• Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

    De wereld vanuit ieder perspectief
    Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

    Waar ontdekking nooit stopt

    Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

  • Vertalen ||Translate

  • BEKIJK DEZE VIDEO’S EN VERNEEM ALLE ONDERWERPEN DIE IK HIER GA BEHANDELEN ROND FOTOGRAFIE

G suite

gsuite ENGLISH VERSION CLICK == >> HERE

 

Ik gebruik G Suite voor mijn bedrijf en het heeft mijn team echt geholpen sneller en efficiënter te werken. Ik denk dat u er ook baat bij heeft om het voor uw bedrijf uit te proberen.

Met G Suite richt ik me minder op IT en meer op wat ik graag doe. Ik hoop dat jij er ook van kunt profiteren. Neem gerust contact op met eventuele vragen.

Wat is G Suite?

G Suite is een cloud-gebaseerde productiviteitssuite die teams helpt communiceren, samenwerken en dingen gedaan te krijgen vanaf elke locatie en op elk apparaat. Het is eenvoudig in te stellen, te gebruiken en te beheren, zodat uw bedrijf zich kan concentreren op wat echt belangrijk is.

Miljoenen organisaties over de hele wereld rekenen op G Suite voor professionele e-mail, bestandsopslag, videovergaderingen, online agenda’s, documentbewerking en meer.

Bekijk een video of kom hier meer te weten.

Hier zijn enkele hoogtepunten:

Zakelijke e-mail voor uw domein

Er professioneel uitzien, en dat betekent communiceren als u@uwbedrijf.com. De eenvoudige, krachtige functies van Gmail helpen u om uw merk op te bouwen en tegelijkertijd meer gedaan te krijgen.

Toegang vanaf elke locatie of apparaat

Controleer e-mail, deel bestanden, bewerk documenten, houd videovergaderingen en meer, of u nu op het werk, thuis of onderweg bent. U kunt op een computer, tablet of telefoon verdergaan waar u was gebleven.

Enterprise-managementtools

Robuuste admin-instellingen geven u totale controle over gebruikers, apparaten, beveiliging en meer. Uw gegevens zijn altijd van u en gaan met u mee als u van oplossing wisselt.

START GRATIS PROEFPERIODE

            

ALS GOOGLEPARTNER MAG IK U RUIME KORTING AANBIEDEN OP G SUITE

Advertenties

Reacties zijn gesloten.