De voordelen van koffie verrijkt met:

close up photography of cup of coffee

De voordelen van koffie verrijkt met:

Opgelet, De meeste video’s met uitleg hier beneden zijn in Het Engels

Maar ik denk niet dat dat voor mijn Volgers veel problemen zal geven, Trouwens de beelden spreken voor zichzelf en onder elke video staat nog eens kort de uitleg gegeven

Ik gebruik dagelijks deze De voordelen van koffie verrijkt met:

De voordelen van koffie verrijkt met Ganoderma, Lion’s Mane en Cordyceps

Maar ik denk dat er weinigen van mijn bezoekers daar problemen mee hebben, trouwens de beelden spreken voor zich

Organo 1 maand geleden

Het valt niet te ontkennen dat koffie een van de meest populaire dranken ter wereld is. Het wordt geconsumeerd door mensen van alle leeftijden, sociaaleconomische achtergronden en culturen. Van Noord naar Zuid en van Oost naar West, iedereen drinkt koffie.

Naar schatting drinken meer dan 250 miljoen Amerikanen elke dag koffie. Maar wat als je het verrijkt met de krachtpatser van paddenstoelen? Wat als we je het geheim vertellen om Lion’s Mane, Ganoderma en Cordyceps een deel van je dagelijkse dieet te maken?

Vandaag zullen we de vele voordelen bespreken van het drinken van koffie verrijkt met deze drie schatten van de aarde en hoe de chemie van dit alles werkt.

De voordelen van koffie verrijkt met: Hoe we onze paddenstoelen inkopen

De sleutel tot een verkwikkende en inspirerende kop Gourmet Royal Black Coffee ligt in hoe het wordt gemaakt. In tegenstelling tot andere paddenstoelen wordt ons krachtige trio gekweekt op paars maïssubstraat. Wanneer je medicinale paddenstoelen maakt of kweekt in binnenomgevingen of buiten, smullen de paddenstoelen van het substraat, transformeren ze het en wordt het onderdeel van hun celstructuur.

Na jaren van experimenteren ontdekten we dat paarse maïs unieke antioxidanten bevat die anthocyanen worden genoemd (zoals te vinden in bosbessen), waarvan bekend is dat ze het immuunsysteem en de hersenen ondersteunen. Dat is de reden waarom in Peru paarse maïsdrank zo geliefd is en wordt gebruikt voor gezondheidsbrokken. Met ROYAL Black krijg je de kracht van twee traditionele dranken en drie geweldige paddenstoelen.

Wanneer je Lion’s manen, Ganoderma en Cordyceps combineert met anthocyanen en het is biologisch gecertificeerd, creëer je een speciale synergie in de paddenstoel, waardoor deze krachtiger en rijker wordt aan voedingsstoffen. De synergie genereert polysacchariden, triterpenoïden, triterpenen en peptiden die echt gunstig zijn voor het lichaam.

Ons proces is gepatenteerd en gecertificeerd biologisch en GMP (Good Manufacture Practices) om u de beste producten te bieden om uw levensstijl te verrijken.

De voordelen van koffie verrijkt met: Lion’s Mane

Lion’s Mane is een van de meest populaire paddenstoelen in het Oosten en wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn cognitieve verbeterende vaardigheden zoals het verhogen van focus, geheugen en concentratie.

 • Ondersteunt cognitieve functies
 • Verhoogt uw focus en concentratie*
 • Geweldig voor de darm-hersenas *

De voordelen van koffie verrijkt met: Ganoderma

In de oudheid waren Ganoderma, ook bekend als Reishi-paddenstoelen, gereserveerd voor adel en werden ze de paddenstoel van onsterfelijkheid genoemd om de allesomvattende gezondheidsondersteuning te beschrijven die het kon bieden. Nu, duizenden jaren later, kun je deze antioxidantrijke paddenstoel in huis hebben.

 • Ondersteunt de immuunfunctie
 • Verlicht de stress van de dag
 • Helpt bij een lang leven
 • Ondersteunt een beter humeur

Lees hier meer over de voordelen van Ganoderma

Uw gids voor De voordelen van koffie verrijkt met: Ganoderma en de voordelen ervan

Je hebt erover gehoord, de beroemde Reishi paddenstoel ook bekend als Ganoderma. Het is een hoofdbestanddeel van wellness en vitaliteit geworden… maar wat zit er achter deze mysterieuze en krachtige paddenstoel? Welnu, ORGANO heeft de complete Ganoderma-gids voor u, zodat u op de hoogte blijft en het meeste uit deze schat van de aarde haalt.

Inhoudsopgave

 • Wat is Ganoderma?
 • Waar komt het vandaan?
 • Wat zijn de voordelen van het consumeren van Ganoderma?
 • Hoe Ganoderma in uw dieet op te nemen
 • ORGANO maakt het verschil tussen Ganoderma

De voordelen van koffie verrijkt met: Wat is Ganoderma?

De Ganoderma lucidum paddenstoel heeft een lange en prestigieuze geschiedenis en verschillende namen: Reishi in het Japans, Koning van kruiden, Lingzhi in het Chinees… Deze epische paddenstoel wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde, waardoor het een van de oudste ingrediënten is waarvan bekend is dat ze medicinaal zijn gebruikt.

Je herkent de Ganoderma paddenstoel aan zijn glanzende oranje dop en lange bruine stengel. Het kan worden geoogst wanneer het volwassen is, of het kan eerder worden gebruikt, wanneer het ongeveer 18 dagen oud is, om te profiteren van de antioxiderende eigenschappen van de mineralen op de wortels.

De Ganoderma-sporen zijn ook nuttig en rijk aan voedingsstoffen, ze bevatten hogere concentraties polysacchariden, triterpenen en selenium.

Waar komt Ganoderma vandaan?

Het eerste spoor van het medicinale gebruik van Ganoderma komt van duizenden jaren geleden in de traditionele Aziatische geneeskunde. De Chinese naam “Lingzhi” betekent “spirituele potentie”, terwijl de Japanse naam, Reishi, wordt vertaald als de “Koning van kruiden”.

Ganoderma-paddenstoelen zijn inheems in de tropische regio’s van Azië en groeien in het wild op hout en in grote bomen en gedijen in zwaar beboste gebieden, waardoor ze extreem moeilijk te zien en te vinden zijn. De geslachtsnaam Ganoderma is afgeleid van het Griekse woord ganos, wat zich vertaalt als “helder” en derma, wat “huid” betekent, het epitheton lucidum is Latijn voor “glanzend”.

Dr. Shi-Jean Lee – de meest gerenommeerde arts van de Ming-dynastie – onderschreef de effectiviteit van Ganoderma in zijn beroemde boek Great Pharmacopoeia (Ban Chao Gang Moo). Daarin schreef hij dat “langdurige inname van Ganoderma een sterk, gezond lichaam zal opbouwen en een lang leven zal verzekeren. “

Wat zijn de voordelen van het consumeren van Ganoderma?

Nu, springend naar de wetenschappelijke en bewezen voordelen van Ganoderma, kan dit worden gezegd:

Ganoderma is rijk aan bèta-glucanen, een polysaccharide die cholesterol verlaagt, het immuunsysteem stimuleert en helpt bij het beheer van de bloedsuikerspiegel.

Verschillende studies hebben aangetoond dat er een correlatie is tussen de polysacchariden in de Ganoderma-paddenstoel en de immuunfunctie, waardoor humorale en cellulaire immuniteit wordt bevorderd.

Andere studies hebben aangetoond dat de constante consumptie ervan ook de vitaliteit verbetert en ontstekingen in de cellen voorkomt bij patiënten die worden blootgesteld aan stressvolle situaties.

De antioxiderende eigenschappen verbeteren ook de hulp bij genezingsprocessen en verminderen ontstekingen.

Bekijk hier onze Ganoderma Inforgraphic

Hoe Ganoderma in uw dieet op te nemen

Ganoderma mag niet direct als paddenstoel worden geconsumeerd. Het wordt echter gesynthetiseerd in verschillende vormen zoals poeder, mycelium en sporen om supplementen te maken en andere producten te verbeteren, waardoor de voordelen van de paddenstoel op een handigere manier worden geboden.

ORGANO’s producten op basis van Ganoderma

ORGANO is gespecialiseerd in nutraceutische producten en dranken met Ganoderma als kern, waardoor u de wellness en voedingsstoffen krijgt die u elke dag nodig hebt met uw favoriete dranken en voedingsmiddelen. Een verbazingwekkend kenmerk van de Ganoderma die we in onze producten gebruiken, is dat het geen smaak of aroma heeft en, of je het nu met een warme of koude drank neemt, het verliest geen van zijn gezondheid bevorderende eigenschappen.

U kunt onze Ganoderma verrijkte dranken proberen: Gourmet CoffeeKing of CoffeeCafé Supreme, Café Latte, Café Mocha, Hot CocoaGroene Thee en Rode Thee . Elk van hen met een unieke smaak en gezonde eigenschappen die de koning van de kruiden kan geven.

De OGX-lijn ondersteunt een fitte levensstijl en helpt u bij uw gewichtsbeheersingsdoelen.

De FENIX Shakes bieden alle voordelen van een eiwitrijke drank en de antioxidatieve voordelen van Ganoderma.

De voordelen van koffie verrijkt met:

Er zijn ook supplementen met de sporen en poeder in zijn pure vorm om direct als capsule te worden geconsumeerd of om te gebruiken in verschillende preparaten:

Ganoderma Sporen Poeder

Een premium product dat gebruik maakt van de voordelen van Ganoderma Spores op het hoogtepunt van hun potentie. Deze hebben hogere concentraties polysacchariden, triterpenen en selenium dan reguliere Ganoderma lucidum.

Ganoderma Lucidum Mycelium

Dit product is geoogst van 18 dagen oude Ganoderma lucidum paddenstoelen, en heeft hogere concentraties germanium, bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, evenals beta-glucanen.

Ganoderma Lucidum 

De Ganoderma Lucidum supplement vangt de voordelen van de rijpe versie van de paddenstoel. De voordelen omvatten vitaliteit en een hogere immuunrespons.

ORGANO maakt het verschil tussen Ganoderma

Hoe ORGANO Ganoderma oogst

Het grootste verschil tussen ons en andere Ganoderma-producenten is dat we onze Reishi het liefst op een zo natuurlijk mogelijke manier telen. Daarom gebruiken we esdoornhout in plaats van plastic zakken – de meest gebruikelijke manier voor andere bedrijven – en het maakt een enorm verschil in het eindproduct.

Wanneer Ganoderma wordt gekweekt in plastic zakken,

wordt het geïsoleerd van de rest van de omgeving; het Mycelium is verpakt en verzegeld met een substraat dat de nodige ingrediënten levert om het te laten bloeien. De lucht komt de zak binnen via een filter, maar gedurende twee tot drie maanden wordt de paddenstoel praktisch rond de plastic container gewikkeld en krijgt hij alleen de essentiële warmte en licht van kunstmatige bronnen. Het is een zeer onnatuurlijk en gecontroleerd proces.

Ondertussen kopen we Ganoderma in het Wuyi-gebergte in China, het geboorteland, waar we de perfecte omgevingsomstandigheden vinden voor de paddenstoelen om ongestoord uit esdoornblokken te ontspruiten. Onze faciliteiten bieden een buiten- en meer luchtige omgeving waardoor

Ganoderma in het wild kan groeien, met natuurlijk licht. Deze methode zorgt ervoor dat het poeder, mycelium en andere extracten die we van de paddenstoel nemen, vol zitten met natuurlijke voedingsstoffen die ze eerder uit de grond hadden verkregen.

Naarmate het groeit, absorbeert de Ganoderma deze krachtige voedingsstoffen en verzamelt alle antioxidanten die alle grote voordelen bieden die u geniet met onze producten.

Nu volgen we twee verschillende processen. Ganoderma kan worden geoogst wanneer het volwassen is, dat is hoe we het gebruiken voor onze warme dranken en mixen. Maar soms onderbreken we het proces en verzamelen we het Mycelium wanneer het slechts 18 dagen oud is, om te profiteren van de antioxiderende eigenschappen van de mineralen op de wortels.

Er wordt niets verspild in dit proces en we gebruiken de sporen ook – rijk aan polysacchariden, triterpenen en selenium – en extraheren ook de heilzame verbindingen van Ganoderma, die antioxidanten bevatten, waarvan bekend is dat ze ontstekingsremmende eigenschappen hebben.

Toegewijd aan het kweken van een uitzonderlijke paddenstoel

Onze state-of-the-art faciliteiten maken gebruik van teeltmethoden die zijn bekroond met 100% biologische certificeringen van ECOCERT, COFCC en USDA Organic, wat betekent dat onze Ganoderma alleen op natuurlijke wijze wordt geteeld.

We hebben ook certificeringen voor Good Manufacturing Practices, evenals een Halal en Kosher productzegels.

Ganoderma wordt en blijft worden beschouwd als een van de krachtigste componenten om een gezond en evenwichtig leven te ondersteunen. Bekijk andere bronnen in onze blog om receptenlifestyletips en andere informatie te vinden om je leven te verrijken met de kracht van deze geweldige paddenstoel.

De voordelen van Cordyceps

Cordyceps wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en is onderzocht op zijn immuunsysteem-stimulerende eigenschappen:

Ondersteunt fysieke prestaties

 • Verbetert gezonde energie
 • Helpt het uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen te vergroten
 • Biedt anti-aging eigenschappen

Koffie is een van de meest populaire dranken ter wereld, en het is geen wonder waarom. Het is heerlijk, kan op elk moment van de dag worden geconsumeerd en zit boordevol gezonde voordelen.

Maak je kopje koffie nog beter met de ongelooflijke eigenschappen van Ganoderma, Lion’s Mane en Cordyceps in de Gourmet Royal Black Coffee met drievoudige champignonmix van ORGANO.

Over ORGANO™

ORGANO™, opgericht in 2008 als Organo Gold, is toegewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijkdommen van de aarde aan mensen over de hele wereld via zijn premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om te helpen een meer energieke en gezondere levensstijl te bereiken.

#WeAreOrgano

Verneem alles over ORGANO™

Via de knop hier beneden. Opgelet, kies nadat U bent ingelogd rechtsboven Uw Land en Taal

Belangrijk Volg Nieuwsbrief 

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatste op Deze Nieuwsbrief (Blog)

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Voeg je bij 7.048 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen,

is om mijn Facebook-Pagina Leuk te vinden, meteen een goede gelegenheid om mijn berichten te delen met Uw Volgers.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn 

Neem contact op

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%