#Daily Prompt Deel vijf dingen waarin je uitblinkt.||Share five things you excel at.

Deel vijf dingen waarin je uitblinkt.

Ik ben goed in Bloggen

Ik ben goed in Fotografie

Ik ben goed in anderen helpen

Ik ben goed in maken van Video’s

Ik ben goed in Vrijwilligerswerk

Maar ik heb ook nog tien andere deugden

Bekijk de video

Ik ben ook Bescheiden en oprecht

Volg Nieuwsbrief || Follow Newsletter 💌

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%