• Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  WORD LID 😀😍
  DOE MEE 💙
  Het heeft veel voordelen om lid te worden van deze Blog✅
  Wilt u weten wat ons bezighoudt? ✅.
  U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief. ✅
  We houden onze abonnees op de hoogte van Het laatste nieuws,✅
  Aankomende evenementen,✅
  Allerlei tips,✅
  speciale activiteiten✅
  En nog veel meer.✅
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U ✅
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden;✅
  U ZAL ER GEEN SPIJT VAN KRIJGEN ❗❗

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

7 “Fotografie-Tips” ||7 “Photography Tips”

7 korte “Fotografie-Tips” om uw fotografie drastisch te verbeteren

ViewBug communitylid ediv_photography is een portret- en huwelijksfotograaf uit Seattle.

Haar carrière begon met het vastleggen van mooie momenten van liefde.

Sindsdien zag ze de wereld anders en dit werd haar passie en haar echte uitdaging.

Edi deelt haar top tips om te verbeteren als fotograaf.

 by

1. “Fotografie-Tips” Stel je de foto’s voor. 

Mijn eerste tip is om de foto voor te stellen. Voor mij begint het maken van de beelden in mijn hoofd lang voordat ik de camera aanraak. Wanneer de klanten contact met mij opnemen, is het eerste ding om zich voor te stellen hoe ze precies zien hun verhaal verteld, het milieu, het gevoel … Alles.

 by

2. “Fotografie-Tips” Werk aan de details. 

Werken met make-up en haarstylisten, ontwerpers, assistent en andere professionals heeft meer dan een voordeel. Het belangrijkste voor mij is dat mijn klanten en modellen voelt mooi, verzorgd en hun look is altijd uniek voor deze specifieke sessie. Er is geen verhaal vergelijkbaar met een ander, zelfs als ik schiet op dezelfde locatie.

 by

3. “Fotografie-Tips” Scout de locatie. 

Fotograferen op locatie is altijd een uitdaging. Wat is de afstand van de achtergrond, welke lens te gebruiken, hoeveel goede plekken zijn er, wat zal het weer zijn, en wat zal het licht zijn op dit moment van de dag – dit zijn dingen die we niet aan het toeval moeten overlaten.

Ik neem altijd de tijd om te gaan op hetzelfde moment op dezelfde locatie en om een aantal voorbeeldfoto’s te nemen.

 by

4.”Fotografie-Tips” Ken je licht. 

Elke sessie heeft een ander gevoel en in de meeste gevallen bereik ik dit met het licht dat ik gebruik. Ik hou ervan om kristalscherpe foto’s genomen voor het gouden uur met een extra licht, of mystiek en kleurrijke foto’s genomen met een natuurlijk licht.

Het maakt niet uit wat of wanneer we gaan schieten, het gaat allemaal om het licht – elke bron ervan.

 by

5. “Fotografie-Tips” Ken je spullen.

In mijn tas heb ik 14 tot 200mm lenzen, video licht, speedlights, triggers, en softboxes en bijna elke sessie gebruik ik ze allemaal.

Het maken van een verhaal is als een film maken. Alles doet eraan mee. De omgeving, details, close-ups, landschap, silhouetten.

Om ze te laten zien in al hun schoonheid, moet je je camera’s en uitrusting kennen.

 by

6. “Fotografie-Tips” Schiet in RAW maak je eigen bewerken. 

De ruwe afbeeldingen bewaren alle informatie van uw afbeelding. Als maker van mijn kunst geef ik de voorkeur aan mijn eigen aanpassingen vs. de camera ingebouwde correcties. Het postproces van de beelden is onlosmakelijk verbonden met het eindproduct.

Ik neem de tijd om ze te polijsten, om de kleuren, licht en de schaduwen te corrigeren… soms duurt het 15 minuten, soms een uur, en soms dagen.

Het is niet ongewoon na uren aan een afbeeldingsbewerking te hebben doorgebracht, om mijn bewerkingen te verwijderen en opnieuw te beginnen vanuit het raw-bestand.

 by

7. “Fotografie-Tips” De belangrijkste – Wees jezelf! 

Stel je voor, maak, probeer elke dag nieuwe dingen.

Leer en verbeter je fotografie met meer dan 500 video’s. Overal. Anytime. Bekijk de fotografielessen van ViewBug vandaag nog.

Bekijk ook mijn Fotowedstrijden en portfolio

MIJN VIEUWBUG

BEKIJK AL MIJN ACTIVITEITEN OP VIEUWBUG

Read More

PORTFOLIO

LMIJN BELANGRIJKSTE FOTO’S
OP MIJN PORTFOLIO

Read More
Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Welkom bij Theo-Herbots- De bron waar je altijd op kunt vertrouwen 💙Mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.💥 Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal ik ook jouw eigen passies doen ontbranden.❤ VERGEET NIET HIER BENEDEN EEN REACTIE TE GEVEN ZODAT IK WEET WAT U HET MEESTE BOEIT EN WELKE AANPASSINGEN AAN DE BLOG KAN AANBRENGEN✅✅ EN OOK EENS VOLLEDIG NAAR BENEDEN TE SCHROLLEN, ZODAT U GEEN BELANGRIJKE INFORMATIE 💌 MIST THEO 😀😍

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Als ervaren en bedreven Fotojournalist streeft Theo-Herbots-Foto-Journalist er altijd naar om zijn services zo goed mogelijk te verbeteren. Feedback helpt Theo-Herbots-Foto-Journalist beter te begrijpen waar zijn Lezers naar op zoek zijn, zoals de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de fotojournalistiek. Gezondheid of eender wat

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • MEER OVER MIJ

 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

  Voeg je bij 5.167 andere abonnees

 • MIJN BLOG IS MINDER LEUK ZONDER U
  IK BEN EEN STUDENT VAN HET LEVEN; IK ZIE SCHOONHEID IN DE NATUUR, MENSEN EN DE WERELD OM ME HEEN, KLEINE DETAILS EN COMPLEET ZICHT. 
  ZONDER HET VERMOGEN OM EEN IDEE OF CONCEPT TE VERWEZENLIJKEN, ZOU KUNST NIET BESTAAN. 
  MIJN WERK IS EEN CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR DE BESTE MANIER OM DE IDEEËN DIE IK HEB OVER MEZELF EN DE WERELD WAARIN IK LEEF TE INTERPRETEREN. 
  IK BEPERK ME NIET TOT ÉÉN MEDIUM, STIJL OF CONCEPT. 
  INSPIRATIE EN IDEEËN VERANDEREN. 
  MIJN KENNIS VERANDERT EN GROEIT. ELK STUK DAT IK MAAK, IS TEGELIJKERTIJD EEN VERLENGSTUK VAN HET VERLEDEN, WAAR IK VANDAAN KOM EN WAT IK HEB GELEERD, EN EEN VOORUITBLIK OP DE TOEKOMST, WAAR IK HEEN GA. 
  IK BESCHOUW MEZELF NIET ALLEEN ALS EEN FOTOGRAAF, ZOALS SOMMIGEN MISSCHIEN DENKEN ALS ZE NAAR MIJN WERK KIJKEN.
  IK BEN EEN SCHRIJVER, EEN FOTOGRAAF, EEN KUNSTENAAR EN GEZONDHEIDSADVISEUR. 
  ALS EEN BEZOEKER EVEN STILSTAAT OM EEN FOTO, EEN FOTOCOLLAGE OF EEN ANDER WERK DAT IK HEB GEMAAKT OP MIJN BLOG, TE BEKIJKEN EN EROVER NA TE DENKEN, DAN BEN IK IN MIJN WERK GESLAAGD.
  BEKIJK DIT HELE BERICHT AUB
 • BLIJF GEÏNFORMEERD

  ABONNEER JE OP DIT BLOG D.M.V. E-MAIL
  WILT U WETEN WAT ONS BEZIGHOUDT? .
  U KUNT OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DEZE WEBSITE DOOR U AAN TE MELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

  WE HOUDEN ONZE ABONNEES OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS, AANKOMENDE EVENEMENTEN, ALLERLEI TIPS, SPECIALE ACTIVITEITEN EN NOG VEEL MEER.

  WIJ HOUDEN EVENMIN VAN “SPAM” ALS U UW GEGEVENS WORDEN “NIET” GEDEELD AAN DERDEN

  VOEG JE BIJ DE MEER DAN 5.000 ANDERE ABONNEES

  DOE ZOALS ZIJ

 • IK HEB OOK REEDS IN DEZE GEPUBLICEERD

 • weinigen hebben er in geloofd

 • Meest recente berichten