• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

7 “Fotografie-Tips” ||7 “Photography Tips”

7 korte “Fotografie-Tips” om uw fotografie drastisch te verbeteren

ViewBug communitylid ediv_photography is een portret- en huwelijksfotograaf uit Seattle.

Haar carrière begon met het vastleggen van mooie momenten van liefde.

Sindsdien zag ze de wereld anders en dit werd haar passie en haar echte uitdaging.

Edi deelt haar top tips om te verbeteren als fotograaf.

 by

1. “Fotografie-Tips” Stel je de foto’s voor. 

Mijn eerste tip is om de foto voor te stellen. Voor mij begint het maken van de beelden in mijn hoofd lang voordat ik de camera aanraak. Wanneer de klanten contact met mij opnemen, is het eerste ding om zich voor te stellen hoe ze precies zien hun verhaal verteld, het milieu, het gevoel … Alles.

 by

2. “Fotografie-Tips” Werk aan de details. 

Werken met make-up en haarstylisten, ontwerpers, assistent en andere professionals heeft meer dan een voordeel. Het belangrijkste voor mij is dat mijn klanten en modellen voelt mooi, verzorgd en hun look is altijd uniek voor deze specifieke sessie. Er is geen verhaal vergelijkbaar met een ander, zelfs als ik schiet op dezelfde locatie.

 by

3. “Fotografie-Tips” Scout de locatie. 

Fotograferen op locatie is altijd een uitdaging. Wat is de afstand van de achtergrond, welke lens te gebruiken, hoeveel goede plekken zijn er, wat zal het weer zijn, en wat zal het licht zijn op dit moment van de dag – dit zijn dingen die we niet aan het toeval moeten overlaten.

Ik neem altijd de tijd om te gaan op hetzelfde moment op dezelfde locatie en om een aantal voorbeeldfoto’s te nemen.

 by

4.”Fotografie-Tips” Ken je licht. 

Elke sessie heeft een ander gevoel en in de meeste gevallen bereik ik dit met het licht dat ik gebruik. Ik hou ervan om kristalscherpe foto’s genomen voor het gouden uur met een extra licht, of mystiek en kleurrijke foto’s genomen met een natuurlijk licht.

Het maakt niet uit wat of wanneer we gaan schieten, het gaat allemaal om het licht – elke bron ervan.

 by

5. “Fotografie-Tips” Ken je spullen.

In mijn tas heb ik 14 tot 200mm lenzen, video licht, speedlights, triggers, en softboxes en bijna elke sessie gebruik ik ze allemaal.

Het maken van een verhaal is als een film maken. Alles doet eraan mee. De omgeving, details, close-ups, landschap, silhouetten.

Om ze te laten zien in al hun schoonheid, moet je je camera’s en uitrusting kennen.

 by

6. “Fotografie-Tips” Schiet in RAW maak je eigen bewerken. 

De ruwe afbeeldingen bewaren alle informatie van uw afbeelding. Als maker van mijn kunst geef ik de voorkeur aan mijn eigen aanpassingen vs. de camera ingebouwde correcties. Het postproces van de beelden is onlosmakelijk verbonden met het eindproduct.

Ik neem de tijd om ze te polijsten, om de kleuren, licht en de schaduwen te corrigeren… soms duurt het 15 minuten, soms een uur, en soms dagen.

Het is niet ongewoon na uren aan een afbeeldingsbewerking te hebben doorgebracht, om mijn bewerkingen te verwijderen en opnieuw te beginnen vanuit het raw-bestand.

 by

7. “Fotografie-Tips” De belangrijkste – Wees jezelf! 

Stel je voor, maak, probeer elke dag nieuwe dingen.

Leer en verbeter je fotografie met meer dan 500 video’s. Overal. Anytime. Bekijk de fotografielessen van ViewBug vandaag nog.

Bekijk ook mijn Fotowedstrijden en portfolio

MIJN VIEUWBUG

BEKIJK AL MIJN ACTIVITEITEN OP VIEUWBUG

Read More

PORTFOLIO

LMIJN BELANGRIJKSTE FOTO’S
OP MIJN PORTFOLIO

Read More
Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.079 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.079 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00