Over mijn Gezondheidsforum

Werk

Met mij

Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach

​Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach sinds 2000, heb ik geleerd dat elk moment met twijfel, angst of druk kan worden gebruikt als katalysator voor een nieuwe start.

Uw weg naar optimale gezondheid begint hier.

.

Persoonlijke trainer

​Bent u klaar voor verandering?

Als uw Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach bied ik uitgebreide diensten aan om u te begeleiden en u het vertrouwen en de hulp te geven die u nodig heeft om uw uitdagingen te overwinnen. Sinds 2000 werk ik met klanten om een goede gezondheid en balans te bereiken in alle aspecten van het leven.

Neem contact op voor meer informatie en zet een grote stap vooruit in uw gezondheid en welzijn.

50 jaar

AAN ERVARING

We hebben de benodigde kennis.

50 jaar

AAN ERVARING

We hebben de benodigde kennis.

Bekijk meer

Persoonlijke trainer

Persoonlijke trainer

Bent u klaar voor verandering?

Als uw Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach bied ik uitgebreide diensten aan om u te begeleiden en u het vertrouwen en de hulp te geven die u nodig heeft om uw uitdagingen te overwinnen. Sinds 2000 werk ik met klanten om een goede gezondheid en balans te bereiken in alle aspecten van het leven.

Neem contact op voor meer informatie en zet een grote stap vooruit in uw gezondheid en welzijn.

Gecertificeerd Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach

Gecertificeerd Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik anderen wilde helpen. Na verschillende carrières te hebben verkend, vond ik eindelijk mijn roeping toen ik gecertificeerd Gezondheidsconsulent werd in 2000 en sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken.

Ik bied een uitgebreide reeks diensten om uw zelfvertrouwen te vergroten en ondersteuning te bieden bij het navigeren door uw gezondheids- en welzijnsproblemen. Daarbij werk ik nauw samen met klanten om meetbare resultaten te behalen. Bekijk mijn diensten en neem contact op als u interesse heeft om met mij samen te werken.’

Voedingscoach

Voedingscoach

​Het hele verhaal

De belangrijkste drijfveer achter Theo-Herbots-Voedingsdeskundige en  Fitness-Coach is een diep verlangen om personen op lange termijn te helpen in het bereiken van hun doel voor hun dieet en voeding.

Of je nu hulp nodig hebt bij gewichtsverlies, sportvoeding of ziektepreventie, elke klant wordt individueel geëvalueerd en voorzien van een goed onderzocht en uitgebreid plan, zodat ze dat de rest van hun leven kunnen volgen.

Het wachten is voorbij!

Body-Moving-Theo-Herbots biedt nu al zijn wekelijkse lessen online aan!

We willen je naar het volgende niveau van fitness brengen in het comfort van uw eigen huis.

Mis de kans niet om op al uw apparaten een persoonlijke training op maat te krijgen

.Body-Moving-Theo-Herbots

Geef je lichaam de beste vorm

Train met de besteTrending fitnesslessen

Kies je favoriete klas en begin nu

Onthouden, de enige slechte training is degene die je niet hebt gedaan!

Fitness is geen bestemming …Het is een manier van leven!

Zorg voor uw lichaam door regelmatig te sporten.

Onthoud dat het het enige lichaam is dat je hebt!

Hoi! Ik ben Theo 

Een pleitbezorger en Blogger voor de Geestelijke en Fysische Gezondheid maar ook een Fervent-Fotograaf

WELKOM!

Ik ben Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent is het mijn doel om u bij uw specifieke welzijnsdoelen te helpen.

Samen verleggen we grenzen en komen we tot een persoonlijke aanpak die speciaal voor u is ontworpen.

Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent sinds 2000, heb ik geleerd dat elk moment met twijfel, angst of druk kan worden gebruikt als katalysator voor een nieuwe start.

Uw weg naar optimale gezondheid begint hier.

CITAAT Voltaire

“Artsen stoppen medicijnen waarvan ze weinig weten, in lichamen waarvan ze minder weten, voor ziekten waarvan ze helemaal niets weten.”

Voltaire

​Wij doen het anders !!!!

MIJN VERHAAL

​Al op jonge leeftijd wist ik dat ik anderen wilde helpen. Na verschillende carrières te hebben verkend, vond ik eindelijk mijn roeping toen ik gecertificeerd Gezondheidsconsulent werd in 2000 en sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken.

Ik bied een uitgebreide reeks diensten om uw zelfvertrouwen te vergroten en ondersteuning te bieden bij het navigeren door uw gezondheids- en welzijnsproblemen. Daarbij werk ik nauw samen met klanten om meetbare resultaten te behalen. Bekijk mijn diensten en neem contact op als u interesse heeft om met mij samen te werken.

ALLES OVER MIJ

Ik snap wat u doormaakt

Sinds 2000 is het mijn missie om klanten te helpen en ze in staat te stellen hun meest uitdagende obstakels te overwinnen en een gelukkiger en gezondere levensstijl te gaan leiden. Door mijn uitgebreide ervaring ben ik volledig toegerust om u te begeleiden, ondersteunen en assisteren bij het opbouwen van het leven dat u verdient.

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent streef ik ernaar een balans in het leven te creëren die prioriteit geeft aan uw welzijn. Het is tijd om uw lichaam en ziel weer te koesteren — omarm de gezondheid!

e-Book

Met dit Unieke Werk-Boek, Kan U Uw eigen Programma Uitwerken .

Online-Winkelen

Schaf hier de Gezonde Biologische Producten aan

Blog

Bezoek De Blog.

Lees de Talrijke Berichten , in het voordeel van Uw Gezondheid

Forum

Wordt lid van het Forum.

Kom in contact met Andere Leden

Fotografie

Ik ben ook Fotograaf, Bekijk mijn Awards

Groepen

wordt lid van een Groep of begin er zelf een

Groepspagina

Neem ook hier eens een kijkje

en doe mee

Geef het voorbeeld en wordt als één van de eersten lid

KLIK==>>HIERT ERUG STARTPAGINA ==>>

PS: Vergeet niet hier beneden een kijkje te nemen wat U allemaal kan terugvinden op deze Website Body-Moving-Theo-Herbots

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

2 thoughts on “Over mijn Gezondheidsforum

  1. Video's Mijn speciale Fitness-Programma || Videos My Special Fitness Program - Volg Nieuwsbrief 💌Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie 13 december 2022 at 02:23

    […] Gepubliceerd op 21 maart 2021 […]

  2. #Daily Prompt Theo-Herbots Mijn Fitness-activiteiten - Volg Nieuwsbrief 💌Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie 13 december 2022 at 02:32

    […] Gepubliceerd op 21 maart 2021 […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%