Nieuwe categorie op mijn Blog ||New category on my Blog

Theo-Herbots-Levensverhalen-schrijver

THEO-HERBOTS-LEVENSVERHALEN-SCHRIJVER

Gepubliceerd Schrijver

Welkom op de officiële website van Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver. Als productief Schrijver is het mijn levensmissie om allerlei soorten verhalen te vertellen. Neem een kijkje op de website om alles over mij te vinden; van mijn nieuwste werk tot eerdere projecten. Meer informatie 

Gepubliceerd Schrijver

OFFICIËLE WEBSITE VAN THEO-HERBOTS-LEVENSVERHALEN-SCHRIJVER

Bekroond Schrijver

Bekroond Schrijver

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver is een bekende Schrijver die ervaring heeft met schrijven in verschillende formats. Ik vind het fantastisch dat ik over de hele wereld een lezerspubliek heb weten te ontwikkelen. Bekijk enkele van mijn aanbevolen werken, persvermeldingen en auteursinformatie hieronder.Meer informatie 

OVER MIJ

Wie is Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver?

Wie is Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver?

Schrijven is voor Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver altijd een hobby geweest. Het was echter niet altijd iets waarvan werd gedacht dat er brood mee verdiend kon worden. Nadat ik op twaalfjarige leeftijd in 1965 een wedstrijd voor een toneelstuk op de BRT (de toenmalige Radio en Televisie België had gewonnen, realiseerde ik me dat ik iets waardevols met de wereld te delen had en ging ik meer schrijven.

Sinds ik mijn passie in een Blog veranderde, heb ik als Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver veel geschreven en onderzoek ik voortdurend nieuwe thema’s, genres en ideeën.

Het is ongelooflijk hard werken, maar ik ben nooit gelukkiger dan wanneer ik aan mijn bureau ga zitten en de openingswoorden voor een nieuw boek of verhaal op papier zet.

Het is ongelooflijk hard werken

HET ECHTE VERHAAL

10 december 2020

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver is enorm trots en verheugd om het nieuwste werk te delen: Het echte verhaal, een nieuwe categorie op mijn Blog. Het project nam veel tijd in beslag, maar dit verhaal moest echt verteld worden.

HET ECHTE VERHAAL

OVER ONS

Een leven in woorden

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver heeft altijd al een passie gehad voor schrijven en het vertellen van verhalen.

Ik beschrijf mezelf daarom ook als een nieuwsgierige Schrijver die graag verschillende thema’s en motieven verkent. Als onderdeel van mijn schrijfproces houd ik ervan me onder te dompelen in mijn projecten – waarbij ik mezelf voor het eerst verdiep in het onderzoek, de productie en het verfijnen van de verhalen die volgens mij het meest waard zijn om te vertellen.

het verfijnen van de verhalen die volgens mij het meest waard zijn om te vertellen.

PUBLICATIES

Complete collectie

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver heeft altijd veel ideeën die de aandacht trekken, wat leidt tot een aantal behoorlijk opmerkelijke literaire werken. Bekijk mijn verzameling geschriften, te beginnen met mijn eerste uitgave in 2000.

HET ECHTE VERHAAL

Ik ga niet enkel publiceren omtrent dingen die in mijn eigen leven gebeurd zijn.

Maar ook verhalen over anderen

Bekijk het nieuwste werk van Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver. Het echte verhaal nam mij als schrijver mee over de hele wereld terwijl ik het schreef. Het resultaat is een invloedrijke page-turner in tegenstelling tot eerdere projecten.

Maar ook verhalen over anderen

ACHTER DE MIST

20 januari 2019

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver is enorm trots en verheugd om het nieuwste werk te delen: Achter de mist. Het project duurde langer dan verwacht, maar dit verhaal moest echt verteld worden.

ACHTER DE MIST

Dit verhaal wordt gepubliceerd op kerstdag

Ontdek je volgende favoriete werk van

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver.

“Life itself is the most wonderful fairy tale”

Hans Christian Andersen

Citaat

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%