Welkom Bij || Welcome toTheo-Herbots

Uw Steun is welkom

Het bijhouden van deze blog en mijn Fotografie, vraagt – Tijd – Energie en kosten Uw steun van 10€ (twee koffies) is van harte welkom. Meer mag natuurlijk ook Alvast bedankt Theo-Herbots

€ 10,00

Het zou Geweldig zijn Indien U onder mijn Pagina’s en berichten een vijfsterren -Beoordeling zou willen geven

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Bijna vergeten hier beneden mijn laatste 100 Berichten

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Welkom Bij || Welcome toTheo-Herbots

  1. INTRO VIDEO DEN THEO - Volg Nieuwsbrief 💌Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie 11 december 2022 at 21:34

    […] BLOG (NIEUWSBRIEF) KLIK ➡️HIER ✅ ZEKER BEZOEK, MJN HOMEPAGE KLIK ➡️HIER ✅ ANDERE INFORMATIE DIE U NIET MAG MISSEN KLIK ➡️HIER ✅ Share on Social […]

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit:
Verified by MonsterInsights