#Theo-Herbots dailyprompt: Ik speel graag met mijn Jefke || I like to play with my Jefke

Ik speel graag met mijn Jefke

Wat is het laatste dat je deed om te spelen of plezier te hebben?
What’s the last thing you did to play or have fun?

Ik speel graag
met mijn Jefke

I like to play with my Jefke

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit:
Verified by MonsterInsights