Theo-Herbots 9 jaar lid WordPress.com! ||9 years member WordPress.com!

Theo-Herbots 9 jaar lid WordPress.com!

Bericht WordPress.com!

You can translate this message in 110 Languages with the translation tool at the top of the Website

Ik heb zonet dit bericht van WordPress ontvangen


Gefeliciteerd met je jubileum bij WordPress.com!Je hebt je 9 jaar geleden geregistreerd op WordPress.com.Bedankt voor het gebruiken van onze service! Ga zo door met bloggen.

Wat is WordPress? Kort gezegd is WordPress de eenvoudigste en tegelijkertijd meest populaire manier om je eigen website of blog te creëren.  Het is zelfs zo dat 43.3% van alle websites die je op Internet vindt, draait op WordPress. Inderdaad – ruim één op de drie websites die je bezoekt worden waarschijnlijk aangedreven door WordPress.


WAT IS EEN BLOG?

Een blog is een type site waarmee je aandacht kunt vragen voor je nieuwste artikelen. Als je nieuwe berichten wil schrijven, regelmatig foto’s wil publiceren en nieuws wil delen, is een blog waarschijnlijk de beste optie voor wat je wil bereiken.

Blogs zijn afhankelijk van de content die je maakt. Blogontwerpen geven je laatste berichten standaard in omgekeerde chronologische volgorde weer. Thema’s omvatten meestal een sidebar en voettekst waar je interactieve blokken (widgets) kunt toevoegen. Deze kunnen gebruikt worden om je content weer te geven of koppelingen naar je social media toe te voegen


Theo-Herbots 9 jaar lid WordPress.com!

Wilt U meer vernemen over mij als auteur van deze Blog?

Bekijk de honderd vragen en antwoorden over mij


Wilt U mij verder ondersteunen met deze Blog?

Dat kan door te tonen dat U mijn Vriend bent

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Theo-Herbots 9 jaar lid WordPress.com! ||9 years member WordPress.com!

  1. shivatje – Antwerpen – Een mannelijk persoon met de naam Bruno, die probeert gewoon door het leven te gaan. Van de kleine dingen des leven probeert te genieten. Ik zal ook altijd proberen klaar te staan voor de mede mensen, en waar ik ze verder in kan helpen, mogen ze mijn steun verwachten. Mededogen is voor me dan heel belangrijk in het leven. Mijn gezin is mijn hart, en daarom leef ik vanuit mijn hart naar iedereen toe. Mijn kinderen en kleinkinderen zijn mijn alles Antwerpen is dan ook mijn stad daar ik woon
    shivatje 20 januari 2023 at 08:40

    Gefeliciteerd 🥂

    Aum Shanti

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%