Daily Prompt Theo-Herbots 8/12/2022

Zie je ooit wilde dieren?

Ja tijdens mijn wandelingen en reizen

Daily prompt

Dagelijks wordt door WordPress een opgave gegeven (een vraag gesteld), ik zal dagelijks hier op ingaan.
Daarbuiten zal ik proberen om dagelijks ook een ander bericht te publiceren.
Volg mijn Nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Theo-Herbots Dankt U Voor

  • Uw Bezoek
  • Uw medewerking
  • en Uw Vertrouwen Theo-Herbots

Theo-Herbots Wilde Dieren-Fotografie

Maak kennis met Theo-Herbots Wilde Dieren-Fotografie

Mijn toewijding aan de habitats die ik bezoek

Als professionele fotograaf en ontdekkingsreiziger realiseerde ik me de waarde van het verbinden van mensen met de geschenken die de natuur ons onbaatzuchtig geeft.

Als je graag verre plekken wilt ontdekken en het wild wilt ervaren, nodig ik je uit om te genieten van een verscheidenheid aan afbeeldingen in groot formaat en exclusieve beelden van mijn expedities. Kom langs tijdens mijn reis en breng de kracht van de natuur naar je huis

Het hele verhaal

Werken aan het verspreiden van een passie voor de natuur

Ik ben dankbaar voor elke dag dat ik reis en foto’s maak zodat ik mijn ontdekkingen met jullie kan delen. Wat begon als een hobby toen ik voor het eerst een camera pakte, groeide al snel uit tot een passie die me heeft gebracht waar ik nu ben: het vastleggen van de kostbaarste momenten van de natuur.

Met deze hervonden passie heb ik me als hobby-Fotograaf als doel gesteld om nooit te stoppen met het verkennen van de natuur.

Ik nodig je uit om met me mee te gaan op een virtuele reis die zeldzame stukjes van onze planeet door mijn lens laat zien. Blader door mijn website voor galerijen, blogposts en nog veel meer.

Invullen

Volg Nieuwsbrief || Follow Newsletter 

Volg Nieuwsbrief Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie

Hallo! Volg Nieuwsbrief 

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U.

Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots 

Belangrijk Volg Nieuwsbrief 

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatste op Deze Nieuwsbrief (Blog)

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Type je e-mail…

Abonneren

Voeg je bij 7.048 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen,

is om mijn Facebook-Pagina Leuk te vinden, meteen een goede gelegenheid om mijn berichten te delen met Uw Volgers.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn 

Neem contact op

Neem contact op

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Mantelzorger en Vrijwilliger te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op mijn dienst in Het seniorenrestaurant, dan was ik bepaalde fouten blijven maken

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is vrijwillig en totaal belangeloos en niet iedereen wordt daarin begrepen.

Zeker niet in een maatschappij waar “BIJNA IEDEREEN”, verlangt om voor “ALLES” betaald te worden

Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Creativiteit is Inteligentie die Gelukkig  maakt 

Deel dit bericht

Met Familie, Vrienden en Kennissen.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan op deze “GEWELDIGE BLOG” die Informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

U kan me enorm helpen, om onder elke pagina en bericht een vijfsterren-beoordeling te geven

Een kort overzicht van mijn laatste berichten

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%