Wie is verdorie Theo-Herbots ?

Wie is verdorie Theo-Herbots ?||Who the hell is Theo-Herbots?

WELKOM BIJ MIJN CURRICULUM VITAE

Persoonlijk project

Ik hou me vooral bezig met schrijven, Fotografie en Vrijwilligerswerk

Wie is verdorie Theo-Herbots ?||Who the hell is Theo-Herbots?

WELKOM BIJ MIJN

CURRICULUM VITAE THEO HERBOTS

Meer informatie over mij

Ik ben verheugd om je uit te nodigen om mijn werk, vaardigheden en professionele ervaring te verkennen en een beetje meer over mij te weten te komen. Een geboren doorzetter. Ik geef 100% aan elk nieuw project dat ik aanneem.

Het is mijn vaste overtuiging dat een goede uitdaging een geweldige manier is om me te ontwikkelen en te verbeteren, daarom maak ik er een punt van om uitdagingen op te zoeken in zowel het professionele domein als in mijn persoonlijke leven. Neem even de tijd om rond te kijken en neem rechtstreeks contact met me op voor meer informatie.

Meer informatie

Wie is verdorie Theo-Herbots ?||Who the hell is Theo-Herbots?

Meer informatie over mij

Mijn waarheden

Persoonlijke verklaring

Ik ben op zoek naar een functie waar ik mijn vakkennis goed kan inzetten, terwijl ik tegelijkertijd mijn vaardigheden ontwikkel in een Vriendschappelijke omgeving. Met veel praktische ervaring om me te ondersteunen, evenals een uitgebreide vaardigheden, heb ik de flexibiliteit en de nodige ervaring om dingen goed te doen. Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact op.

Wie is verdorie Theo-Herbots ? Over AUTOBIOGRAFIE-THEO-HERBOTS

Wie ik ben

Wonend en werkend in Tienen, heb ik de kans gehad om zoveel te leren in mijn vakgebied. Ik ben opgeleid door een aantal professionals uit verschillende vaardigheden, wat betekent dat ik veel verschillende ervaringen heb gehad die me hebben opgebouwd tot de bekwame professional die ik vandaag ben.

Nu ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen en hoop ik nog verder te gaan in mijn gekozen carrièrepad, lerend terwijl ik ga. Kom meer over mij te weten door contact op te nemen.

Wie is verdorie Theo-Herbots ? Elk Bedrijf, Vereniging of Organisatie waar ik deel van uitmaak, kan 100% rekenen op mijn medewerking

Wie is verdorie Theo-Herbots ? Werkervaring

Mijn carrière

Mijn ervaring in mijn vakgebied heeft me ver gebracht, en hoewel ik hoop te blijven groeien en ontwikkelen, weet ik dat ik heb wat nodig is om een echte bijdrage te leveren aan elk bedrijf, organisatie of Vereniging waar ik lid van word.

Educatieve ervaring

Wat ik heb geleerd

Wat ik heb geleerd

Een levenslange leerling zijn is een eigenschap die erg belangrijk voor me is, en ik weet dat een goede opleiding niet alleen voor het schoolplein is.

Sommige lessen werden op de traditionele manier geleerd, terwijl andere ik heb ontvangen van professionele mentoren, professionals uit de industrie en in sommige gevallen vrienden en familie.

Ik zou graag de kans krijgen om met je te praten over hoe mijn academische achtergrond je ten goede kan komen, dus neem contact op.

Het mag ook al eens

Leuk zijn

Daarom hier beneden twee leuke video’s over mij

pexels-photo-2166711.jpeg

Leuk om me te steunen met een Kerst- of eindejaarsgift

Uw Steun is welkom

Het bijhouden van deze blog en mijn Fotografie, vraagt – Tijd – Energie en kosten Uw steun van 10€ (twee koffies) is van harte welkom. Meer mag natuurlijk ook Alvast bedankt Theo-Herbots

€ 10,00

Meer weten over mijn ervaring? Ik hoop de kans te krijgen om te groeien en waarde toe te voegen aan al mijn klanten. Lees hier over op mijn Blog. Bel me dan of stuur me een bericht zodat we kunnen bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Door het grote aantal SPAM dat mensen tegenwoordig binnen krijgen in hun mailbox, zijn er weinigen nog geneigd om hun mail-adres door te geven voor het ontvangen van een nieuwsbrief, enkel als de inhoud van de Nieuwsbrief “UITZONDERLIJK GOED IS” wordt dit gedaan.


Hetgeen dat ik bied moet dus goed zijn als U hier beneden het aantal Volgers ziet en dat dagelijks nog groeit
Volg hun voorbeeld en schrijf vandaag nog in

Wie is verdorie Theo-Herbots ? Lees verder

“Om grote dingen te bereiken, moeten we niet alleen handelen, maar ook dromen, niet alleen plannen, maar ook geloven”

Het groeiend succes van mijn Blog kan U hier beneden waarnemen door het steeds groeiend aantal inschrijvingen op de Nieuwsbrief

Wie is verdorie Theo-Herbots ? Volg

Voeg je bij 7.097 andere abonnees

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U.

Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier.

Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen.

Theo-Herbots 

Wie is verdorie Theo-Herbots ?Verneem meer over mij, Bezoek beide links hier beneden ⬇️⬇️

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit:
Verified by MonsterInsights