36 kerstcocktails en mocktails ||36 Christmas cocktails and mocktails

Advertenties

26 kerstcocktails en mocktails en 10 niet alcoholische cocktails

Door Roxanne FisherEen opmerking plaatsen

Of u nu wilt experimenteren met mixologie of een gemakkelijk feestelijk drankje nodig hebt, onze favoriete kerstsy cocktails en mocktails zorgen voor veel vrolijkheid.

Onze beste kerstcocktails en mocktails ooit

Proost het seizoen met een glas iets speciaals. Dek de zalen en vul ze met de geur van glühwein, of wat dacht je van een druppel kerstsy fizz, met onze zonder drank. Hoe dan ook, u biedt het perfecte welkom voor gasten die aankomen vanuit de kou.

Onze beste kerstcocktails en mocktails ooit

Onze beste kerstcocktail recepten

1. Glühweincocktail

Geen ander aroma omvat Kerstmis heel graag onze glühwein cocktail. Kaneel, kruidnagel, clementines en Cointreau – dit klassieke rode wijnrecept is perfect voor traditionalisten. Heerlijk warm of koud geserveerd.

2. Klassieke sneeuwbal

2. Klassieke sneeuwbal

Serveer een klassieke sneeuwbal gevuld met romige advocaat, zoete limonade en veel ijs. Deze retro party klassieker, gegarneerd met een kitsch maraschino kers is rijk en boozy, net zoals we graag onze kerstdrankjes.

3. Klassieke glühwein

Maak een partij van glühwein op te warmen een menigte van dorstige feestgangers met behulp van een goede kwaliteit rood. Wij raden een unoaked tempranillo met een scheutje sloe gin voor extra fruitige zoetheid. Meng het en probeer onze glühwein of onze glühwein voor een lichtere versie van de klassieker.

4. Winterwhisky zuur

Voor fans van de dram, meng onze winter whisky zuur. Deze klassieke bourbon cocktail maakt gebruik van verse sinaasappel en citroen voor een zoete en scherpe citrussy rand. Een beregening van goud eetbare glitter rond het glas voegt wat feestelijke vrolijkheid toe.

5. Amaretto fizz

Combineer kitsch ingeblikte kersen, zoete siroop en amandel-gearomatiseerde amaretto om een kerst-cake-geïnspireerde amaretto zuurte creëren. De scherpe citroen snijdt door de zoete, marsepein smaak van de amaretto, het maken van een perfect uitgebalanceerde drank. Als je hosting, probeer het koppelen van uw zuur met zoute hapjes zoals onze Spaanse spiesjes.

6. Donkere en stormachtige koffiecocktail

Onze donkere en stormachtige koffiecocktail is er een voor cafeïnefans die van een vleugje verwarmende gember houden. Deze gelaagde highball drank ziet er passend indrukwekkend op uw tafel en duurt slechts enkele minuten te maken. Voeg een laatste knijp van kalk voor een verfrissende tropische twist.

7. Spice 75

Onze spice 75 schreeuwt “klasse” en is een typische smaak van Kerstmis. Deze aromatische versie van de Franse 75 maakt gebruik van piment en een maat rum. Garneer met een artistieke twist van sinaasappel voor een opvallende pre-dinner drankje. Het is een sterke combinatie, gemaakt om te worden gedronken op uw gemak.

8. Grapefruit spritz

Neem een pauze van superrijke eierpunch en romige cocktails en probeer onze verse grapefruit sprtiz. Serveer een voorproefje van warmere maanden met een scheutje Aperol en pittige grapefruit, aangevuld met prosecco.

9. Kerstcrèmelikeur

Als je een fan bent van romige kerstdrankjes, zal dit glas vol heerlijkheid recht in uw straat zijn. Onze gemakkelijke kerstcrème likeur,gemaakt met sjorringen van dulce de leche, maakt een geweldige zelfgemaakte geschenk, (als je erin slaagt om jezelf te beperken van het proberen van een snifter). De dulce de leche voegt een diepe toffee smaak die we niet genoeg van krijgen. Serveer over ijs voor een traktatie na het diner.

10. Clementine martini’s

Of het nu geschud of geroerd, martini’s zijn goddelijk. Onze elegante clementine martini’s worden gemakkelijk verdubbeld als je zich voorbereidt op een grote groep. Deze beeld-perfecte cocktails zijn een geweldige manier om te gebruiken van alle fruit naar afval en we garanderen dat ze naar beneden gaan een traktatie.

11. Kaneelboterrum

Niemand kon turn down een glas van onze kaneel boter rum, doorspekt met feestelijke kruiden. Het duurt slechts twee eenvoudige stappen om de ultieme winter verwennerij te maken. Als je je verveelt van glühwein, is dit het ideale kerstalternatief. Dit rijke, stroperige genot zal een gloed in je wangen.

12. Cranberry margarita

Onze levendige rode cranberry margarita met een decoratieve oranje suikerrand is een winterse kijk op de klassieke tequila cocktail. Wanneer het vakantieseizoen rondrolt, zal een partij van deze opvallende tipples een pop van kleur toevoegen aan het feest.

13. Granaatappel rozemarijn spritzer

De hartige, herby noten van deze dieproze prosecco cocktail maken het een ideale aanvulling op uw feestelijke feest. Met slechts drie ingrediënten,  granaatappel rozemarijn spritzer is een quick-fix drankje dat u mengen zodra de gasten aankomen.

14. Gezouten karamel pecanzuur

We hebben de standaard zuur vernieuwd en het veranderd in een moreish moderne drankje. De mix van zoete, zoute en scherpe smaken maakt deze drank volkomen onweerstaanbaar. Het is de moeite waard om de pecannoten te roosteren om de diepte van de smaak naar buiten te brengen. Maak onze gezouten karamel pecanzuur af met een rasp van verse nootmuskaat en drink bij het vuur.

15. Vermouth & soda

Houd het eenvoudig en verfijnd met onze vermouth & soda recepten. Kies rood, wit of rosé vermout als basis, dan top-up met bruisend water en ijs. Witte vermout geeft je een droger afwerking in tegenstelling tot een zoete rode of een fruitige, licht bittere rosé vermout. Lees onze gids en ontdek nog meer cocktails met twee ingrediënten.

16. St Nick’s flip

Onze cognac gevulde St Nick’s flip is ontegenzeggelijk een dessert in een glas. Deze romige creatie is gevuld met kruidnagel, sinaasappel, kaneel en veel feestelijke flair.

Niet-alcoholische kerstdrank recepten

Niet-alcoholische kerstdrank recepten

1. Faux fizz

Meng peer en abrikozensiroop en vul aan met bruisend water voor een snel glas faux fizz. Deze mocktail is speciaal genoeg dat teetotal feestgasten en aangewezen chauffeurs niet het gevoel hebben dat ze het gemist hebben.

2. Glühwein appelsap

Laat niemand in de kou – dit gekruide citrusspül appelsap houdt alle smaak van de traditionele drank met geen van de alcohol. Kinderen zullen ook genieten van deze niet-boozy winter warmer.

3. Nootmuskaat en oranje kerstkoffie

Als uw ideale drankje na het diner een kopje java is, is onze nootmuskaat en oranje kerstkoffie iets voor u. De dadels voegen een beetje zoetheid toe om de bittere koffienoten in balans te brengen. Het is ook de perfecte manier om je kerstochtend te beginnen.

4. Mulled thee

Upgrade je standaard cuppa met een paar slimme storeboard extra’s. Onze eenvoudige glühwein heeft gemengde bessen, specerijen en ons geheime wapen, een klodp van scherpe en zoete cranberrysaus. Gebruik een normale groene theezakje voor uw basis, dan gewoon stam en serveer.

5. Peer & rose punch

Deze prachtige peer & rose punch zorgt voor een showstopping party drankje en heeft slechts een handvol ingrediënten nodig. Met behulp van bevroren rode bessen houdt je punch koel en ze voegen een pop van kleur aan de kom.

6. Gin-vrije G&T

Onze goddelijke gin-vrije G&T is zeker een grote hit met cocktail fans en teetotallers gelijk. Deze prachtige mocktail maakt gebruik van kardemom, kamille, munt, kruidnagel en rozemarijn om een botanische infusie te creëren die je hervullen met tonic. Voor de meest ontwikkelde smaak, laat uw mengsel te bezielen voor 2-4 uur.

7. Pepermunt warme chocolademelk

Combineer chocolade, room, melk en gestreepte snoepsticks voor een warme chocolademelk met echte kerstvreugde. Geef je favoriete chocolade creatie een feestelijke facelift met pepermunt snoep riet roeraars die oplossen als je roeren. Onze pepermunt warme chocolademelk is de perfecte no-effort recept om zweep uit op een moment van kennisgeving.

8. Granaatappel mojito mocktail

Pak de kerstjuich in met onze mooie-in-roze granaatappel mojito mocktail. De klassieke mojito cocktial smaken zijn universeel geliefd, onze spin maakt gebruik van granaatappelzaden en sap voor een leuke en fruitige variatie.

9. Gekruide piña colada mocktail

Begin met onze gekruide piña colada mocktail. Maak een slimme mock rum siroop met die belangrijke ananas tang, dan combineren met kokosmelk, ananas sap en een knijp van kalk. De peperkorrels, bruine suiker en kruidnagel in de basissiroop suggereren allemaal dat kenmerkende donkere rum zoetheid en specerijen.

10. Hete appeltaart punch

Als je op zoek bent naar een drankvrije toddy om de rillingen op afstand te houden, probeer dan deze hete appeltaartpunch,met kaneel, kruidnagel en nootmuskaat. Geïnspireerd door de klassieke pudding, zowel kinderen als volwassenen zullen terugkomen voor een andere mugful.

Bekijk BLOG THEO-HERBOTS tot gans beneden

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%