Video’s Mijn speciale Fitness-Programma || Videos My Special Fitness Program

Video’s Mijn speciale Fitness-Programma

Bij het lezen van dit bericht zal U allerlei linken tegenkomen. Wacht evenwel om hier op te drukken tot U de volledige tekst gelezen heeft en alle video’s bekeken heeft, zodat U zeker geen belangrijke informatie gaat missen

Waarom ik dit publiceer Video’s Mijn speciale Fitness-Programma?

Het was van voor de coronapandemie geleden dat ik dit uitzonderlijke programma nog heb gegeven.

Toen ik onlangs door Samana in Tienen werd gevraagd om een initiatie-les relaxatie te geven, waren de deelnemers en de inrichters zo enthousiast, dat er gevraagd werd om Video’s Mijn speciale Fitness-Programma door te geven en nog wat bijkomende uitleg.

Hoe dit speciale programma is ontstaan Video’s Mijn speciale Fitness-Programma?

Ik heb 40 jaar Oosterse Krijgskunsten beoefend (Judo, Karate, Aikido en Haku-Ryu. Mar ik heb ook een opleiding Shiatsu (Japanse drukpuntmassage) en Hollistische massage (ontspannende massage met olie) gevolgd.

Al deze verschillende Kunsten hebben hun eigen specifieke opwarmingsoefeningen.

Toen ik enkele jaren geleden door het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) in Tienen gevraagd werd om een cursus relaxatie op te starten, schrok ik me een bult als ik zag welke de deelnemers waren. Oudere mensen, zwaarlijvige mensen, mensen met prothesen…

Ik was altijd gewoon geweest om te werken met jonge, lenige en goedgetrainde mensen te . Hier kon ik onmogelijk op dezelfde manier tewerk gaan.

Ik besloot dan maar wat lichte stretching-oefeningen te doen, maar moest na 10 minuten stoppen omdat zelfs dit te zwaar werd.

Dan maar overgegaan op ademhalingsoefeningen, maar moest ook daarmee stoppen omdat er sommigen last begonnen te krijgen van hyperventilatie.

Dan maar overgegaan op relaxatie en dat ging.

Gaandeweg is hier dan dit enige en unieke programma uit ontstaan waar “IEDEREEN” ongeacht fysieke constitutie kon aan meedoen.

Ik heb dit speciale programma gedurende meer dan drie jaar wekelijks gegeven en ik had elke week 15 tot 20 deelnemers (meer kon niet door plaatsgebrek)

Nooit heeft er iemand achteraf komen klagen dat zij ’s anderendaags last hadden van pijnen.

Hier beneden na wat meer uitleg over mezelf Video’s Mijn speciale Fitness-Programma

Er zullen er in de toekomst meer worden bijgevoegd. Schrijf U in op de Nieuwsbrief en ontvang ze “VOLLEDIG GRATIS EN ZONDER ENIGE VERDER VERPLICHTINGEN”

MAAK KENNIS MET FITNESSCOACH-THEO-HERBOTS

Gegarandeerd resultaat

Als een gekwalificeerde en geaccrediteerde trainer laat ik de inwoners van Tienen sinds 2000 stuk voor stuk fitter worden. Of je nu een paar kilo wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, neem vandaag nog contact met me op en dan gaan we aan de slag!

Neem contact op

OVER FITNESSCOACH-THEO-HERBOTS

Jouw lichaam, zoals jij het wilt

Fit worden zou geen marteling moeten zijn. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat fit worden vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen voor de kost, wat niet alleen een voorrecht is, maar ook een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten uit Tienen en omgeving sinds 2000 met hun fitnesstraining. Als een volledig gekwalificeerde en geaccrediteerde Fitnesscoach, geloof ik sterk in de positieve voordelen die fitness op alle vlakken van ons leven met zich meebrengt. Ben je klaar voor verandering? Neem contact met me op voor meer informatie.

WIE IK BEN

Jouw fitnessgoeroe Video’s Mijn speciale Fitness-Programma

Een gezonde levensstijl begint met een fit lichaam. Mijn missie als jouw Fitnesscoach is om je fitnessdoelen te bepalen, een programma op te zetten en je door elke training heen te loodsen.

Ik help mijn klanten in Tienen en omgeving sinds 2000 bij het positief veranderen van hun uiterlijk en zelfbeeld. Door mijn ervaring en holistische benadering van gezondheid en fitness voel je je snel geweldig. Waar wacht je nog op? Ik help je graag. Trek je sneakers aan, pak je tas in en laten we beginnen met sporten. Neem vandaag nog contact met me op.

Nu beginnen

IETS OVER MIJ

Alles over fitness

Fit worden zou geen straf moeten zijn. Het is een geweldige en krachtige levensstijl die iedereen kan bereiken. Ik geloof in de focus op de prettige kant van fitness. En hoewel je af en toe misschien spierpijn zult hebben, zal de hoeveelheid plezier en energie die je ervaart zwaarder wegen dan het ongemak. Ik heb mijn trainingsregime ontwikkeld door met verschillende mensen samen te werken en ik vind het altijd leuk om mijn programma aan nieuwe klanten aan te passen.

TRAININGSSCHEMA

Ontwikkeld met jou in gedachten

Ik bied een reeks trainingsopties die je lichaam uitdagen, je geest motiveren en je algehele conditie en gezondheid verbeteren. Bekijk ze en reserveer vandaag nog!

In de video hier beneden vindt U een verwijzing naar een website die niet meer in gebruik is, maar geen nood alles komt nu op deze Blog.

De PDF waar naar verwezen wordt komt onder de laatste video, de bedoeling is dat U eerst alle video’s bekeken heeft

Nog meer over mij

Over mijn Gezondheidsforum

Gepubliceerd op 

Werk-Met mij

Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach

​Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach sinds 2000, heb ik geleerd dat elk moment met twijfel, angst of druk kan worden gebruikt als katalysator voor een nieuwe start.

Uw weg naar optimale gezondheid begint hier.

.

Persoonlijke trainer

​Bent u klaar voor verandering? Video’s Mijn speciale Fitness-Programma

Als uw Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach bied ik uitgebreide diensten aan om u te begeleiden en u het vertrouwen en de hulp te geven die u nodig heeft om uw uitdagingen te overwinnen. Sinds 2000 werk ik met klanten om een goede gezondheid en balans te bereiken in alle aspecten van het leven.

Neem contact op voor meer informatie en zet een grote stap vooruit in uw gezondheid en welzijn.

50 jaar aan hervaring de benodigde kennis.

Ik heb de benodigde kennis

Bekijk meer

Persoonlijke trainer

Bent u klaar voor verandering?

Als uw Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach bied ik uitgebreide diensten aan om u te begeleiden en u het vertrouwen en de hulp te geven die u nodig heeft om uw uitdagingen te overwinnen. Sinds 2000 werk ik met klanten om een goede gezondheid en balans te bereiken in alle aspecten van het leven.

Neem contact op voor meer informatie en zet een grote stap vooruit in uw gezondheid en welzijn.

Gecertificeerd Gezondheidsconsulent en Fitness-Coach

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik anderen wilde helpen. Na verschillende carrières te hebben verkend, vond ik eindelijk mijn roeping toen ik gecertificeerd Gezondheidsconsulent werd in 2000 en sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken.

Ik bied een uitgebreide reeks diensten om uw zelfvertrouwen te vergroten en ondersteuning te bieden bij het navigeren door uw gezondheids- en welzijnsproblemen. Daarbij werk ik nauw samen met klanten om meetbare resultaten te behalen. Bekijk mijn diensten en neem contact op als u interesse heeft om met mij samen te werken.’

Voedingscoach

​Het hele verhaal

De belangrijkste drijfveer achter Theo-Herbots-Voedingsdeskundige en  Fitness-Coach is een diep verlangen om personen op lange termijn te helpen in het bereiken van hun doel voor hun dieet en voeding.

Of je nu hulp nodig hebt bij gewichtsverlies, sportvoeding of ziektepreventie, elke klant wordt individueel geëvalueerd en voorzien van een goed onderzocht en uitgebreid plan, zodat ze dat de rest van hun leven kunnen volgen.

Het wachten is voorbij!

Body-Moving-Theo-Herbots biedt nu al zijn wekelijkse lessen online aan!

We willen je naar het volgende niveau van fitness brengen in het comfort van uw eigen huis.

Mis de kans niet om op al uw apparaten een persoonlijke training op maat te krijgen

.Body-Moving-Theo-Herbots

Geef je lichaam de beste vorm

Train met de besteTrending fitnesslessen

Kies je favoriete klas en begin nu

Onthouden, de enige slechte training is degene die je niet hebt gedaan!

Fitness is geen bestemming …Het is een manier van leven!

Zorg voor uw lichaam door regelmatig te sporten.

Onthoud dat het het enige lichaam is dat je hebt!

Een pleitbezorger en Blogger voor de Geestelijke en Fysische Gezondheid maar ook een Fervent-Fotograaf

Ik ben Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent is het mijn doel om u bij uw specifieke welzijnsdoelen te helpen.

Samen verleggen we grenzen en komen we tot een persoonlijke aanpak die speciaal voor u is ontworpen.

Theo-Herbots-Gezondheidsconsulent

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent sinds 2000, heb ik geleerd dat elk moment met twijfel, angst of druk kan worden gebruikt als katalysator voor een nieuwe start.

Uw weg naar optimale gezondheid begint hier.

CITAAT Voltaire

“Artsen stoppen medicijnen waarvan ze weinig weten, in lichamen waarvan ze minder weten, voor ziekten waarvan ze helemaal niets weten.”

Voltaire

​Wij doen het anders !!!!

MIJN VERHAAL

​Al op jonge leeftijd wist ik dat ik anderen wilde helpen. Na verschillende carrières te hebben verkend, vond ik eindelijk mijn roeping toen ik gecertificeerd Gezondheidsconsulent werd in 2000 en sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken.

Ik bied een uitgebreide reeks diensten om uw zelfvertrouwen te vergroten en ondersteuning te bieden bij het navigeren door uw gezondheids- en welzijnsproblemen. Daarbij werk ik nauw samen met klanten om meetbare resultaten te behalen. Bekijk mijn diensten en neem contact op als u interesse heeft om met mij samen te werken.

ALLES OVER MIJ

Ik snap wat u doormaakt

Sinds 2000 is het mijn missie om klanten te helpen en ze in staat te stellen hun meest uitdagende obstakels te overwinnen en een gelukkiger en gezondere levensstijl te gaan leiden. Door mijn uitgebreide ervaring ben ik volledig toegerust om u te begeleiden, ondersteunen en assisteren bij het opbouwen van het leven dat u verdient.

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent streef ik ernaar een balans in het leven te creëren die prioriteit geeft aan uw welzijn. Het is tijd om uw lichaam en ziel weer te koesteren — omarm de gezondheid!

Hier beneden een eerste video DO-In

Video speciale ademhalingsoefeningen

Hier beneden een video hoe ik pijn behandel met zout-Compressen

Een voorlopig laatste video (er komen er spoedig meer)

Hier de link naar Uw Handboek

Handboek Gezond Bewegen

Met dit Unieke Werk-Boek, Kan U Uw eigen Programma Uitwerken .

In het streven naar een “GEZONDE” Levenswijze, is het van groot belangaandacht te schenken aan Gezond Bewegen.

Regelmatig bewegen is  goed voor Gezondheid en men voelt zich ook beter.

Regelmatig  bewegen helpt ook om calorieën te verbranden : uw vetmassa neemt af en de spiermassa neemt toe

Het handboek ==>>

Voor wie is het?

U hoeft echt geen atleet te zijn om dit programma te volgen.
Het is geschikt voor “IEDEREEN”.
Jong of Oud, Ongeacht welke leeftijd, Ongeacht eender welke conditie of constitutie

Oefening baart kunst

Laat U niet afschrikken of ontmoedigen, ik heb deze cursus met succes drie jaar lang toegepast voor het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk)

Waarom Bewegen?

Goed Nieuws ! Het is heel eenvoudig om elke dag wat beweging te nemen. U hebt er geen speciale kleding voor nodig en het kost U niets.

Bewegen is is ook een wandeling maken, een kamer opruimen, dansen, in de tuin werken, trappen lopen, een doe het zelf klusje opknappen, met de kinderen spelen….

balans voor lichaam, ziel en geest

Gek eigenlijk: we vinden het heel normaal om wekelijks te sporten of naar de fysiotherapeut te gaan, maar een moment voor jezelf om in balans te blijven, plannen we maar moeilijk in.

Het gewone leven vraagt vaak veel inspanning. Voordat je het merkt, ben je uit balans. Dat merk je in je lichaam, of in je gevoel.

Wij bieden wellness voor jouw hele persoon: lichaam, ziel en geest. Als speciaal verwenmoment of als vast onderdeel van je dagelijkse leven. Geen quick-fix, maar een diepgaande verbinding met jezelf. 

Kom tot rust, kom tot jezelf Video’s Mijn speciale Fitness-Programma

KLIK ➡️ HIER ✅

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatst op Blog Groeten uit Tienen

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Voeg je bij 7.047 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

Of ook op

Volg ook mijn YouTube-Kanaal

Wij zijn ook aanwezig op andere Sociale Media

Het zou Geweldig zijn om U ook daar te kunnen ontmoeten

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Creativiteit is Inteligentie die Gelukkig  maakt 

Deel dit bericht

Met Familie, Vrienden en Kennissen.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan op deze “GEWELDIGE BLOG” die Informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

2 thoughts on “Video’s Mijn speciale Fitness-Programma || Videos My Special Fitness Program

  1. Uw "GRATIS" e-book gezondheid - Volg Nieuwsbrief 💌Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie 13 december 2022 at 18:06

    […] over mij als Gezondheidsconsulent vindt U in dit bericht,met talrijke […]

  2. #Daily Prompt Theo-Herbots Mijn Optredens en Toespraken ||My Appearances and Speeches - Volg Nieuwsbrief 💌Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie 14 december 2022 at 20:16

    […] heb drie jaar lang lessen relaxatie, ademhaling en meer gegeven voor het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk in […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%