De Ganoderma paddenstoel ||The Ganoderma mushroom

De Ganoderma paddenstoel: Made By Nature, geperfectioneerd door ORGANO™

Wat als je zou kunnen bereiken potentieel significante voordelen voor de gezondheid van een moeilijk te vinden, oude en natuurlijke remedie, en alles wat je zou moeten doen was een beetje poeder strooien op uw granen elke ochtend? Wat dacht je ervan als het paddenstoel sporenpoeder was – iets anders – zou je het doen?

Er is iets heel bijzonders aan de paddenstoel die de kern vormt van ORGANO™ supplementen. Hier is hoe het krijgt van de natuur naar u …

Levering van de Ganoderma Mushroom

Centraal in ORGANO™ producten staat de unieke en gekoesterde Ganoderma paddenstoel. Voor duizenden jaren, Ganoderma lucidum is erkend als de hoogste gerangschikt van alle kruiden in termen van voordelen voor de gezondheid.

Veel oude beschavingen gebruikten paddestoelen voor meer dan alleen voedsel. Ze geloofden dat paddestoelen aanzienlijke gezondheidsvoordelen hadden, en ze bleken juist te zijn. De Chinese naam voor Ganoderma (“Lingzhi”) betekent “spirituele potentie”, terwijl de Japanse naam “Reishi” vertaald kan worden als “Koning van Kruiden”.

Een beetje meer achtergrond voor jou. De verscheidenheid van Ganoderma lucidum dat de sporen die zo worden gekoesterd in China levert, wordt gekweekt in houten bomen of logs. Voor krachtige en zuivere Ganoderma is het van cruciaal belang dat het biologisch wordt geteeld en geoogst om de kostbare sporen effectief te laten voortplanten.

Organo’s Ganoderma is van de hoogste kwaliteit dankzij onze samenwerking met de grootste gecertificeerde biologische Ganoderma plantage ter wereld. Het teeltproces is gepatenteerd en onze productiepraktijken zijn gecertificeerd. Naast onze gerenommeerde dranken, persoonlijke producten en body management shakes biedt ORGANO de volgende pure Ganoderma supplementen, gemaakt door de natuur en geperfectioneerd door ORGANO:

  1. Ganoderma Spore Poeder Ganoderma Spore Powder is een premium product voor de gezondheidsbewuste, en maakt gebruik van de ORGANO™ gepatenteerde shell-breaking technologie om de voordelen van de sporen van deze paddenstoel te benutten op het hoogtepunt van hun potentie. Als gevolg hiervan zijn deze sporen rijker aan natuurlijk heilzame verbindingen (zoals polysaccharides, triterpenen en selenium) dan normaal Ganoderma lucidum.
  2. Ganoderma Lucidum Mycelium Geoogst uit een 18-dagen oude Ganoderma lucidum paddestoel, dit supplement beschikt over een natuurlijk hoge concentratie van de belangrijke sporen minerale germanium, bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, evenals de polysaccharide beta-glucanen.
  3. Ganoderma Lucidum Ganoderma Lucidum De Ganoderma Lucidium supplement vangt de voordelen van deze ongelooflijke schimmel die is geprezen voor eeuwen in de Chinese kruidengeneeskunde. Dr. Shi-Jean Lee, de meest gerenommeerde arts van de Chinese Ming-dynastie, onderschreef de effectiviteit van Ganoderma sterk in zijn beroemde boek ‘Great Pharmacopoeia’.

#WeAreORGANO

Ontdek wat meer over onze producten: ORGANO™ Ganoderma LucidumORGANO™ Ganoderma Lucidum Mycelium en ORGANO™ Organic Spore Powder.

Ganoderma Lucidum

Ervaar de onverdunde natuurlijke vitaliteit van ORGANO™ Ganoderma Lucidum. Om de kwaliteit van deze ongelooflijke schimmel, bekend als de “Koning van kruiden”, we de bron alleen de beste biologische Ganoderma, ongestoord geteeld op logs hoog in de Wuyi Bergen van China’s Fuzhou regio.

✓Bekend als ‘King
of Herbs’ ✓ Geteeld in het Wuyi-gebergte

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Organische Ganoderma lucidum – de “Koning van kruiden”. Er zijn verschillende componenten van de Ganoderma paddestoel: de sporen (zaden klaar om te bestuiven), het Mycellium (vroege oogst) en het lucidum (de rijpe plant). De Ganoderma lucidum wordt geoogst op zijn hoogtepunt van de rijpheid, ongeveer 8 maanden oud.

WIST JE DAT?

Ganoderma lucidum is een grote, donkere paddenstoel met een glanzende buitenkant en houtachtige textuur. Het Latijnse woord lucidus betekent “glanzend” of “briljant” en verwijst naar het gelakte uiterlijk van het oppervlak van de paddestoel. In China wordt G. lucidum lingzhi genoemd, terwijl in Japan de naam voor de familie Ganodermataceae reishi of mannentake is. Deze paddestoel is gebruikt voor meer dan 2000 jaar en werd gedocumenteerd in oude scripts.

De paddestoelen zijn uniek omdat ze groeien op hout, meestal uit grote bomen (levend of dood) in bossen in de meer tropische regio’s van Azië. Hun lange bruine stengels en oranjekleurige petten maken ze een spectaculair gezicht, maar in het wild kunnen ze moeilijk te zien zijn omdat ze gedijen in zulke zwaar beboste gebieden. Bij ORGANO™, we bron alleen de beste kwaliteit Ganoderma, ongestoord geteeld op logs hoog in de Wuyi Bergen van China’s Fuzhou regio.

ORGANO™ is het enige Noord-Amerikaanse bedrijf dat heeft samengewerkt met de grootste gecertificeerde biologische Ganoderma plantage in de wereld om deze “schat van het leven” te brengen aan de westerse wereld. In 2009 vierden ORGANO™ en haar partners de baanbrekende van hun Gano Herb Industrial Park ter waarde van $ 240 miljoen, het grootste in zijn soort ter wereld.

HOE HET TE GEBRUIKEN

Neem 2 capsules, 3 keer per dag

.SHOP NU


Ganoderma Lucidum Mycelium

Met slechts een oogsttijd van 21 dagen, OG’s Mycelium heeft de kortste levenscyclus voordat ze wordt verzameld, dat is waarom Shane Morand verwijst naar het als de ‘baby’ van de drie soorten Ganoderma.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Mycellium – is de naam van de vroege oogst of ‘baby’ Ganoderma lucidum. Er zijn verschillende componenten van de Ganoderma paddestoel – de sporen (zaden klaar om te bestuiven), de Mycellium (vroege oogst) en het lucidum (de volwassen plant). Mycellium draden zijn de wortel-achtige lichaam dat paddestoelen produceert, die lijkt op een netwerk of web van activiteit.

WIST JE DAT?

Het mycelium is het belangrijkste en meest permanente onderdeel van een schimmel. Het deel van de paddestoel dat we zien is alleen de “vrucht” van het organisme. Het levende lichaam van de schimmel is een mycelium gemaakt van een web van kleine filamenten genaamd hyphae. Het mycelium is meestal verborgen in de bodem, in hout, of een andere voedselbron. Het mycelia-netwerk dat uitgaat van een schimmelsporensporen kan zich uitstrekken over en in de bodem op zoek naar voedingsstoffen. Een mycelium kan klein zijn, of bestrijken grote ruimtes van het land op zoek naar voedingsstoffen om de bloei van de paddestoel te voeden.

HOE HET TE GEBRUIKEN

Neem 2 capsules, 3 keer per dag. SHOP NU


Organisch Spore Poeder

Sporen kunnen alleen worden verkregen tijdens de natuurlijke levenscyclus van Ganoderma en kunnen niet worden gerepliceerd door middel van kunstmatige teeltmethoden. Aangezien Organo Gold natuurlijk zijn Ganoderma kweekt in plaats van plastic zakken te gebruiken, zijn wij het enige Netwerk Marketing Bedrijf in de wereld met de mogelijkheid van de productie van sporen. Als deze sporen ontwikkelen ze zien eruit als fijne baby poeder dat wordt verzameld met de hand met behulp van een borstel. Om te visualiseren hoe moeilijk sporen zijn om te verzamelen, duurt het 1.000 kg collectie om 1 kg sporen te maken.

✓ Het hoogtepunt van Ganoderma’s potentie

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Organische Ganoderma Lucidum Spore Poeder – Ganoderma Sporen zijn de zaden van de Ganoderma lucidum.

Het vruchtlichaam van de schimmels rijpt na 5-7 maanden om talrijke ganodermasporen vrij te geven door minuscule poriën die aan de basis aanwezig zijn. Er zijn verschillende componenten van de Ganoderma paddestoel – de sporen (zaden klaar om te bestuiven), de Mycellium (vroege oogst,) en het lucidum (de volwassen plant).

WIST JE DAT?

Ganoderma sporen zijn duur voor een deel omdat het oogsten van hen moet precies goed worden getimed – en omdat hoe de sporen worden ‘geopend’ kan de kwaliteit beïnvloeden.

Een ganoderma lucidum duurt ongeveer 5-7 maanden om te rijpen. Wanneer het dat doet, zal het sporen vrijgeven in een zeer verbazingwekkende reeks van de natuur. De sporen komen vrij van de onderkant van de paddenstoel en bedekken de hele paddenstoel binnen enkele minuten. Binnen een paar uur wordt de hele micro-omgeving bedekt met sporen. Er is bijna 900 kg sporen nodig om 1 kg sporenpoeder te maken.

HOE HET TE GEBRUIKEN

Neem 2 capsules, 3 keer per dag.SHOP NU

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%