JE BENT HIER MET EEN REDEN ||YOU ARE HERE FOR A REASON

Advertenties

JE BENT HIER OP DEZE BLOG

MET EEN REDEN

Zoals U ondertussen wel reeds zal weten, spits ik me hier toe op 4 verschillende onderwerpen

  • Fotografie
  • Bloggen
  • Mijn Prachtige Stad Tienen
  • Gezondheid

De een zal er zijn voor het een, de ander voor het ander.

Vandaag wil ik het hier hebben over een onderwerp dat wel iedereen in gedachten heeft.

Gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing

FENIX shakes zitten vol met 3 gram fibre, 22 gram Protein en 23 Super Nutrients om je te helpen het meeste uit je dieet te halen. Heerlijk, bevredigend en gezond.

Welkom bij OGX.Kom er nu bijAanmelden

WAT IS DE X-UITDAGING?

WAT IS DE X-UITDAGING?

Het is een tweetrapsuitdaging die je helpt het uiteindelijke doel te bereiken om X4Ever te worden. Je voltooit de uitdaging door gezonder te eten, actiever te worden en je gewenste hoeveelheid gewicht te verliezen.

HOE HET WERKT

Inschrijven

Klik hierboven op de knop ‘Nu aanmelden’

PRODUCT KOPEN

AFVALLEN

Vervang twee maaltijden per dag door FENIX en neem een verstandige maaltijd voor uw 3e maaltijd.
Geniet van Pro Meals (gezonde snacks) tussen de maaltijden door.

VERDIEN BELONINGEN

Spa uitje, X Challenge merchandise, en nog veel meer kan allemaal van jou.

MANOLIS MAVROGIANNIS

17 kg kwijt

Meer informatie


Gezondheidsproblemen stonden in de voorhoede van manolis Mavrogiannis’ beslissing om zich aan te melden voor de X4Ever XChallenge en zijn leven te veranderen.

Het was niet zo lang geleden dat zijn reis begon, maar door hard werken en toewijding, hij heeft het effect gezien, een gelukkig individu die een inspiratie is voor mannen en vrouwen om hem heen.

Terugkijkend herinnert Manolis zich hoe de veranderingen die hij aangebracht heeft niet voor iemand anders waren, maar voor zichzelf. “Ik heb niet besloten om gewicht te verliezen om er beter uit te zien of om indruk te maken op andere mensen,” onthult hij. “Een belangrijke reden was om pijn in de gewrichten te verminderen, mijn beweging te verbeteren en beter te slapen.”

De katalysator voor hem om een verandering te maken kwam in augustus 2017 toen hij terugkeerde van een vakantie en na het stappen op de weegschaal, besefte dat hij overgewicht had. “Ik besloot om meteen te beginnen met OGX Fenix shakes.”

Toegegeven dat het onmogelijk leek op het eerste, Manolis zette zich een gewichtsverlies als doel, toegewijd aan het programma en het duurde niet lang voor hem om resultaten te zien. “De eerste week zag ik een vermindering van de weegschaal en voelde een verschil in hoe mijn kleren pasten. Ik verloor vet en kreeg spierkracht!”

Vandaag, Manolis ‘gewichtsverlies is tot een verbazingwekkende zeventien kilogram! 

Wat betreft hoe hij zich voelt, zegt hij: “Mijn energie niveaus zijn enorm omhoog gegaan , die helpt me om actiever te blijven. Ik denk dat dit een nog beter voordeel is dan het gewichtsverlies zelf het is van invloed op alles wat ik doe elke dag.

Nu kan ik bukken en niet geblokkeerd worden door buikvet, en mijn slaapkwaliteit is ook beter!”

Hoe heeft Manolis dat bereikt?

Met een andere benadering van velen op een X4Ever reis, genoot hij van twee OGX Fenix shakes per dag, maar maakte de beslissing om de producten nog verder te testen.

De eerste tweeënhalve maand heeft hij zijn normale trainingsregime niet verhoogd om te zien welke resultaten hij alleen door voeding kon bereiken. “In het begin deed ik niets anders in de oefening dan voorheen en ben er toch in geslaagd om gewicht te verliezen,” legt hij uit. “Daarna begon ik elke avond een uur lopen toe te voegen.”

Nu is hij een enorme voorstander van de uitdaging, hij credits ORGANO als de kern van het helpen van hem te bereiken dergelijke fantastische resultaten en niet van plan om snel op te geven.

“Ik heb het volste vertrouwen in de hoogwaardige ORGANO-producten en zelfs als ik eenmaal mijn gewichtsdoelstelling heb bereikt, zal ik één keer een dag blijven schudden”, zegt Manolis.

“Ik ben ook een grote fan van ORGANO Black Coffee en kan me mijn leven zonder voorstellen!”

“De X4Ever aanpak maakt het proces van gewichtsverlies zo veel eenvoudiger,” vervolgt hij. “Soms zijn de beste dingen in het leven de eenvoudigste en als ik het kan doen, kan iedereen het ! Ik zou het aanraden voor iedereen die wil afvallen, maar denkt dat het onmogelijk lijkt.”

Zoals Manolis uitlegt, is de eerste stap het stellen van je doel. Hij herinnert zich hoe intimiderend dit kan zijn op het eerste moment en hoe onmogelijk om het te bereiken zou kunnen voelen.

Met het gebruik van OGXFenix vertelt hij echter hoe het eenvoudiger en gemakkelijker was dan hij had verwacht.

Zijn top tips die hij vond van onschatbare waarde tijdens zijn eigen transformatie zijn,

over te schakelen naar

gegrild of gestoomd voedsel

in plaats van gebakken voor uw een gezonde maaltijd per dag, en het vermijden van verwerkt voedsel. Wat vloeistoffen betreft, zegt hij: “Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven,

dus drink veel water.”

dus drink veel water.”

Nog meer dan dat is echter om je mentaliteit te veranderen uit de buurt van crash dieet, en klaar zijn om op lange termijn veranderingen in levensstijl te maken. “Mentale voorbereiding voor een gewichtsverlies regime is van cruciaal belang voor het behoud van dit als een levensstijl in plaats van gewoon een fase die je door te gaan hebt om dat ‘zomer lichaam'”, zegt hij, Wijze woorden Manolis!

En dat is niet het enige motiverende advies dat hij uitdeelt! 

Je moet geloven dat je het gewicht verliest.

je het gewicht verliest

Begin met eenvoudige doelen die je een goed gevoel geven en kleine geleidelijke veranderingen aanbrengen om je te helpen je te committeren aan nieuwe veranderingen. Keihard duiken in een complete revisie kan een schok zijn voor uw systeem en betekent dat je meer kans hebt om terug te keren naar oude gewoonten.

Vergeet niet, dit is een levenslange inzet, niet een rage!”

dit is een levenslange inzet, niet een rage!

Voel je je geïnspireerd door manolis’ verhaal en ben je klaar om het zelf te proberen?

X CHALLENGE BROCHURE

DOWNLOAD HIER

HOE VOED JE JE FENIX

Meer informatie

GA DE X-UITDAGING AAN

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%