Theo-Herbots WordPress Interview Waarom schrijf je? ||Interview Why do you write?

Theo-Herbots WordPress Interview Waarom schrijf je?

You can translate this message in 110 Languages with the translation widget at the top of the Website ⬆️⬆️

WordPress Interview Waarom schrijf je?

WordPress Interview Why do you write?

Over Theo-Herbots-Schrijver

Schrijven is nooit optioneel geweest voor Theo-Herbots- Net als eten en ademen, is het iets dat integraal deel uitmaakt van het dagelijkse leven. Elke dag ben ik dankbaar dat ik een carrière heb kunnen maken uit iets waar ik zoveel plezier aan beleef.

Het was niet gemakkelijk om mijn eerste doorbraak in de Bloggers-Wereldte krijgen. Gelukkig zag een goede vriend en literair agent mijn potentieel in 2000 en dat was het begin van het eerste hoofdstuk van mijn professionele literaire leven. Sindsdien heb ik als Schrijver een aantal korte verhalen en bestsellers gepubliceerd.

Aftellen naar het einde

20 januari 2023

Theo-Herbots-Schrijver is enorm trots en verheugd om het nieuwste werk te delen: Aftellen naar het einde. Het project nam veel tijd in beslag, maar dit verhaal moest echt verteld worden.

“Elk geheim van de ziel van een schrijver, elke ervaring van zijn leven, elke eigenschap van zijn geest, staat groot in zijn werken.”.”

Virginia Woolf

Over mij

Zelfs als jong kind toverde Theo-Herbots-Schrijver verhalen uit de verbeelding en werden deze gedeeld met iedereen die maar wilde luisteren. Ik heb het vertellen van verhalen en het schrijven sindsdien behoorlijk ontwikkeld, maar de sensatie van taal en creatie die ik voor het eerst als kind ontdekte, is nooit verdwenen.

Schrijven is al sinds 2000 mijn beroep en als het aan mij ligt, blijft dat nog wel even zo. Neem contact met me op als u opmerkingen, vragen of suggesties heeft of als u gewoon het gesprek wilt aangaan. Theo-Herbots-Schrijver hoort graag van u.

Pers

Als een geslaagde Schrijver wordt Theo-Herbots-Schrijver vaak genoemd in verhalen van de pers. Bekijk hieronder een voorbeeld van recente artikelen, interviews en profielen. Neem voor mediavragen gerust contact op.

Theo-Herbots WordPress Interview Waarom schrijf je?

Ontdek Theo-Herbots-Schrijver

Natuurlijk nieuwsgierig

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Als Theo-Herbots-Schrijver kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Over mij

Het verhaal

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het Theo-Herbots-Schrijver Sinds ik in 2000 als Schrijver begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven. Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen. Theo-Herbots-Schrijver wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Wat je moet weten

Jarenlang ben ik een goede bron geweest voor diegenen die inspiratie, hulp of advies zochten. Ik heb uiteindelijk besloten om die rol ook echt uit te dragen. Ik begon te schrijven over mijn passies, mijn gedachten en nieuwsgierige verwonderingen over onze wereld. Ik begon Te schrijven met een missie om anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en ik ben er sinds die tijd mee bezig geweest.

“Als je iets wilt hebben dat je nog nooit hebt gehad, moet je iets doen dat je nog nooit hebt gedaan.”

Citaat

Thomas Jefferson

“Wat zou het leven zijn zonder de moed om iets te proberen?”

Citaat

Vincent van GoghNeem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs en aarzel niet om contact op te nemen als je samen aan een project wilt werken

Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt,

Voeg je bij 11.031 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen.

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen (ook de leuke berichten van mijn andere Blogs)

Meteen kan U daar de berichten delen met Uw Volgers

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn Doe het met De Sociale-Media-Knoppen hier beneden.

Het zou Geweldig zijn indien U hier beneden een reactie zou willen geven

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Mantelzorger en Vrijwilliger te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op mijn dienst in Het seniorenrestaurant, dan was ik bepaalde fouten blijven maken

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is vrijwillig en totaal belangeloos en niet iedereen wordt daarin begrepen.

Zeker niet in een maatschappij waar “BIJNA IEDEREEN”, verlangt om voor “ALLES” betaald te worden

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%