Foto’s Apotheekmuseum-Bulteel ||Photos Pharmacy Museum-Bulteel

Telkens ik bij deze Apotheker langskwam ging mijn hart open als ik de mooie dingen zag die hij voor zijn ramen had geplaatst.

Vandaag heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken, ben naar binnen gegaan en heb aan zijn Vrouw gevraagd of ik enkel foto’s mocht nemen.

Aanvankelijk was ik van plan de foto’s pas achteraf te publiceren en er een Interview van Mijnheer Bulteel bij te voegen.

Maar het was allemaal zo mooi, wat die man daar heeft gedaan, dat ik het niet kon laten om het vandaag reeds te doen.

Ik zal in de toekomst (nabije) er wel terug naartoe gaan voor een complete reportage.

Ik zal dan zien om bij elke foto de nodige uitleg van Mijnheer Bulteel bij te voegen en alles dan opnieuw te publiceren

Alvast toch reeds deze uitleg van Mijnheer Bulteel

Mijn vader was ook apotheker en hier op deze plaats (Torsinplein) is nu bijna 300 jaar altijd een apotheek gevestigd geweest en ik wil deze herinnering een beetje de nodige waardering geven.

Ik heb de foto’s ook reeds geplaatst op VieuwBug

Klik hier

En op mijn Portfolio

Klik hier

THEO-HERBOTS

BEDANKT VOOR

  • UW BEZOEK
  • UW VERTROUWEN
  • UW REACTIES
  • UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
  • EN DELEN OP SOCIAL-MEDIA
VERNEEM MEER OVER MIJ
Klik hier

THEO-HERBOTS

FOTOFANAAT

Neem contact met me op

Mijn camera en ik
Om de wereld te ontdekken

Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te kunnen bewonderen en te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen onderweg gedocumenteerd.

Over mij
De wereld vanuit mijn perspectief

Lang voordat ik in 2019 als landschapsfotograaf begon te werken, wist ik dat ik zoveel mogelijk tijd wilde besteden aan het maken van ongelooflijke foto’s die de rauwe schoonheid van de wereld vastleggen. Verken mijn website en je zult zien dat ik deze visie heb kunnen realiseren. Telkens als ik een foto maak, denk ik aan hoe blij ik ben dat ik mijn passie in mijn werk heb kunnen steken.

BEZOEK MIJN WEBSITE HIERONDER

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLES WAT IK DOE OVER FOTOGRAFIE EN BLOGS;

vriendelijke groet
Theo-Herbots-Photography

WAT IK DOE OP VIEUWBUG

HIER BENEDEN DE LAATSTE 10 BERICHTEN

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%