Theo-Herbots mijn favoriete auteur Leo Tolstoj ||Theo-Herbots my favorite author Leo Tolstoy

Advertenties

Theo-Herbots mijn favoriete auteur Leo Tolstoj

You can translate all my posts and pages in 110 languages with the Google translator at the top of the website ⬆️⬆️,


Gedurende gans de maand Januari stelt WordPress mij dagelijks 2 tot 3 vragen, in de categorieën #Bloganuary en #Dayprompt waar ik hier de antwoorden op geef. Op die manier krijgen mijn prachtige Volgers een totaal beeld over de Auteur op deze Blog.


Maar geen nood, vanaf Februari publiceer ik dan terug in volgende categorieën


Dagelijkse schrijfopdracht

WordPress-Interview: Wie is je favoriete auteur en waarom?

Theo-Herbots mijn favoriete auteur Leo Tolstoj

Van het werk van Leo Tolstoj zijn ruim 400 miljoen exemplaren verkocht. Dat zijn genoeg boeken m een heel bos mee te vullen. Leo Tolstoj is een absolute grootmeester op het vlak van literatuur. Tot zijn bekendste werken horen onder meer ‘Anna Karenina’ en ‘Oorlog en Vrede’.


Theo-Herbots mijn favoriete auteur Leo Tolstoj

lees het verhaal Theo-Herbots mijn favoriete auteur Leo Tolstoj

video ‘Oorlog en Vrede’

Het is interessant om via Oorlog en vrede het verloop van de oorlog te leren kennen. Wisselende allianties, een strijd die beslist lijkt maar die door onstilbare machtshonger toch weer oplaait en die uiteindelijk eindigt met de smadelijke aftocht van Napoleon en een handjevol overlevende soldaten.

Daar zag het lang niet naar uit. De goed georganiseerde Fransen hadden de overhand tegen de Russen. Deze waren slecht georganiseerd, qua uitrusting en bevoorrading mankeerde het aan van alles. Het meest hadden zij last van elkaar. Onderlinge conflicten, gekonkel, ongedisciplineerd gedrag, allemaal factoren die de Russische gevechtskracht verzwakten.

Bij vlagen is dit uitmuntend beschreven. Het Russische leger was een zootje. Het is aan de overmoed en de domme strategische beslissingen van Napoleon te danken dat de strijd alsnog in het voordeel van Rusland is beslist.


Theo-Herbots mijn favoriete auteur Leo Tolstoj video ; ‘Anna Karenina’

Anna Karenina wordt door haar broer gevraagd om vanuit St. Petersburg naar Moskou te komen. Tijdens de treinreis ontmoet ze gravin Vronsky, die wordt opgewacht door haar zoon, kolonel Vronsky, op het treinstation van Moskou. Als Anna hem ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Terug in Sint-Petersburg komt Anna de kolonel weer tegen op een feestje. Maar Anna is getrouwd en heeft een zoon…


Bent U een échte Vriend van Theo-Herbots? Ik ben benieuwd

Als U een échte Vriend / Vriendin van me bent doe dan de volgende dingen.

  1. Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt,

Binnen handbereik ligt?


Laat het zien

Het groeiend succes van mijn Blog kan U hier beneden waarnemen door het steeds groeiend aantal Vrienden die zich inschrijvingen op de Nieuwsbrief


Vergeet niet om na inschrijving naar Jouw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken.

Dit is zo ingebouwd om U te beschermen tegen Spam

Voeg je bij 7.097 andere abonnees

2) Ben benieuwd of U een


En U gaat gebruik maken van de Sociale-Media-Knoppen hier beneden ⬇️⬇️


Ik dank U voor Uw medewerking, U heeft laten zien dat U een échte Vriend of Vriendin bent

Honderd Vragen en antwoorden over De Auteur van deze “GEWELDIGE BLOG” die “ANDERS” is dan elke “ANDERE”

Ik ontmoet U graag terug op mijn Sociale -Media Hier beneden ⬇️⬇️

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%