Op zoek naar de betere Website?

Translate HERE

Ik geef hier een korte video, weliswaar in het Engels, maar ik denk niet dat dit voor veel bezoekers een probleem zal zijn

Opgelet, Als U het vertaalprogramma hierboven gebruikt, worden alleen de teksten vertaald, NIET de teksten in de tekeningen

Hoe het eens begon

Toen ik enkele jaren geleden een eigen zaak wou opstarten, werd ik plots overstelpt met allerlei prachtige aanbiedingen van mensen die me een eigen website aanboden. Evenwel de prijzen waren om achterover te vallen.

Dan kreeg ik een aanbieding om een cursus te volgen om een eigen site te maken. Hier ben ik op in gegaan. MAAR Het bleek allemaal veel moeilijker te zijn dan ik had gedacht. DOCH het was een uitdaging om er aan te beginnen.

Dagen, weken, maanden, jaren verstreken

Ik was zo verdiept in de zovele mogelijkheden die WordPress bood, dat ik vergeten was waar het allemaal om begonnen was, een eigen zaak opstarten.

Ik was steeds zodanig bezig met steeds nieuwe dingen uit te proberen, nieuwe templates, nieuwe widgets, nieuwe cursussen….dat ik zonder het zelf te beseffen alles door den duur op automatische piloot deed en zelf niet besefte dat ik een niveau behaalde waar men elders heel veel geld moest voor betalen.

Dan kwam er opeens het idee, ik heb uit hobby reeds voor heel wat mensen een “GRATIS” website gemaakt, het enig wat ik er aan had dat is dat ik heel veel heb bijgeleerd, maar voor de rest “NIETS”, dus waarom dit “GRATIS” blijven doen? Er zoveel tijd insteken dat ik mijn eigen zaken begon te verwaarlozen?

Waarom dan geen zaak opstarten waar ik van een hobby mijn werk kon maken?

Hoe komt het dat een website zoveel geld kost?

Hier ga ik eerstdaags een pagina apart over maken met de uitleg waarom ik voor minder geld meer kan bieden dan anderen.

Maar ik moet me eerst wettelijk met alles in orde stellen om hier aan te beginnen en vermits hetgeen ik boven op mijn wettelijk pensioen heel beperkt is, kan dit pas vanaf 20 februari 2018, het moment dat ik 65 jaar wordt en vanaf dan onbeperkt mag bijverdienen

Vanaf die datum begin ik er aan

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%