Video De mooiste woorden die ik ooit heb ontvangen  

Dit bericht heb ik een tijd geleden ontvangen

YouTube poster

Dag Theo,

Ondanks het late uur voel ik toch de nood om je te laten weten dat ik je mail heb gelezen.

Ik merk dat er veel op je pad komt en dit ook enorm veel bij je emotioneel teweeg brengt. Als je vertelt over je leven… Je hebt al veel waters doorzwommen en je rugzak is oneindig zwaar. Toch Theo, chapeau de manier waarop je die rugzak draagt én

anderen mensen wil helpen en behoeden voor datgene wat jou zo pijn doet.

Groeten
Kristina

Bedankt voor alles Kristina

Ik heb nog meer mooie woorden die me een enorme steun gaven, van deze Vrouw ontvangen.

Zoals

 • Theo, focus U niet op die enkelingen die Jou misschien veel ellende hebben bezorgd,
 • Maar weet dat Je door velen geliefd zijt en dat velen het goed met Jou voorhebben

En dat klopt

In de slider hier beneden, kan U het bericht terugvinden in verband met mijn verhuis.

Ik heb van heel veel mensen enorme steun gehad, zowel bij het inpakken op het oude adres, als bij het uitpakken op het Nieuwe adres, maar ook bij het zware werk bij de verhuis.

Zonder al die hulp zou het me onmogelijk gelukt zijn.

Daarom een  een  en een  voor hun allen

Ik mag ook zeker niet vergeten, de Maatschappelijke Werkers op verschillende diensten, de vele Vrienden en Vriendinnen die ik dagelijks tijdens mijn wandelingen en activiteiten tegenkom en die me steunen met een luisterend oor, een glimlach en een schouderklopje

De mensen in St-Alexius waar ik Vrijwilligerswerk doe

aan allen mijn oprechte dank, Groetjes, Theo

Ik mag zeker ook niet vergeten

Mijn neef Ivan en zijn Vrouw, die meer een Broer en een Zus zijn Geworden.
En die me al de jaren van pijn en verdriet enorm hebben gesteund

Bedankt voor de mooie woorden Kristina, maar ook aan alle anderen die me hebben gesteund op moeilijke momenten

Aansluitend :

Nogmaals bedankt voor alles Kristina

En weet als ik Jou met iets kan helpen, eender wat, ik zal er ook zijn voor Jou

Meer nog, (ik weet dat die droom niet voor mij is weggelegd) Als ik ooit nog iemand zou tegenkomen waar:

 • Het zo goed klikt als met Jou
 • Die op dat ogenblik nog zou vrij zijn
 • Waar er niet zo’n leeftijdsverschil is
 • En die er zou voor open staan om te

Trouwen

Dan zou ik het nog gerust aandurven

Maar nogmaals , ik ga het Jou

Niet moeilijk maken met zoiets te vragen.
Gewoon Vrienden blijven is voor mij reeds voldoende.
Ik hoop dat dit bericht onze Vriendschap niet zal ondermijnen, ik zou de rest van mijn leven, kwaad op mezelf blijven

Invullen

Volg Nieuwsbrief || Follow Newsletter 

Volg Nieuwsbrief Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie

Hallo! Volg Nieuwsbrief 

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U.

Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots 

Belangrijk Volg Nieuwsbrief 

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatste op Deze Nieuwsbrief (Blog)

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden

Type je e-mail…

Abonneren

Voeg je bij 11.031 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen,

is om mijn Facebook-Pagina Leuk te vinden, meteen een goede gelegenheid om mijn berichten te delen met Uw Volgers.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn 

Neem contact op

Neem contact op

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Mantelzorger en Vrijwilliger te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op mijn dienst in Het seniorenrestaurant, dan was ik bepaalde fouten blijven maken

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is vrijwillig en totaal belangeloos en niet iedereen wordt daarin begrepen.

Zeker niet in een maatschappij waar “BIJNA IEDEREEN”, verlangt om voor “ALLES” betaald te worden

Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Creativiteit is Inteligentie die Gelukkig  maakt 

Deel dit bericht

Met Familie, Vrienden en Kennissen.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan op deze “GEWELDIGE BLOG” die Informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

U kan me enorm helpen, om onder elke pagina en bericht een vijfsterren-beoordeling te geven

Een kort overzicht van mijn laatste berichten

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

4 thoughts on “Video De mooiste woorden die ik ooit heb ontvangen  

 1. Welkom Bij || Welcome toTheo-Herbots - Volg Nieuwsbrief 💌Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie 10 december 2022 at 20:20

  […] Video De mooiste woorden die ik ooit heb ontvangen  ||The most beautiful words I have ever receive… […]

 2. #Mijn Favoriete Tekenfilm ||My Favorite Cartoon - Volg Nieuwsbrief 💌Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie 11 december 2022 at 11:37

  […] Over mijn Vrijwilligerswerk klik ➡️HIER⚡️ ⚡Mijn eindejaarswensen klik ➡️HIER⚡️ ⚡ZEKER BEZOEKEN Video De mooiste woorden die ik ooit heb ontvangen  klik ➡️HIER⚡️ ⚡  VINDT MIJN BLOG EN FOTOGRAFIE LEUK , KLIK DAN ➡️HIER⚡️ ⚡Daily Prompt klik […]

 3. #Op wie ik Jaloers ben?||Who am I Jealous of? Bruce Lee - Volg Nieuwsbrief 💌Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie 12 december 2022 at 00:51

  […] Over mijn Vrijwilligerswerk klik ➡️HIER⚡️ ⚡Mijn eindejaarswensen klik ➡️HIER⚡️ ⚡ZEKER BEZOEKEN Video De mooiste woorden die ik ooit heb ontvangen  klik ➡️HIER⚡️ ⚡  VINDT MIJN BLOG EN FOTOGRAFIE LEUK , KLIK DAN ➡️HIER⚡️ ⚡Daily Prompt klik […]

 4. #Dailyprompt Theo-Herbots, Deze mensen hebben veel invloed op mij ||These people have a lot of influence on me - Volg Nieuwsbrief 💌Theo-Herbots Gezondheid-& Fotografie 26 december 2022 at 20:28

  […] Lees dit Bericht KLIK ➡️HIER ✅ […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%