrièreblog Cleverism, wensten we dat we alle statistieken in dit artikel hadden geweten. Het zou zeker hebben geholpen ons te concentreren op de dingen die telde terwijl het vermijden van degenen die dat niet deden. In plaats daarvan hebben we vele uren onderzoek gedaan naar vallen en opstaan. Ondanks onze beginnende problemen, zijn we erin geslaagd om elke maand meer dan 1,2 miljoen carrièreliefhebbers aan te trekken en hun carrière uit te breiden door hen te helpen hun droombaan te vinden. Gelukkig hoef je je blog niet te starten zoals wij deden. Je krijgt om te leren van de echte deskundigen en niet van de duizenden nep-ones. Experts die statistieken gebruiken om hun groei te laten zien. Ja. Echte koude harde feiten. Echte analyses. Echte statistieken. Wij geloven in gegevens-backed info bij het starten van een business blog. En jij ook. Hier is een sneak peek naar alle blog statistieken die nodig zijn voor het opbouwen van een succesvol bedrijf. 43. Bedrijven die meer dan 16 blogs per maand gepost ontvangen 3,5 keer het verkeer in vergelijking met bedrijven die geblogd tussen 0-4 keer per maand. (GrowthBadger) 44. Vergeleken met 2014 promootten bloggers hun inhoud in 2018 meer dan 322% door betaalde advertenties als marketingstrategie te gebruiken. (GrowthBadger) 45. Tussen 2009 en 2013 had een gemiddeld bedrijf ten minste één persoon die zijn blog beheerde, tussen 2014-2019 waren er ongeveer 2 toegewijde werknemers die blogs beheren. (NeilPatel)
46. 75% van de marketeers gelooft streng in de kracht van contentmarketing om hun B2B & B2C-inzet te verhogen. (SocialMediaToday) 47. 77% van de B2B-marketeers verbinden zich met hun publiek via e-mail (87% gebruik) en educatieve bronnen (77% gebruik), waren er verschillende gemiste kansen in deelname van het publiek als slechts 23% gebruik werd gedetecteerd. (ContentMarketingInstitute) 48. Bedrijven met een blog genieten van een groei van 126% in lead generatie in vergelijking met hun niet-bloggen tegenhangers. (HubSpot)
49. 61% van de Amerikaanse klanten verwijzen naar een blogpost voordat ze een product kopen. (IgniteSpot) 50. 90% van de organisaties gebruikt contentmarketing als hun belangrijkste promotionele praktijk, terwijl 25% van de marketeers 25% van hun budget besteedt aan contentmarketing. (DemandMetric)
51. Bedrijven opgedaan 55% meer website bezoekers over degenen zonder een blog, verder, bedrijven kregen een 434% boost in wordt geïndexeerd door zoekmachines door middel van bloggen. (HubSpot)
52. Bedrijven die geblogd 16 + keer in een maand zag een enorme terugkeer in het verkeer en leads. (HubSpot) 53. 57% van de bedrijven gemeld dat hun blogs direct van invloed lead conversie. (HubSpot)
54. In 2010 had slechts 23% van de Fortune 500-bedrijven een openbare blog, in 2016 was het aantal gestegen tot 36%. (Statista)
55. 36% van de organisaties heeft nog nooit een audit van de inhoud van hun bedrijf uitgevoerd. (Curata)
56. 68% van de bedrijven richtte hun inhoud op productgoedkeuring, terwijl 25% van de bedrijven zich richtte op demografische gegevens in hun contentmarketingstrategieën. (Curata)
57. Bedrijven die hun blogberichten promootten met behulp van een social media-team, ontvingen meer dan 10.000 pagina’s in vergelijking met blogschrijvers, redacteuren en communitymanagers. (Curata)
58. Wanneer marketeers prioriteit geven aan zakelijke blogs, zullen ze waarschijnlijk na verloop van tijd 13 keer meer ROI zien. (GetCodeless) 59. De belangrijkste doelstellingen voor organisaties in B2B-marketing zijn naamsbekendheid (82%), leadgeneratie (74%) en klantenwerving (71%). (TopRankBlog) 60. 60% van de klanten geniet van een positieve ervaring bij het lezen van de aangepaste inhoud van een merk. (GetCodeless)

Business Blogging Key Learnings

 • Streef naar 16 blogposts in een maand om 3,5 keer meer verkeer te ontvangen. Mislukte bloggers stoppen met bloggen wanneer hun inspanningen niet lonen. Als bedrijf verbetert het beter presteren van uw concurrenten uw verkeer. Het is essentieel om consistent te zijn om sterke resultaten te ontvangen.
 • Gebruik betaalde advertenties om uw blogs te promoten. Wacht niet tot uw organisch verkeer te schoppen in, die jaren kan duren. Bloggers die gebruik maken van kosteneffectieve betaalde advertenties waren 67% meer kans om succes te zien in hun bedrijf dan degenen die dat niet deden.
 • Meer dan 57% van de leads worden gegenereerd uit een zakelijke blog. Uw bedrijfsblog genereert een kanaal voor klantenwerving samen met merkbekendheid. Hoe hoger je blogfrequentie, hoe groter de kans dat je leads vastlegt.
 • Social media professionals invloed blog promoties het meest. Als het gaat om blogpromotie en betaalde advertenties, krijgt u gemiddeld 10.000 pagina’s in vergelijking met schrijvers, redacteuren of communitymanagers.
 • Klanten houden van aangepaste merkinhoud. Deel een succesverhaal of twee over uw medewerkers in uw blog. Geef een inside scoop van hoe u uw bedrijf gebouwd van ground zero. Het opbouwen van affiniteit met uw klanten creëert nieuwe kansen.

Verkeersstatistieken bloggen

Wat heb je aan een blog als er niemand is om het te lezen? Nieuwe bloggers zijn gericht op het creëren van kwaliteitsinhoud zonder veel relevantie voor het rijden in het verkeer. Blog verkeer is een uiterst belangrijke statistiek om het succes van uw blog te meten. Immers, uw lezers zijn uw belangrijkste bron van inkomsten.
 • Hoe lang duurt het voordat mijn blogs worden geïndexeerd op Google?
 • Hoeveel blogberichten publiceer ik om een stijging van het aantal maandelijkse bezoekers te zien?
 • Hoeveel van deze bezoekers zijn mobiele gebruikers?
Zitten deze brandende vragen vast in je hoofd? Martel jezelf niet langer. De blog verkeer statistieken sectie beantwoordt ernstige vragen met betrekking tot het rijden verkeer naar uw blog. 61. Zoekmachines zijn de ongeslagen koning van blog verkeer, met meer dan 51% van blog verkeer wordt afkomstig van dit kanaal. (NeilPatel)
62. Zodra een website 300+ geïndexeerde pagina’s op Google bereikt, stijgt het percentage verkeersgeneratie met 236%. (TrafficGenerationCafe)
63. Na uw 24Th blogpost, zult u een 30% groei van bezoekers ervaren, na uw 51St blogpost, uw verkeersgeneratie stijgt tot 77%. (TrafficGenerationCafe)
64. Wanneer bedrijven blogs hebben, ervaren ze het dubbele van het e-mailverkeer in vergelijking met bedrijven die dat niet doen. (OptinMonster) 65. 50% van de bloggers hebben gemeld problemen bij het verwerven van verkeer via Facebook in de afgelopen 2 jaar, 1 / 5Th van hen hebben moeite met het verkrijgen van bezoekers van Google. (OptinMonster) 66. Het jaar 2019 is het aantal promotietechnieken zoals betaalde advertenties om het verkeer te stimuleren met 93% toegenomen. (OptinMonster) 67. Het publiceren van relevante berichten op uw blog hulp Google in het begrijpen van de inhoud van uw blog, dit helpt bij een betere indexering en het duwen van verkeer naar uw site. (BlogTyrant) 68. 1 op de 10 blogposts ontvangt de titel van een ‘Compounding’ post, die het totale verkeer verhoogt door het genereren van maximale waarde voor haar lezers, compounding berichten genereren meer dan 38% van de totale blog verkeer. (HubSpot)
69. Google ontvangt een gemiddelde van 100 miljard zoekopdrachten per maand, mobiele apparaten maken meer dan de helft van deze zoekopdrachten. (Impactbnd) 70. 10 weken is de gemiddelde tijd voor uw links te krijgen geïndexeerd op zoekmachines na het maken van een blogpost. (IWannabeaBlogger)
71. 1 op de 5 bloggers de voorkeur aan hun verkeer te kopen. (OrbitMedia) 72. In 2019 is video-inhoud 80% van al het internetverkeer, alleen al in de Verenigde Staten is dat meer dan 85%. (Inc.)

Bloggen Verkeerssleutel Learnings

 • Zoekmachines zijn de top blog verkeer bron. 51% van de blogs krijgen hun verkeer van SEO door middel van organische zoeken. Link building, blog commentaar, trackbacks, referral verkeer, en het opnieuw publiceren van blogs zijn effectieve manieren om uw zoekmachine reputatie te stimuleren.
 • Verkeer stijgt met 77% na uw 51Stblogpost. Geef niet op na je 2Nd of 3Rd blogpost, duurt het tussen de 24-51 blogposts om een hobbel in uw verkeersgroei te zien. Blogs zijn een geweldige manier om uw geïndexeerde pagina’s te laten groeien en het verbeteren van trefwoord rankings.
 • Maak een samengestelde post door waardevolle inhoud aan te bieden. Een compounding post is in wezen uw meest gewaardeerde berichten die brengen in de meeste verkeer. Maximaliseer uw kansen op het creëren van een compounding post door het oplossen van de problemen van uw lezers.
 • Wacht 10 weken voor uw blog links te krijgen geïndexeerd. Geduld is de sleutel als het gaat om indexeren. Afhankelijk van uw concurrenten, SEO-factoren en zoekwoordonderzoek, duurt het iets meer dan 2 maanden voordat u uw eerste bezoekers ziet.
 • Voeg video-inhoud toe aan je blogs om het blogverkeer te vergroten. Videoreviews, vlogs, tutorials of links naar relevante video’s op YouTube maken het grootste deel van het consumentenverkeer goed. Door video’s aan te nemen, verbetert u de betrokkenheid van gebruikers en stimuleert u het verkeer.

SEO Statistieken voor bloggen

Net als Romeo en Julia, blog verkeer en SEO zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In feite is een goede SEO-strategie de ruggengraat van het rijden organisch verkeer naar uw blog. Voor een nieuwe blogger, het verkeer is zo schaars als het vinden van water in de woestijn. Daarom is het cruciaal om SEO-strategieën te volgen die door experts worden gebruikt. Zoals –
 • Publishing frequency
 • Long-tail keywords
 • Link Building tactics to outrank competitors on Google
 • Improving search engine rankings
 • Focusing on mobile optimization
However, knowing the above information is useless without numbers. And statistics is all about numbers. Let’s find out the exact SEO figures needed to rank your blog effectively on search engines. 73. Blogs generate over 60-62% of a website’s traffic and this threshold increases every year. (NeilPatel)
74. Bloggers die dagelijks gepost gemeld een 67% toename van het verkeer, sterke resultaten zijn waarschijnlijk met een verhoogde publicatie frequentie. (OrbitMedia)
75. In 2004 bestonden 8 woordzoekwoorden niet op Google, in 2012 ging het van 0% naar 3,43% van de totale zoekopdrachten, 1-woord zoekopdrachten stegen van 19% naar 20%, terwijl zoekopdrachten van 2 woorden daalden van 32% naar 23%. (QuickSprout) 76. Meer woorden in uw blog stimuleren de algemene long-tail zoekwoorden die u rang voor, echter, kwaliteit komt op de eerste plaats. (QuickSprout)
77. Het schrijven van langere inhoud trekt backlinks aan van gemiddeld 10 verwijzingssites en stelt uw website in staat om hoger te scoren op Google. (BlogTyrant)
78. 75% van de gebruikers scrollen niet voorbij de 1e pagina van Google, 50% van alle klikken van de zoekmachine resultaten pagina (SERP) belanden in de top 3 lijsten van Google. (AdvancedWebRanking)
79. 70-80% van de zoekmachine gebruikers de voorkeur aan organische inhoud en genegeerd gesponsorde advertenties. (Martech) 80. Ongeveer 93% van alle online ervaringen komen van interactie met een zoekmachine. (JuntoDigital) 81. 57% van de B2B-marketeers stelt dat SEO het belangrijkste marketinginitiatief was voor het genereren van leads. (JuntoDigital) 82. Het trio van – Google zoekenGoogle Images, en YouTube (alle eigendom van Google) controle 90,1% van de gehele zoekmachine marktaandeel. (JuntoDigital) 83. Het gemiddelde aantal woorden van de resultaten die pop in de eerste pagina van Google is 1.890 woorden. (JuntoDigital) 84. Zoekmachines hebben een lead closing rate van 14,6%, uitgaande tactieken zoals cold-calling en direct mail hebben een slotkoers van 1,7%. (JuntoDigital) 85. Momenteel, voice search accounts voor 10% van de totale zoekopdrachten op zoekmachines en dit zal toenemen tot 30% gebruik tegen het einde van 2020. (JuntoDigital) (OptinMonster) 86. Het hebben van een groen hangslotpictogram of een HTTPS -optie (Hypertext Transfer Protocol Secure) ingeschakeld verhoogt de algehele zoekmachineranglijsten. (MasterBlogging) 87. Met meer dan 912 miljoen blogposts geanalyseerd, 94% van de inhoud had nul backlinks, het topresultaat in Google had 3,8 meer backlinks in vergelijking met posities 2-10. (Backlinko)
88. Improving the ‘Time on Site’ metric by 3 seconds increases the ranking by a single position on Google’s search results. (Backlinko) 89. Websites that publish blog posts receive 97% more backlinks while increasing their site visits by 55%. (Business2Community) 90. Mobile optimization is critical for your blog, 3 out of 4 users turn to a mobile device for their queries. (OptinMonster)

SEO Key Learnings

 • Maintain a blogging routine with value-based content. Publishing a blog post daily improves your traffic by 67%. However, if you don’t offer value, your traffic will depart just as fast. Start by publishing 2-3 times a week but pick quality over quantity always.
 • Focus on Long-tail keywords. Long phrases such as “Buy motivational posters online USA” are more specific and help your blog reach a specific audience compared to “motivational posters” which are highly competitive keywords and generic.
 • Research millions of keyword ideas using SEO tools. Not sure which keyword strategy to target to outperform your competitors? Don’t sweat it, SEMrush helps narrow high-performing long-tail keywords related to your niche with a 14-day free trial.
 • Search engine users prefer organic content. Over 70% of Google search users clicked on an organic link over a sponsored ad. People trust blogs with authority that offer value over paid content.
 • Create a mobile-friendly experience. 3 out of 4 visitors use a smartphone to access your website. Shorten your paragraphs and use a light-weight template that loads your blog posts fast. Use high-quality images that shrink and resize for mobile screens.

Guest Blogging Statistics

As a new blogger, guest blogging may fly over your head in terms of priority. But imagine this scenario – A well-known Hollywood celebrity wishes to cast you in their upcoming film. It’s a chance of a lifetime. You’d be crazy to decline a once-in-a-lifetime opportunity. People from all over the world will see you on the silver screen. And yet still, when this same opportunity is offered to feature your blog. It is overlooked. Guest blogging offers the following benefits –
 • Instant exposure to a great many readers
 • Chance to expand your network
 • Improve the Domain Authority (DA) of your website
 • Fortify your brand awareness
 • Grow your backlink profile to gain more organic traffic from Google
 • Boost follower count through social media shares
All of this unlocked with the power of guest blogging. Interested in knowing more? Check out these guest blogging statistics and we promise you, it’s totally worth your time. 91. 60% of bloggers write 1-5 guest posts every month, only 3% of bloggers have written over 25+. (ReferralRock)
92. 87% of bloggers brainstorm their article topics, only 52% write these posts. (ReferralRock)
93. 7% of bloggers pitch to over 100 sites for outreach every month, while 50% pitch 1-10 sites. (ReferralRock) 94. When guest blogging, 79% of editors state that guest content is too promotional. (OptinMonster) 95. Over 62% of readers hold blogs with multiple authors in high regard, guest blogging platforms always have multiple authors. (OptinMonster) 96. 76% of editors state that they publish 1-10 guest posts every week, 94% prefer to remain or increase their guest posting frequency. (RedWebsiteDesign)
97. Aside from text blogs, video content was a big hit with 67% of editors publishing it, 52% posted infographics and 40% published podcasts. (RedWebsiteDesign)
98. One of the top reasons for editors to post guest content is to share fresh insights, new opinions, and expert content. (RedWebsiteDesign) 99. Guest content is in high demand during June, July, and August, thereafter, December is the biggest month that sees a surge in demand for guest topics. (RedWebsiteDesign)
100. 71% of editors spend their time editing and proofreading a guest post. (RedWebsiteDesign) 101. 93% of editors measure the success of a guest post by page views, 75% by total time spent on-site by visitors, and 69% measure by social shares. (RedWebsiteDesign) 102. When contributing to guest posts, only 6% of bloggers send in original content. (Impactbnd)

Guest Blogging Key Learnings

 • Start with 1-5 guest posts in a month. Referral traffic is always a hot commodity for bloggers. Guest posts give you just that. While a single guest post adds up to nothing, it takes monthly efforts to convert a trickle into a stream of steady traffic.
 • Avoid pitching promotional content. Most guest posts are rejected because the articles scream ‘ADVERTISEMENT’. Instead, share a fresh idea that resonates with the editor of the blog relating to their niche. Bring a new take on a common idea.
 • Aim for months with high demand. The Christmas season in December sees the largest demand for guest posts. Thereafter, the summer months of June, July, and August are big. With excessive demand comes a high chance of acceptance.
 • Pageviews, tijd op locatie en sociale aandelen dicteren gastbloggend succes. Editors gebruiken statistieken om het succes van hun gastberichten te meten. Als uw gastbericht inzichtelijke inhoud heeft om deze statistieken te verbeteren, beschouw uzelf als een vast lid van hun club.
 • Stuur inzendingen die vooraf worden bewerkt en nagelezen. 71% van de editors bewerkt inhoud voordat ze worden geplaatst. Bespaar hun kostbare tijd en verdienen hun vertrouwen door te gaan de extra mijl en het verzenden van een schone post vrij van grammaticale fouten.

Kopstatistieken blogpost

Ze zeggen dat de eerste indruk vaak een eeuwige is. Hetzelfde geldt voor de kop van de blogpost. Immers, het is de eerste indruk die een lezer krijgt van uw blog. De gemiddelde persoon besteedt vijf seconden of minder bij de beslissing om te klikken op een zoeklink. Een pakkende kop moet uw onderwerp onmiddellijk aan de lezer introduceren en ook dwingend klinken. Dat is wat maakt veel ‘clickbait’ artikelen boeiende, zelfs als hun inhoud niet is. Het begint allemaal met de titel. Deze sectie toont de best presterende koppen samen met blogtitels met de hoogste klikpercentages. Je leert –
 • Het soort koppen waar lezers van houden
 • Het aantal woorden dat u in uw titel moet opnemen voor de hoogste klikpercentages
 • De best presterende artikeltitels
 • Miniaturen opnemen of niet
 • Kiezen tussen positieve of negatieve superlatieven voor je titels
Laten we beginnen. 103. 36% van de lezers geeft de voorkeur aan titels met een op de lijst gebaseerde kop. (OptinMonster) 104. De 3-fase term “Will Make You” ontving het dubbele van de aandelen toen het werd opgenomen in de blog kop. (OptinMonster) 105. Titels met 8 woorden hebben de hoogste klikpercentages en presteren 21% beter dan andere titellengtes. (TheGuardian) 106. Koppen met oneven lijsten hebben een 20% hogere klikfrequentie dan zelfs getallen. (TheGuardian) 107. ‘Hoe’ artikelen hebben de voorkeur van 17% van het publiek. (CXL)
108. Artikelkoppen met miniaturen ontvangen 27% meer klikken. (TheGuardian) 109. High-income bloggers met meer dan $ 50k jaarlijkse inkomsten geloven dat koppen zijn de 2Nd belangrijkste factor voor het aantrekken van lezers na de kwaliteit van de inhoud. (GrowthBadgers) 110. Koppen die een dikke darm of koppelteken uitgevoerd 9% beter dan koppen zonder, het maakt de ondertitels veel duidelijker te lezen. (TheGuardian) 111. Negative superlatives added to the headline performed 60% better than positive ones, negative words include ‘Never’ ‘Worst’. (CXL)
112. Blog headlines that ended with a question mark gained more views compared to those that ended with a full stop or exclamation mark. (TheGuardian) 113. Headlines with numbers are 36% more appealing to readers and help in converting site visitors. (CXL)

Blog Post Headline Key Learnings

 • Readers love list-based ‘How to’ headlines. A ‘How to’ article directly addresses the problem faced by the reader. And what better way to serve one than to add it to a list. A headline like ‘How to become a millionaire in 9 easy steps’ is sure to grab eyeballs.
 • Maintain a blog title length of 8 words to improve click rates. Research shows us that humans memorize the first 3 words and the last 3 words of a headline. That’s why any headline longer than 8 words is sure to miss the attention span of your audience.
 • Headlines with thumbnails received more clicks. A relevant thumbnail next to an irresistible headline is the perfect combo to attract clicks. Just take a look at the number of clickbait articles that employ this tactic. You’ve been a victim of attraction too.
 • Negative titles are preferred over positive ones. Words like ‘Never’ or ‘Worst’ in the title perform 60% better than positive superlatives. This is because we are curious about a negative situation and are always looking for solutions to avoid them.
 • Framing your title as a question gains more views. A question is a direct invite to the reader to take part in a discussion. Take this headline for example ‘Was a ghost spotted in a Californian Ranch?”. Scary, sure! but it also excites the reader to click through.

Blog Content Strategy Statistics

Content strategies are always changing. You’ve heard it time and again – ‘Content is King’ but no one shows you the numbers that affect a solid content strategy. Fortunately, we believe in figures over tall claims. A great content strategy covers the marketing basics such as –
 • The average word count that high-income bloggers target in their blog posts
 • The underlying factors that determine content quality
 • Social media channels used to maximize content distribution
 • Valuable blogging metrics that affect blogging success
 • The top complaint faced by readers when reading blogs
After going through this section, you’ll learn to avoid the mistakes committed by unsuccessful bloggers and utilize the successful tactics of high-income bloggers. By following in their footprints of success, it’s only natural to achieve their share of glory. Without any time to waste, let’s learn the secrets of producing quality content. 114. 350-500 word blogs were preferred in 2014-2018, from 2018 onwards, 1,500-2,000 word articles performed better. (OrbitMedia)
115. Over 61% of B2B marketers schedule meetings with their content teams on a daily or weekly basis. (ContentMarketingInstitute) 116. Longer blog posts is a strong contender to how successful a blog is, 83% of high-income bloggers had an average blogpost of 2,424 words. (GrowthBadger) 117. Blogging ranks 3rd among content marketing strategies, after video marketing and eBooks. (HubSpot) 118. In 2019, bloggers believe content quality determines blogging success compared to two years ago, factors such as grammar, spelling, layout, formatting, and visual appeal contributed to higher quality content. (Oberlo)
119. Bloggers use social media 97% of the time for content distribution of their blogs. (Statista) 120. List posts with 10 items received over 10,000 social shares and 4 times more shares than the 2nd popular list number – 23. (OkDork) 121. B2B markets use at least 6 social media platforms to promote their content. (TopRankBlog) 122. Blog posts with over 1,500 words received 68.1% more tweets on Twitter and 22.6% more likes on Facebook. (Quick Sprout)
123. Top 3 blogging metrics that measure success are pageviews, likes/shares, and overall time spent on-page. (Curata) 124. Over 64% of B2B marketers outsource content writing of their blogs, while only 8% outsource content planning and content strategy. (TopRankBlog) 125. 43% of B2B organizations utilize both in-house and outsourced content. (TopRankBlog) 126. Among the top challenges faced by B2B marketers, 55% have mentioned the consistency in producing content and 47% have difficulties creating engaging content. (TopRankBlog) 127. Long-form content tends to have 9 times the leads when compared to its shorter format. (Curata) 128. LinkedIn is the top social media platform used by B2B marketers with 91% of content distribution, Twitter came second with 85% and Facebook was third with 81%. (TopRankBlog) 129. Apart from blogs, B2B marketers utilize social media (87%), eNewsletters (80%), and in-person events (76%).  (TopRankBlog) 130. 41% of bloggers edit their work without the use of a formal editor, only 22% of bloggers use an editor. (OrbitMedia)
131. Bloggers with formal editors and proofreading processes were 38% likely to achieve strong results. (OrbitMedia)
132. 18% of bloggers leverage help from an influencer to drive traffic to their blogs, which has fallen in recent years. (OrbitMedia)
133. Bloggers that earned over $50,000 in a year, paid their content writers up to 3.6 times compared to their lower-income counterparts. (GrowthBadger) 134. Top-performing blogs of different niches had various word counts – Marketing blogs had the highest word count with an average of 5714 words long. (SEMRush report)
135. Poor Content’ was the top complaint by visitors that consumed blogs, 3 out of 5 readers stated that a blog issue prevented them from making a purchase. (Adobe Brand Content Survey)
136. 19% van de bloggers besteden 6 uur om ervoor te zorgen dat hun blogs zijn informatieve en onderhoudend voor de lezer. (BloggingWizard) 137. 18% van de blogs van bedrijven zijn meer dan 750 woorden. (GetCodeless) 138. 38% van de bloggers besteden tijd aan het updaten van hun oude blogs om verkeer te genereren en verouderde SEO-praktijken opnieuw uit te vinden. (OptinMonster) 139. Bloggers met een hoger inkomen hebben ‘Quality of Content‘ beoordeeld als een kernfactor voor het bereiken van succes op bloggen. (GrowthBadger) 140. 91% van de bloggers gebruiken analytics om hun besluitvormingsproces te beïnvloeden om gunstige resultaten te bereiken. (OrbitMedia)
141. Om een groot aantal geïndexeerde pagina’s te genereren, regelmatig posten is de sleutel, 1-3 keer per week is het doel om te streven. (TrafficGenerationCafe) 142. Bij het brainstormen van een blogpost, 50% van bloggers gebruik maken van trefwoord onderzoek, terwijl 17% niet gebruiken op alle. (OrbitMedia)

Blog Content Strategie Key Learnings

 • Promoot blogs via nieuwsbrieven en evenementen. Een wekelijkse nieuwsbrief is een geweldige contentstrategie om uw verkoop te pitchen. Nieuwsbrieven hebben een hogere conversieratio ten opzichte van berichten op sociale media. Ook het opzetten van wedstrijden en evenementen op live video verbetert de betrokkenheid van gebruikers.
 • Slechte inhoud is de belangrijkste reden voor het verliezen van lezers. Slechte inhoud bevat rommelige tekst, nul relevantie, slecht ontwerp, en geen waarde aan te bieden de lezer anders dan een generieke blog post gevuld met advertenties. Vulling van uw blog met lage kwaliteit berichten is een SEO ramp.
 • Gebruik 4-6 sociale mediaplatforms om je blogberichten te promoten. Uw publiek is verspreid over het internet. De beste manier om ze te bereiken is via sociale media. De top 6 sociale platforms zijn : Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn.
 • Oude inhoud bijwerken om blogberichten te vernieuwen. Inhoud geschreven in het verleden is niet nauwkeurig aan de huidige normen. In plaats van het verliezen van rankings op Google en het schrijven van nieuwe blogposts, een eenvoudige manier om verouderde inhoud te doen herleven is door het toevoegen van nieuwe veranderingen en het bijwerken van backlinks.
 • Succesvolle bloggers gebruiken analytics om hun contentstrategie te definiëren. Een contentstrategie is net zo goed als de gebruikte tools. De belangrijkste analytische hulpmiddelen zijn : Google Analytics, Google Search Console, SimilarWeb, Momently en Open Web Analytics.

Statistieken over de inhoudsduur

Heb je je ooit afgevraagd hoe belangrijk de lengte van uw blog post is? Als het te lang met zinloze verwijzingen, kan het lezers vervelen van ooit het bezoeken van uw website opnieuw. Als u een sappig artikel schrijft, is het waarschijnlijk te kort voor lezers om achterover te leunen en te genieten. Er moet toch een manier zijn om de juiste balans tussen beide werelden te vinden. In feite is er. De enige manier om uw lezers tevreden te stellen met boeiende en op waarde gebaseerde inhoud is om gelijke tred te houden met relevante en bijgewerkte gegevens die worden gebruikt door succesvolle bloggers. Informatie zoals –
 • Artikelen die de meeste sociale aandelen krijgen op basis van hun aantal woorden
 • Ideale leestijd om naar te streven bij het aantrekken van lezers
 • Tekens die nodig zijn voor de perfecte alinealengte
 • De totale tijd die nodig is om een blogpost van hoge kwaliteit te schrijven
 • De exacte lengte om te targeten bij het maken van promotionele berichten op sociale media
Geen van deze statistieken zijn in steen gebeiteld. Elk jaar veranderen de cijfers en zijn er nieuwe cijfers die de oude vervangen. Bloggers met een hoog inkomen begrijpen dat aanpassen aan de nieuwste trend de enige manier is om de blograce te overleven. Zoals het eeuwenoude gezegde luidt: ‘Survival of the fittest’. Ben je gebouwd voor verandering? Laten we het uitzoeken. 143. De gemiddelde blogpost in 2019 bedroeg 1.236 woorden lang, een stijging van 53% ten opzichte van 2013. (Oberlo)
144. In 2014 werden in 2014 slechts 2% in blogposts met meer dan 2.000 woorden opgenomen, in 2019 steeg het aantal naar 12%. (Oberlo) 145. Blogberichten van 500 woorden zijn gedaald van 20% naar 5% tussen 2014-2019. (Oberlo) 146. In 2019 duurt het gemiddeld 3 uur en 57 minuten om een gemiddelde blogpost te produceren, wat 30 minuten langer is dan in 2018, en een stijging van 65% ten opzichte van 2014. (Oberlo) 147. Artikelen boven de 3.000 woorden ontvangen meer dan 7.500 aandelen op sociale media voor het hebben van vlezige inhoud. (OkDork)
148. Inhoud tussen 2.250-2500 woorden hoger gerangschikt als het ontving de meeste backlinks en had ook de meest organische verkeer. (HubSpot)
149. Artikelen met meer dan 2500 woorden kregen de meeste sociale aandelen. (HubSpot)
150. De ideale lengte van een tweet die wordt gebruikt voor blog promotionele doeleinden op Twitter is 100 tekens en 40 tekens voor Facebook-berichten. (Buffer) 151. 1600-woord blogposts presteren het beste voor nieuwe bloggers die komt tot ongeveer 7 minuten van de leestijd. (Buffer) 152. De perfecte lijnlengte ligt tussen de 40-55 tekens per alinea, lettergrootte en letterhelderheid zijn belangrijke factoren. (Buffer)

Key Learnings met inhoudsduur

 • Maak blogberichten van meer dan 2.000 woorden voor hogere zoekresultaten. Korte blogberichten (350-500 woorden) worden door Google als een lage kwaliteit beschouwd en worden over het algemeen niet op de topresultaten weergegeven. Lange inhoud van meer dan 2.000 woorden zijn rijk aan zoekwoorden en rangschikken beter.
 • Inhoud van hoge kwaliteit duurt 4-6 uur om te produceren. Elk jaar, de tijd die nodig is om een diepgaande blog post die hoog scoort op Google te produceren gaat omhoog. Verwacht in 2020 minimaal 4 uur te besteden aan een hoogwaardige blogpost.
 • Doel 3.000 woorden voor meer aandelen. Wil je meer sociale aandelen? Schrijf vlezige inhoud tussen 3.000-10.000 woorden om uw artikelen te delen op sociale media. Mensen delen graag goed onderzochte en inzichtelijke inhoud met hun dierbaren.
 • Zorg voor de juiste karakterlengte voor social media promoties. Wanneer u uw blogberichtpromoot, gebruikt u niet meer dan 100 tekens om te tweeten op Twitter en ongeveer 40 tekens om uw Facebook-bericht te beschrijven.
 • Houd een alinealengte van 40-55 tekens aan. Geef uw lezers een mooi leestempo door het handhaven van een simplistische lijnlengte. Met meer witruimte tussen alinea’s kunnen uw lezers gemakkelijker informatie verbruiken.

Visuele statistieken van blog

Voorbij zijn de dagen dat lezers enkele minuten door artikelen hebben gelezen. De leeftijd van afromen is aangebroken. Volgens Chartbeat, meer dan 55% van de lezers scheren door blogs in iets meer dan 15 seconden. Wat heeft dit alles te maken met blog visuals, vraag je? Blog visuals fungeren als anti-skimming strategieën. Het is perfect om een infographic tussen de muren van tekst te gooien, om de lezer plotseling te laten stoppen en de prachtige kleuren en intense beelden in zich te laten opnemen. Door het gooien van een video in uw blog, de totale betrokkenheid tijd besteed door de lezer gaat van seconden tot minuten. Visuals zijn er in vele vormen en maten, zoals grafieken, afbeeldingen, grafieken, presentaties, vragenlijsten, bijschriften, citaten, interactieve polls en video’s. Visuele inhoud in uw blog verbetert ook de volgende factoren –
 • Succespercentage
 • Betrokkenheidsratio
 • Verbetert aankoopbeslissingen
 • Trek meer lezers aan
 • Sociale aandelen stimuleren
Blogvisuals zijn niet beperkt tot interactieve blogelementen in je blog. Hier zijn de andere factoren die bijdragen aan de visuele ervaring.
 • Het thema van de blog
 • Kop- en voettekstgebied
 • Sidebars
 • Opmerkingensecties
 • Logo en andere ontwerpelementen
 • Advertentieplaatsingen
Vraagt u zich af hoe u de beste blogvisuals maken om uw lezers te boeien? De geheimen liggen verborgen in de onderstaande statistieken. 153. Wanneer een video wordt afgespeeld naast een bestemmingspaginaformulier, stijgt de conversieratio van 80 naar 150%. (Venngage) 154. 54% van de klanten geeft de voorkeur aan video-inhoud van marketingexperts. (HubSpot) 155. Van de 65% van de bezoekers die de website van een marketeer bezoeken, belt 39% na het bekijken van een video. (Inc.) 156. Terwijl 65% van de internetgebruikers wordt beschouwd als visuele leerlingen, verhoogt 80% van de visuals inherent de wens om de inhoud te lezen. (Poll Overal)
157. Nadat mensen je video hebben bekeken, zal 85% waarschijnlijk een aankoopbeslissing nemen. (Poll Overal) 158. Het menselijk brein verwerkt visuals 60.000 keer sneller, onze communicatie is 93% visueel en daarom produceren berichten met afbeeldingen 180% meer betrokkenheid. (Poll Overal)
159. Visuele inhoud wint meer dan geschreven inhoud, ten minste tot 91% van de consumenten die interactieve elementen verkiezen boven traditionele tekst. (DemandGenReport) 160. In 2018 gebruikte meer dan 63,5% van de marketeers visuele inhoud, in 2019 bedroeg het aantal 74%, een toename van 10,5% in slechts een jaar. (Venngage)
161. Stock foto’s nam het voortouw met 40% van de marketeers gebruiken om blogs te bevorderen, grafieken werden onderbenut met slechts 8% van de marketeers gebruik te maken van hen. (Venngage)
162. 11% meer B2C-marketeers ten opzichte van B2B-marketeers zullen waarschijnlijk visuele inhoud als hun belangrijkste strategie gebruiken. (HubSpot) 163. Het hebben van een video in uw blog is waarschijnlijk 3 keer meer bezoekers per maand aan te trekken. (WordStream) 164. 55% van de smartphonegebruikers geeft de voorkeur aan 20+ minuten videolengte als ideale verbruikstijd. (Go.Ooyala) 165. Het invoegen van een afbeelding na elke 75-100 woorden het dubbele van de sociale aandelen uw blogs ontvangen. (HubSpot) 166. Bloggers met $ 50k jaarlijkse inkomsten zijn 5 keer meer kans om podcasts uit te geven en 4,5 keer meer kans om video-inhoud te publiceren. (GrowthBadger) 167. Divi is de meest populaire multi-purpose WordPress thema voor bloggers waarmee u toegang tot 20 + premade lay-outs voor elke blogging niche. (IsItWP) 168. Blogs met minder dan 1000 totale reacties tonen alle opmerkingen in de commentaar sectie, blogs met meer dan 1000 reacties tonen alleen opmerkingen van de laatste 3 maanden van bloggen activiteit. (WordPress) 169. Gebruik altijd afbeeldingen van hoge kwaliteit in uw blog, afbeeldingen van slechte kwaliteit zijn net zo slecht als het gebruik van helemaal geen afbeeldingen. (NeilPatel) 170. Het toevoegen van een Call-to-action-knop aan de voettekst van uw blog verhoogt de conversieratio met 50%. (UserTesting) 171. 1 op de 4 mensen klikte op een pop-up banner met een gratis bron in de top 10 meest bezochte pagina’s van een blog. (UserTesting) 172. Een logo voor uw blog biedt – naamsbekendheid, geloofwaardigheid van het product, en een symbool van autoriteit. (ProBlogger) 173. Een logo dat overeenkomt met uw blogthema en kleurenschema helpt uw inhoud op elkaar te laten staan, kiest niet meer dan 3 kleuren voor uw logo om visuele rommel te elimineren. (ProBloggerTailorBrands) 174. De top 3 Google lettertypen gebruikt door bloggers waren Roboto, Merriweather, en Kreeft. (TheMeisle)

Blog Visual Key Learnings

 • Plaats videokoppelingen in je blogbericht. Het toevoegen van relevante video’s van YouTube houdt je blogcontent dynamisch en aantrekkelijk. ‘How-to’ video’s of ‘Tutorials’ met betrekking tot uw blog onderwerp voegt waarde toe aan uw lezers. U ontvangt ook binnenkomende koppelingen om het aantal kijkers te verbeteren.
 • Inclusief afbeeldingen van hoge kwaliteit en infographics. Met 93% van onze communicatie visueel, blogposts met afbeeldingen en infographics zijn een visueel genot fest voor uw lezers. Vergeet niet om de bron te crediteren door een backlink toe te voegen aan hun inhoud.
 • Gebruik kant-en-klare thema’s om tijd te besparen. WordPress premade lay-outs zijn perfect voor nieuwe bloggers om de complicaties van webdesign te voorkomen. Voor gratis gebruikers raden we Elementor aan en voor mensen met een beetje extra geld krijgt Divi de klus geklaard.
 • Niet meer dan 3 kleuren voor uw logo. Een bloglogo geeft je erkenning, geloofwaardigheid en autoriteit. Daarom is een logo met 3 kleuren of minder gemakkelijk te herkennen aan uw lezers. Zodra u het logo hebt gekozen, zorgt u ervoor dat uw blogthema ook de kleuren integreert.
 • Gebruik eenvoudig te lezen lettertypen in uw blogberichten. Als lezers uw lettertype op het eerste gezicht niet kunnen begrijpen, komen ze nooit meer terug. De meeste bloggers met een hoog inkomen gebruiken Roboto, Merriweather en Lobster in hun blogposts voor een optimale leesbaarheid en dat moet jij ook.

Statistieken en trends voor gebruikersbetrokkenheid

Na al die tijd het maken van uw inhoud, is het duidelijk dat u wilt weten of uw lezers houden van uw inhoud of verachten. Dat is waar de betrokkenheid van gebruikers komt in. De statistieken die verantwoordelijk zijn voor het bekendmaken van blogbetrokkenheid zijn –
 • Paginaweergaven – Een uiterst eenvoudige statistiek die informatie biedt om binnenkomend verkeer naar uw blog bij te houden.
 • Bounce Rate – Een bounce treedt op wanneer een lezer binnenkomt en verlaat uw site met geen andere interactie. Een hoog bouncepercentage(70%+)laat Google zien dat bezoekers uw inhoud niet aantrekkelijk vinden en dus van invloed kunnen zijn op uw zoekmachineindexering.
 • Nieuwe / terugkerende bezoekers – Of de bezoekers die naar uw blog zijn de eerste keer of terugkerende degenen. Helpt bij te houden hoe loyaal uw bezoekers zijn of hoeveel nieuwe bezoekers u in een periode hebt aangetrokken.
 • Tijd besteed aan pagina – De totale tijd die de bezoeker besteed aan een enkele blog pagina. Als je een 2000+ blog hebt geschreven en een gebruiker slechts 10 seconden doorbrengt, kun je er zeker van zijn dat de inhoud niet interessant is.
 • Gemiddelde sessieduur – De gemiddelde tijd die bezoekers op uw hele blog doorbrengen. Hoe meer tijd besteed betekent dat uw blog heeft interessante inhoud.
 • Unieke bezoekers : bezoekers die uw blog ten minste eenmaal tijdens een verslagperiode invoeren. 10 unieke bezoekers kunnen betekenen 10 nieuwe gebruikers individueel toegang tot uw blog. Hoe hoger het aantal, hoe beter uw gebruikersbetrokkenheid.
 • Scroll/paginadiepte – Stat die meet hoe diep je publiek in het artikel rolt voordat ze stoppen met lezen. Een hoge beoordeling geeft aan dat de inhoud gemakkelijk te lezen is en interessant genoeg is om verder te lezen.
 • Opmerkingen – Het aantal reacties achtergelaten door de showcases van uw bezoekers ze hebben interactie met uw blog en zijn het verlaten van hun gedachten over.
 • Aandelen – Als een bezoeker van je inhoud houdt, delen ze je blog via populaire sociale media-apps waar anderen van kunnen genieten.
Al deze statistieken zijn toegankelijk via Google Analytics, Google Search Console, WordPress Dashboard, WordPress-plug-ins en andere UX-trackingsoftware. Betrokkenheid van gebruikers is een kernonderdeel van het maken van inhoud. Immers, je schrijft blogs voor uw lezers om waarde te vinden en op de hoogte te blijven. Laten we dieper graven en interessante statistieken te weten komen die trends in blogbetrokkenheid laten zien. 175. Een gemiddelde van 77 miljoen reacties worden geplaatst per maand op blogs. (WordPress) 176. De gemiddelde tijd doorgebracht door een lezer op een artikel werd geklokt op 37 seconden. (NewsCredInsights)
177. 47% van de gebruikers leest 3-5 artikelen alvorens hun aankoopbeslissing te bevestigen. (BlogTyrant) 178. Slechts 27% van de gebruikers verbruikt een artikel volledig, de overige 73% geeft er de voorkeur aan om zich een weg door te scheren. (HubSpot)
179. Onder vertrouwde bronnen online, blog artikelen rang 5Th in nauwkeurigheid en inhoudskwaliteit. (BlogTyrant) 180. Internetgebruikers besteden 3 keer de tijd investering in het lezen van artikelen over het controleren van e-mails. (HubSpot) 181. 68% van de mensen houdt ervan om in contact te blijven met hun favoriete merken door artikelen te lezen. (DemandMetric) 182. 20% van de gebruikers surfen op het internet besteden hun online tijd aan het verbruik van inhoud. (DemandMetric) 183. De leesactiviteit voor internetgebruikers neemt rond 10:00 uur toe en wordt beschouwd als een goed moment voor het publiceren van nieuwe berichten. (HubSpot)
184. 59% van de internetgebruikers deelt artikelen met hun vrienden en collega’s op sociale media zonder ze te lezen. (OptinMonster) 185. Blogposts met 7 minuten leestijd presteerden het best. (Medium)

Key Learnings voor betrokkenheid van gebruikers

 • Schrijf skim-vriendelijke inhoud. 73% van de lezers leest niet het hele artikel. Vet belangrijke belangrijke punten voor uw lezers om notities te maken. Schrijf in kortere alinea’s, voeg regeleinden toe en gebruik dwingende onderverdelingen met lijsten met opsommingstekens om uw aanvraag weer te geven.
 • Verbeter de navigatie- en gebruikerssite-ervaring. Het weergeven van inhoud in een sectie ‘Verhaal hoogtepunten’ of een ‘Inhoudsopgave’ aan het begin van uw artikel helpt de lezer om te navigeren door uw artikel. Duidelijke call-to-action-plaatsingen zijn essentieel voor conversie.
 • Organiseer uw commentaarsectie. Wanneer uw lezers houden van uw inhoud, laten ze een reactie achter. Antwoord op zoveel mogelijk opmerkingen om een relatie te koesteren. Gebruik anti-spam WordPress-plug-ins zoals Akismet en matig alle binnenkomende opmerkingen voordat u publiceert.
 • Publiceer berichten na 10:00 uur. De betrokkenheid van gebruikers is gebleken dat het piek tijdens de late ochtenden. Deze publicatietijd verbetert uw bouncepercentages en helpt nieuwsfeeds om uw inhoud uit te zenden naar een groot publiek voor maximale impact.
 • 7 minuten leestijd presteert het beste. Bij het maken van uw blogpost vraagt u zich vaak af of u deze kort of lang moet houden. Blog posts met een gemiddelde leestijd van 7 minuten zijn ongeveer 1.600 woorden, dat is ongeveer de ideale post lengte voor SEO ook.

E-mailmarketing en verkooptrechterstatistieken voor bloggers

De allereerste e-mail werd verstuurd in het jaar 1971 door Ray Tomlinson. Fast forward 5 decennia in de toekomst en e-mail blijft de meest krachtige en persoonlijke manier voor bloggers om hun inhoud te promoten. De eerste stap voor elke blogger is het bouwen van een abonneelijst. Een aanmeldingsformulier met een effectieve CTA (Call to Action) op uw startpagina en uw blogberichten is een geweldige manier om trouwe volgers aan te trekken. U aanbieden om een gratis eBook, resource guide, checklist, eenmalige gratis service, of iets dat waarde biedt aan de lezer in ruil voor hun e-mail handel. Zodra je je abonneelijst hebt opgebouwd, is het tijd om je volgers te vermaken met je nieuwste content. E-mail is de perfecte niet-opdringerige marketingstrategie die lezers target met de inhoud waarvoor ze zich hebben aangemeld. Met e-mailmarketingis het mogelijk om affiliate links en andere offsite verdienmodellen toe te voegen als methoden om inkomsten te genereren. Elke keer dat een gebruiker interesse toont in uw inhoud, neemt hij een extra stap om uw klant te worden. Dit staat bekend als de verkooptrechter. Elke blogger met een hoog inkomen beheerst de kunst om hun klanten te overtuigen om door de verkooptrechter te navigeren en de aankoop te voltooien. Vandaag de dag leer je de kneepjes van het vak dat door succesvolle bloggers wordt gebruikt via e-mailmarketing- en verkooptrechterstatistieken. Je leert –
 • Hoe vaak gebruiken succesvolle bloggers methoden voor het verzamelen van e-mail in vergelijking met mislukte methoden?
 • Hoe effectief zijn gepersonaliseerde onderwerpregels bij het targeten van uw klanten?
 • Wat is de ROI voor elke dollar besteed aan e-mail marketing?
 • Hoeveel tekens moet u gebruiken bij het maken van uw onderwerpregel en hoofdtekst van de e-mail?
 • Hoeveel bestemmingspagina’s heb je nodig om een toename van leadgeneratie te zien?
 • Hoeveel e-mails worden vrijwel direct door uw klanten verwijderd?
 • Wat zijn de meest effectieve dagen van de week en het perfecte uur om e-mails te versturen?
En nog veel meer relevante statistieken om je om te zetten in een blogger met een hoog inkomen. Daar gaan we. 186. Bloggers met een hoger inkomen gebruiken e-mailverzamelingsmethoden 2,4 keer meer dan bloggers met een lager inkomen. (GrowthBadger)
187. Bloggers met een hoog inkomen beschouwen e-mailmarketing 192% belangrijker dan bloggers met een lager inkomen. (GrowthBadger) 188. Gepersonaliseerde onderwerpregels zijn 26% waarschijnlijk worden geopend bij gebruik in e-mailmarketing. (CampaignMonitor) 189. Marketeers hebben e-mailmarketing beoordeeld als de hoogste ROI in termen van prestaties, torenhoog ten opzichte van filialen en betaald zoeken. (CampaignMonitor)
190. Als het gaat om het werven van klanten, e-mailmarketing is 40 keer efficiënter in vergelijking met sociale media platforms zoals Facebook en Twitter. (McKinsey) 191. 91% van de Amerikaanse klanten gebruik maken van e-mail elke dag en dus, het vraagt meer dan 3 keer de verkoop in vergelijking met sociale media. (McKinsey) 192. E-mailmarketing biedt een gemiddelde ROI van $ 44 voor elke uitgegeven dollar. (99firma’s) 193. Wanneer abonnees door een e-mail klikken, resulteert 17,75% in aankopen voor het bedrijf. (99firma’s) 194. Tegen 2023 zullen wereldwijd 4,3 miljard e-mailgebruikers verschijnen. (99firma’s) 195. 18,30% van de geopende e-mails bevat de naam van de ontvanger in de onderwerpregel. (Backlinko) 196. 82% van de marketeers gebruiken 60 tekens in hun onderwerpregel bij het verzenden van e-mails, het gemiddelde aantal woorden in het lichaam van de e-mail is 434. (AWeber)
197. Werknemers in de VS besteden 2,5 uur op een typische doordeweekse dag om persoonlijke e-mails te lezen en 3,1 uur op het werk e-mails. (Adobe) 198. Tegen 2023 zullen de totale verzonden en ontvangen e-mails wereldwijd meer dan 347 miljard bedragen. (Statista)
199. Onder millennials heeft 68% aangegeven dat hun aankoopbeslissingen sterk werden beïnvloed door promotionele e-mails. (Vloeiend) 200. Talrijke copywriters besteden 50% van hun tijd op de kop van hun verkooptrechterpagina’s, aangezien het 8 seconden verg duurt om de aandacht van de lezer te vangen. (Khrisdigital) 201. 95% van de e-mailklanten selecteerde hun keuze op basis van inhoud die hen hielp bij hun aankoopbeslissingen en hun twijfels valideerde. (DemandGenReport) 202. Meer dan 68% van de bedrijven doet geen moeite om hun verkooptrechter te meten, terwijl 65% van hen geen tools gebruikt om hun trechter te versterken. (Pardot)
203. Organisaties die zich bezighouden met middle-of-the-funnel (MoFu) sales funnel strategie genieten van een 4-10 keer stijging van de respons in vergelijking met traditionele e-mail blasts. (Khrisdigital) 204. Bedrijven met 10-15 landingspagina’s hebben een toename van 55% in leads, terwijl bedrijven met meer dan 40 landingspagina’s een 12-keer stijging ontvangen ten opzichte van bedrijven met 5 landingspagina’s of minder. (Khrisdigital) 205. Een gemiddelde gebruiker ontvangt dagelijks 147 e-mails, waarvan er 71 vrijwel onmiddellijk worden verwijderd. (Mashable)
206. Het eerste wat mensen doen als ze wakker worden is lezen en e-mails versturen, vandaar 6 uur ‘ s ochtends. is de perfecte tijd om uw promotionele e-mails te plannen, ook dinsdag, woensdag en donderdag hebben de hoogste impact op de e-mailconversie. (CoSchedule)
207. 91% van de e-mailgebruikers meldt zich af voor e-mails van het bedrijf vanwege ongevraagde e-mail die niet relevant is voor hun interesses. (DemandMetric) 208. 53% van de bloggers met meer dan $ 50K inkomsten gaf downloadbare inhoud in ruil voor e-mailadressen, slechts 11% in de lagere inkomensgroep deed dit. (GrowthBadger) 209. Statische abonnement dozen werden gebruikt 2,8 keer zo vaak door bloggers met meer dan $ 50K van het jaarlijkse inkomen in vergelijking met bloggers met een laag inkomen. (GrowthBadger) 210. 57% van alle webinar registraties komen uit e-mail. (Uitgroeien)

E-mailmarketingsleutel learnings

 • Gebruik Webinars om uw e-maillijst te laten groeien. Mensen melden zich aan voor webinars om notities te maken en te leren van de beste. Het opzetten van een webinar uitzending is niet moeilijk. Vooral met een krachtige tool als WebinarJam. Start uw webinar promo en verzamel deze e-mails!
 • Stroomlijn uw e-mailmarketingcampagnes. Het maken van opt-in formulieren en responsieve e-maillijsten kan een hele klus zijn. Gelukkig helpen tools zoals ConvertKit en Leadpages bij e-mailconversiepercentages door rapporten en analyses te gebruiken om uw campagnes te verbeteren.
 • Kies de beste tijd en dagen om uw e-mails te verzenden. Mensen houden ervan om hun e-mails te lezen bij het ontwaken, dat is tussen 6 uur tot 8 uur en e-mails verzonden op dinsdag, woensdag en donderdag hebben de beste conversiepercentages.
 • Geef downloadbare content in ruil voor e-mails. Uw lezers komen naar uw blog voor advies. Het geven van niche relevante freebies zoals een checklist, werkmap, eBook, of een product trial in ruil voor hun e-mailadres is een geweldige manier om uw e-maillijst op te bouwen.
 • Volg de aanbevolen procedures voor de onderwerpregels van uw e-mail. Gebruik altijd de naam van de ontvanger in de onderwerpregel. Creëer een gevoel van urgentie zonder promotie te klinken. Houd ze niet voor de gek met hoge claims en gebruik altijd A / B prestatietests om het beste resultaat te krijgen.

Statistieken over inkomsten en inkomsten voor bloggers

Vaak is het eerste wat op de geest van een nieuwe blogger is – “Hoe kan ik geld verdienen met mijn blog?”. Wij zijn het niet eens met de manier waarop deze vraag is ingekaderd. De echte vraag die je zou moeten stellen is – Hoe kan ik geld verdienen met mijn blog met behulp van bewezen strategieën die werken? “. Nu komen we ergens. Het antwoord ligt in het afleren van elke ‘Word rijk in XX dagen’ oplichting en te vervangen door de werkelijke inkomsten statistieken die hebben gewerkt voor succesvolle bloggers. Vergeet niet, niemand kan je vertellen hoe snel je je eerste miljoen verdienen. Het hangt af van de kennis die je hebt toegang tot en hoe snel je ze toepassen op uw bloggen strategieën. Antwoorden op vragen zoals –
 • Wat zijn de beste methoden voor het genereren van inkomsten die bloggers met een hoog inkomen gebruiken?
 • Welke verkeersbron gebruiken bloggers met een hoog inkomen om het verkeer te stimuleren?
 • Wat is het best presterende affiliate netwerk?
 • Wat is de snelste manier om te beginnen met het maken van geld uit uw blog?
 • Hoeveel producten promoten affiliate marketeers?
 • Wat zijn de top 5 digitale producten verkocht door bloggers?
Als u deze vragen hebt, zeg dan niet meer. We hebben een lijst samengesteld met nuttige inkomstenstatistieken voor een nieuwe blogger om hun strategie voor het genereren van inkomsten een kickstart te geven. Voordat we de geheimen onthullen, willen we u achterlaten met een citaat van Benjamin Franklin:

“Eeninvestering in kennis betaalt het beste belang”.

En nu, laten we verder gaan naar het hoofdgerecht. 211. 60% van de mensen geeft de voorkeur aan het nemen van online cursussen als het past bij hun levensstijl beter, ook de Amerikaanse e-learning markt zal naar verwachting een 6 miljard dollar industrie in 2022. (TouroCollegeSkillscouter) 212. Voor bloggers met een lager inkomen blijft Google AdSense de beste methode voor het genereren van inkomsten, voor bloggers met een hoog inkomen, AdSense komt op de derde plaats na affiliate marketing en de verkoop van hun eigen producten en diensten. (GrowthBadger) 213. Bloggers met meer dan $ 50k jaarlijkse inkomsten zijn 45% waarschijnlijk om hun eigen product of dienst te verkopen in vergelijking met slechts 8% van de lagere inkomens bloggers. (GrowthBadger) 214. 81% van de bloggers maken zelfs geen $100 aan levenslange inkomsten, slechts 19% houdt hun levensstijl in stand met bloginkomsten. (Medium) 215. 2% van de bloggers met een hoog inkomen inkomsten besteden minder dan 2 uur per dag en verdienen meer dan $ 150K per jaar. (Medium) 216. Bloggers met een jaarlijks inkomen van meer dan $ 50K gebruikt Google (organisch) als hun belangrijkste verkeer bron, lagere inkomens bloggers gebruikt Facebook (biologisch) als hun marketing kanaal. (GrowthBadger)
217. Bloggers met een hoog inkomen waren 700% meer kans om gratis proeven, gratis productcodes en scherp geprijsde diensten uit te delen in vergelijking met hun tegenhangers met een lager inkomen. (GrowthBadger) 218. De Amerikaanse affiliate industrie produceert meer dan $ 5 miljard aan inkomsten per jaar, dat is groter dan het BBP van sommige landen. (Job2Joy)
219. ShareASale is het best presterende affiliate netwerk met 55,7% van het marktaandeel. (99firma’s) 220. 42,17% van de affiliate marketeers de voorkeur aan te bevorderen tussen 1-10 producten, slechts 7,53% de voorkeur aan de markt 300 + producten. (99firma’s) 221. 50% van verwijzingsverkeer van affiliate programma’s komt van mobiele gebruikers. (Awin) 222. 48,36% van de affiliate marketeers maken minder dan $ 20.000 in een jaar. (Job2Joy) 223. Coaching mensen is een $ 2 miljard + industrie in bepaalde niches, het is ook de snelste manier om te beginnen met het maken van geld door middel van bloggen met minimale setup. (NeilPatel) 224. Interesse in het starten van een vacaturebank? Op duur gebaseerde vacatures zijn de hoogste inkomstenstromen met meer dan 40% omzet. (Greenice)
225. In 2015 hadden 200 miljoen mensen adblockers geïnstalleerd bij het lezen van blogs. (BlogTyrant) 226. 36% van de Amerikaanse beroepsbevolking zijn freelancers die jaarlijks meer dan $ 1,4 biljoen bijdragen aan de economie, 77% van de freelancers zijn financieel stabiel en 68% heeft hun gelukquotiënt verbeterd. (FreelancenHacks)
227. Meer dan 31% van de freelancers verdient $ 75.000 + per jaar, Europa heeft 35,5% freelancers, waardoor het het grootste en meest populaire continent
is. (99firma’s) 228. De top 5 digitale producten die bloggers verkopen op hun blog zijn – Video cursussen, eBooks, zakelijke software, audio-inhoud, en digitale kunst. (Upgrad)

Sleutel learnings voor inkomsten

 • Heb je een vaardigheid? Online cursussen verkopen. Met 60% van de mensen die kiezen voor online cursussen, zijn e-learningplatforms een perfecte start. Thinkific biedt een gratis proefperiode voor beginners om hun online cursussen te maken. Zodra je cursus is gemaakt, promoot en verkoop je deze op Teachable.
 • Profiteer van je podcast. Camera verlegen, schrijven problemen? Geen probleem, verdienen met je stem. Meer dan 60 miljoen huizen in de VS zijn podcast luisteraars. Buzzsprout is een perfecte manier om je eerste podcast te lanceren met zijn royale gratis proefperiode van 90 dagen.
 • Word een affiliate kampioen! De VS genereert 5 miljard dollar aan inkomsten door middel van affiliate marketing. Het vinden van affiliate producten op de markt is niet moeilijk. Affiliate netwerken zoals ShareASale en Impact ontgrendelen duizenden producten in verschillende niches.
 • Verkoop uw diensten als freelancer. Freelancers zijn hun eigen baas. Een blog is een perfecte manier om je vaardigheden en de waarde die ze brengen aan uw klanten te tonen. Het toevoegen van een contactgebied aan het einde van uw blogpost is een geweldige manier om uw lezers om te leiden naar uw diensten.
 • Maak uw digitale product. Of het nu gaat om een eBook, software, videocursus, digitale kunst of abonnement, het verkopen van uw digitale product is een geweldige strategie voor het maken van geld. Maak een keer en verkoop voor het leven. Deel gratis proefversies uit om het product aan uw lezers te promoten.

Veelgestelde vragen over bloggen

Zijn blogs nog steeds populair in 2020?

Kort antwoord – Ja!
Echter, bloggen is niet meer van plan om te werken als je niet beschikt over een
plan. Bloggen is een spel van statistieken en nummers. Voorbij zijn de dagen dat Google gerangschikt zoekwoorden van uw blog alleen voor het hebben van een muur van tekst. Nu, het is kwaliteit boven kwantiteit.
Natuurlijk kon je 5.000 woorden per week schrijven zonder er over nagedacht te
worden. Toch, iemand die schrijft een 500-woord kwaliteit blog post krijgt meer lezers dan jij.
Consumenten zijn slimmer
vandaag. De informatie die je uitdeelt moet hen naar een gesprek leiden. Anders zijn ze beter af met het lezen van een gedrukte advertentie die zegt ‘KOOP DIT PRODUCT’ vanwege ‘XYZ’ redenen.
Bloggen vandaag is over het opbouwen van
relaties. Authentieke inhoud van hoge kwaliteit is de enige manier om resultaten te genereren.

Welk percentage blogs is succesvol?

Als we het over succes hebben, volgen we twee belangrijke statistieken om het te meten. Inkomsten en lezerspubliek.
In de eerdere monetization statistiek, bleek dat slechts 19% van de bloggers geld
verdienen. Dit laat 81% het maken van minder dan $ 100 over hun leven. Heel ontmoedigend!
Maar in plaats van last te hebben van de 81%, kiezen we ervoor om het pad van de 19% te
volgen. We stelden vragen als: – Wat doen succesvolle bloggers om hun inkomsten te verbeteren?
– Wat is de informatie wordt gedeeld door de elite bloggers?
– Hoe herstructureren we onze blogs om hun succes te weerspiegelen?
En als een licht aan het einde van de tunnel, kwamen we een duizelingwekkende realiteit
tegen.

Natuurlijk! Hoe hebben we het gemist?

De bloggers met een hoog inkomen zijn allemaal: – Het beantwoorden van vragen gratis in plaats van alleen maar mensen te vragen om hun 4-cijferige cursus die hen leert om X bedrag te verdienen in Y dagen te kopen – Het verstrekken van toegevoegde waarde onderzoek in plaats van het weven van sprookjes uit de lucht – Het verstrekken van feiten en een routekaart in plaats van het uitvinden van lange verhalen en mythen Kortom, de 19% zijn succesvol omdat ze won de loyaliteit van hun lezers die verloren gingen op de andere 81%.

Daarom, hoe pijnlijk moeilijk het ook was om al deze statistieken te verzamelen, hebben we het ons levensdoel gesteld om onze lezers te voorzien van de best bewaarde geheimen van de
industrie.
Uiteindelijk bleven we achter met twee
opties.
Win het vertrouwen van onze lezers of geld verdienen met de verkoop van deze
info. Het antwoord kwam gemakkelijk.

Is bloggen dood in 2020 of wat is de toekomst van bloggen?

Conventioneel bloggen is zeker dood in 2020. In feite stierf het een paar jaar geleden.
Het is slecht nieuws voor mensen die geblogd met behulp van snelkoppelingen en ineffectieve
gegevens. Toch, voor mensen die klaar zijn om in de inspanningen en bieden een kwaliteit te lezen. De toekomst van bloggen ziet er zeker helder uit en is hier om te blijven.
Als je merkte een eerdere stat in de algemene sectie, de gemiddelde tijd om een blog post te maken neemt elk jaar
toe. Dat komt omdat met elk voorbijgaand jaar, het creëren van een blog van hoge kwaliteit tijd en moeite kost. Een enkele blogpost kan bevatten: – Een enquête backlink naar het onderzoek uitgevoerd – Een infographic om het bewustzijn te bieden aan haar gebruikers – Een video-link om diepgaande kennis te bieden – Beelden om te helpen bewijzen een punt – Verschillende visuele elementen om de lezer te helpen consumeren de info gemakkelijk – Plugins om te helpen de informatie gestructureerd en direct te laden – Investeringen in een solide webhost om een 24/7 / 365 dagen uptime te handhaven De toekomst van bloggen is een zeer concurrerend.
Het overleven van de sterkste. Met elke top blogger bijwerken van hun verouderde informatie om relevante gegevens te houden.
Als u denkt dat je hebt wat nodig is om de bovenstaande taken gedaan te
krijgen. Je hebt gesneden jezelf een mooi stukje van het goede leven, terwijl het aanbieden van boeiende inhoud aan uw lezers.

Waarom zijn blogs effectief?

Toen blogs voor het eerst begon, waren ze een manier voor mensen om hun gedachten en ideeën te delen. Een online dagboek.
Vandaag, bloggen is het levensonderhoud van veel
professionals. Bloggen is een uiterst kosteneffectieve manier om uw publiek te informeren over producten en nieuwe klanten te werven. Enkele voordelen van bloggen zijn: – Een effectieve bron van een organisch publiek dat rechtstreeks afkomstig is van zoekmachines – Helpt uw producten uit te leggen en leidt klanten om direct een aankoop te doen – Definieert de doelen en visie van een bedrijf en de merkboodschap – Gemakkelijk te delen op sociale mediaplatforms, een effectieve strategie om referral traffic te bouwen – Uitstekende lead generatie wanneer een effectieve CTA wordt toegevoegd – Een lange termijn inzet helpt verbetert de resultaten, zelfs op een tien jaar oude post Laten we het zo zeggen, eerder hebben we besproken hoe bedrijven die geblogd kreeg een toename van 55% meer bezoekers.
Bent u bereid om te verliezen dat veel bezoekers van de site en een groot aantal andere voordelen voor uw concurrenten met blogs?
Dat dachten we
niet.

Hoe start je een blog?

Laten we u een eenvoudige, no-nonsense benadering geven om uw blog in 5 eenvoudige stappen vast te stellen.
1. Kom met een winstgevende niche
. — Mogelijkheden voor
het genereren van inkomsten verkennen : controleer de belangrijkste concurrenten en je doelgroep type 2.
Selecteer een blogging platform – WordPress
is de meest
populaire CMS – Gratis

platforms komen met beperkingen – Self-hosted blogs geven u volledige controle 3. Kies een domeinnaam en webhost.

– Kom met een naam voor uw blog – Onze gedetailleerde web hosting gids zal u helpen kiezen van de beste 4.
Kies uw thema – Ervan uitgaande dat u Hebt gekozen voor WordPress als uw CMS, zijn er tal van gratis thema’s om uit
te kiezen – Maak je geen zorgen te veel over de blog lay-out aan het begin

5. Begin je blogreis

– Zodra je CMS is geïnstalleerd, ben je klaar om je eerste blogpost te schrijven!
— Check onze complete blog gids voor

monetization strategieën en beginners tips Gefeliciteerd! Je bent net in de blogging wereld en een lange, maar lonende reis wacht op je.

Nu, Het is aan jou om deze blogging statistieken te gebruiken om uw blog groeien

Of je nu een ondernemer of een blogger bent, deze blogstatistieken helpen je de gouden regels te identificeren die door deskundige bloggers worden gebruikt. De volgende stap is om deze statistieken toe te passen op uw bloggen actieplan. Elk van de 14 stat secties is samengesteld om u te helpen uw bloggen prestaties te verbeteren. Waarom tijd verspillen aan het opnieuw uitvinden van je blogstrategieën? Wanneer een succesvol spelplan al voor u is opgesteld. Kopieer eenvoudig de winnende formule en wees op weg naar de lancering van je eigen blog met een hoog inkomen.
 • Zijn uw bezoekers verlaten bij de landing op uw blog? Uw web design is waarschijnlijk de schuld.
 • Niet genoeg organisch verkeer? Bouw je domeinautoriteit op via gastberichten en SEO.
 • Weigeren uw klanten uw producten te kopen? Schrijf een blogpost van hoge kwaliteit om het product te beoordelen en op te voeden.
 • Wachten tot Google uw nieuwste blogbericht indexeert? 10 weken is de gemiddelde wachttijd.
 • Staan uw zoekwoorden niet in de beste zoekresultaten? Overschakelen naar long-tail zoekwoorden.
Merk op hoe elke stat een belangrijke vraag beantwoordt en u een oplossing biedt. Hoewel het misschien niet mogelijk is om al deze statistieken in een keer toe te passen, het zet je zeker op het pad naar het verbeteren van uw blog elke dag. U ziet uw resultaten binnen uw eerste paar weken na de implementatie van deze wijzigingen.

Start een blog met een hoog omzetpotentieel

GRATIS 7-daagse e-mailcursus voor beginners

GRATIS blog lancering checklist

GRATIS plan om $5k in 90 dagen

Krijg gratis toegang

Wij respecteren uw privacy. Meld je op elk moment af.

Aangedreven door ConvertKit

Was dit artikel nuttig? 0 / 5Gemiddelde stem: 5
Delen:FacebookTwitterPinterest PinterestLinkedin

Geschreven door

Anastasia Belyh

Anastasia is een professionele blogger sinds 2014. Met een graad in boekhouding en filosofie & economie, gebruikte ze haar passie en vaardigheden om twee bloggende bedrijven, Cleverism en FounderJar, op te bouwen tot een 6-cijferige online business. Ze houdt ervan om de wereld rond te reizen, piano te spelen en chocolade te eten (hmm, lekker). Lees haar inspirerende verhaal hoe ze ging van consultant tot $ 20.000 per maand bloggen bedrijf in 5 jaar (als een side-business).

Doe mee aan de discussie

Commentaar

Theo-Herbots-Royal Blogging and Fotografie-Academy

Eender Hoe U hier terechtgekomen bent.

Van Harte Welkom op Deze Site.

 • VOOR U
 • DOOR U
 • SAMEN MET U

Klaar om meer te weten te komen over Theo-Herbots-Royal Blogging en Fotografie-Academy?

Bekijk het hier

Lees meer over Theo-Herbots-Royal Blogging en Fotografie-Academy

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%