#Daily-Prompt-Theo-Herbots mijn huidige leven ||my current life

people watching concert photography

Voldoet je huidige leven aan wat je er een jaar geleden van verwacht had?

Jawel, bekijk hier beneden maar eens waarom

Translate below into your language. Click on the flag of your country language or select your language

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U.

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U.

Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier.

Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen.

Theo-Herbots 

Verneem meer over mij, Bezoek beide links gans onderaan het bericht ⬇️⬇️

Maar eerst dit: “Blijf Steeds als Allereerste op de hoogte van het allerlaatste

Door het grote aantal SPAM dat mensen tegenwoordig binnen krijgen in hun mailbox, zijn er weinigen nog geneigd om hun mail-adres door te geven voor het ontvangen van een nieuwsbrief, enkel als de inhoud van de Nieuwsbrief “UITZONDERLIJK GOED IS” wordt dit gedaan.


Hetgeen dat ik bied moet dus goed zijn als U hier beneden het aantal Volgers ziet en dat dagelijks nog groeit
Volg hun voorbeeld en schrijf vandaag nog in

Vergeet niet om na Uw inschrijving naar Uw mail-box te gaan om op de bevestigingslink te klikken om Uw inschrijving definitief te maken.

Dit is zo ingebouwd om U te beschermen tegen Spam.

U kan ten allen tijde terug uitschrijven

Voeg je bij 11.031 andere abonnees

Misschien bent U meer een Social-Media-Fan?

Volg me dan via de Sociale media-knoppen hier beneden, meteen kan U dan ook mijn berichten delen met Uw Volgers.

Velen zullen U dankbaar zijn want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn

Uw bijdrage kan deze Blog en mijn Fotografie nog verbeteren

Uw Steun is welkom

Het bijhouden van deze blog en mijn Fotografie, vraagt – Tijd – Energie en kosten Uw steun van 10€ (twee koffies) is van harte welkom. Meer mag natuurlijk ook Alvast bedankt Theo-Herbots

€ 10,00

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven (onder gerelateerde berichten en het over mij bericht)⬇️⬇️

Met Vriendelijke Groeten

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights