Waarom ik nog zo weinig berichten op deze Blog Plaats

big glowing billboard in city center

Eind vorig jaar hebben Hackers ingelogd op mijn Reader.

Sinds dat ogenblik kan ik mijn Reader niet meer openen en kan ik jammer genoeg geen contact meer leggen met mijn Talrijke volgers op deze website.

Gezien ik ondertussen ook een eigen Zaak begonnen ben rond “ALLES” wat gezondheid betreft, heb ik alles wat Gezondheid aangaat van deze Website overgeplaatst naar een nieuwe website, hetzelfde ga ik doen wat betreft Fotografie.

Op die manier hoop ik dat de Hackers de inhoud van deze Website niet kunnen verwijderen en bovendien wordt alles vereenvoudigd.

Ik hoop spoedig alles hier te kunnen herstellen, maar neem ondertussen toch reeds een kijkje op De Website Body-Moving-Theo-Herbots, voor alles wat Gezondheid betreft En vergeet niet om U in te schrijven op De Nieuwsbrief en ook lid te worden van Het Forum.

De linken naar andere Websites volgen spoedig.

Bezoek de Nieuwe Website

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

2 thoughts on “Waarom ik nog zo weinig berichten op deze Blog Plaats

  1. Lautermans 17 maart 2021 at 18:18

    Anny Lautermans

  2. rajanisingh885721172 – I am freelance writer and student of software developing
    rajanisingh885721172 18 maart 2021 at 16:17

    Please read my post

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%