Theo-Herbots-Gezondheid-Advies

Wilt U op hoge leeftijd ook nog kunnen wat ik hier doe in deze video?

Lees dan verder hier beneden

Welkom bij Theo-Herbots-Gezondheid-Advies

De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

Welkom bij Theo-Herbots-Gezondheid-Advies, mijn eigen passieproject dat gevuld is met unieke en boeiende content.

Ontdek mijn website en alles wat ik te bieden heb; misschien zal Theo-Herbots-Blogging-Advies ook jouw eigen passies doen ontbranden.

De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

Ik ben Theo-Herbots-Gezondheid-Advies

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent is het mijn doel om u bij uw specifieke welzijnsdoelen te helpen.

Welkom!

Ik ben Theo-Herbots-Gezondheid-Advies

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent is het mijn doel om u bij uw specifieke welzijnsdoelen te helpen. Samen verleggen we grenzen en komen we tot een persoonlijke aanpak die speciaal voor u is ontworpen.

Over mijn aanpak

Hoe ik kan helpen

Sinds 2000 help ik mijn klanten bij het vinden van hun optimale welzijn door een dieper begrip van hun gewoonten en levensstijlkeuzes te ontwikkelen.

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent streef ik ernaar een balans in het leven te creëren die prioriteit geeft aan uw welzijn. Het is tijd om uw lichaam en ziel weer te koesteren

Het is tijd om uw lichaam en ziel weer te koesteren

Mijn verhaal

Gecertificeerd Gezondheidsconsulent

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik anderen wilde helpen. Na verschillende carrières te hebben verkend, vond ik eindelijk mijn roeping toen ik gecertificeerd Gezondheidsconsulent werd in 2000 en sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken.

Ik bied een uitgebreide reeks diensten om uw zelfvertrouwen te vergroten en ondersteuning te bieden bij het navigeren door uw gezondheids- en welzijnsproblemen. Daarbij werk ik nauw samen met klanten om meetbare resultaten te behalen. Bekijk mijn diensten en neem contact op als u interesse heeft om met mij samen te werken.Neem contact op 

Alles over mij

Ik snap wat u doormaakt

Ik snap wat u doormaakt

Sinds 2000 is het mijn missie om klanten te helpen en ze in staat te stellen hun meest uitdagende obstakels te overwinnen en een gelukkiger en gezondere levensstijl te gaan leiden. Door mijn uitgebreide ervaring ben ik volledig toegerust om u te begeleiden, ondersteunen en assisteren bij het opbouwen van het leven dat u verdient.

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent streef ik ernaar een balans in het leven te creëren die prioriteit geeft aan uw welzijn. Het is tijd om uw lichaam en ziel weer te koesteren — omarm de gezondheid!

Diensten

De hulp die u nodig heeft

Optimale gezondheid en welzijn wordt bereikt wanneer we onze omgeving, lichaam en geest als één geheel op elkaar afstemmen. Via een integratieve benadering geef ik u de tools om uw reis naar uw nieuwe zelf te beginnen — uw echte zelf. Kom hieronder meer te weten.

Persoonlijk welzijn

Voor een betere toekomst

Niet iedereen heeft dezelfde behoeften. Het is zelfs moeilijk om twee mensen te vinden die profiteren van exact dezelfde benadering van gezondheid! Laten we elkaar beter leren kennen en samen een persoonlijk welzijnsplan uitwerken.

Groepswelzijn

Om het u gemakkelijk te maken

Als professionele Gezondheidsconsulent is een van de eerste lessen waarmee ik begin, laten zien hoe alles wat we doen met elkaar verbonden is. Laten we samenwerken om een welzijnsbenadering te vinden die bij u past.

Bedrijfsseminars

Een persoonlijke aanpak

Tijdens mijn jarenlange ervaring ben ik langzaam begonnen met het integreren van verschillende strategieën in mijn praktijk als professionele Gezondheidsconsulent. Tijdens onze sessies brengen we uw behoeften in kaart om een plan van aanpak te bedenken dat voor u werkt.

Als Gratis toemaatje deze video

Bezoek de berichten die ik hier publiceer

Welkom bij Blog Academie Theo-Herbots

Een Blog voor U
Samen Met U
Door U

LEES MEER

Theo-Herbots-Blog-Geeft Uw leven een doel

Een mens zonder Doel is als een Vis zonder water
Hij Sterft
Ik help U om Uw Doel te bereiken

LEES MEER

BLOGGING-TIPS

Onbekend is onbemind
Graag begeleid ik U door de wonderlijke Wereld van Bloggen.
Als U dit gelezen heeft is de kans zeer groot dat U ook begint

LEES MEER

Het verhaal over mijn Fotografie

Het hoe,
Het waarom
En nog veel meer

LEES HET VERHAAL

FOTOGRAFIE-CURSUSSEN-THEO-HERBOTS

Kijk, in wezen zijn jouw intenties ten opzichte van jouw Fotografie goed
Hoewel je mogelijkheden soms overschaduwd worden door niet bepaald geringe invloed van slechte ervaringen, zijn ze heel wat beter dan iemand je ooit liet geloven

LEES MEER

GEZONDHEID

Door de corona-crisis lange tijd stopgezet.
Maar binnenkort zeker ook terug actief
Beter en mooier dan ooit tevoren

LEES MEER

ARMOEDE EEN ONRECHT DAT IEDEREEN KAN OVERKOMEN

Lees de berichten over Armoede.
En wees niet langer blind
Voor dit enorme Maatschappelijk probleem

Lees meer

TIENEN MIJN GELIEFDE STAD

Als fiere inwoner van Tienen
Heb ik reeds wat berichten geplaatst over mijn geliefde stad #Tienen
U kan ze allemaal terugvinden in de inhoudsopgave
Of via de pagina hier beneden

LEES MEER

INHOUD WEBSITE

Al de Rubrieken waar ik reeds in gepubliceerd heb.
Kies Uw rubriek die U wilt bekijken.
En al de berichten komen mooi verzameld naar voor

INHOUD WEBSITE

MIJN LEVENSVERHAAL

Een categorie van berichten die veel succes had, maar om persoonlijke redenen lange tijd mee gestopt.
Maar ik ga er binnenkort terug verhalen aan toevoegen

VERNEEM MEER

CITATEN EN WIJSHEDEN

Nieuw in deze rubriek
Ga ik regelmatig
citaten en wijsheden aanbrengen
die Uw leven positief zullen veranderen

VERNEEM MEER

DE WEG NAAR EEN GELUKKIG LEVEN

In deze nieuwe categorie
Ga ik regelmatig artikels publiceren.
Gezond verstand als Gids
voor een beter leven

LEES MEER

GENIETEN VAN TUINIEREN

Ook deze Rubriek was ooit Belangrijk.
Lange tijd verwaarloosd maar binnenkort terug actief.
Met allerlei Tips, Adviezen en Verhalen.
Maar ook prachtige video’s

LEES MEER

ONLINE-INTERNET-TOOLS

Betaalbare en toch degelijke Internet-Tools
Voor iedereen die op het Internet Actief is.
En wie is dat tegenwoordig niet?
U toch ook?

LEES MEER

BIOLOGISCHE PRODUCTEN

Dranken
Afslanking
Schoonheidsproducten
Sportproductenu

VERNEEM MEER

THEO-HERBOTS-MAAKT UW WEBITE

Waarom kiezen voor mij !!!
Voorbeelden, beschrijving
en veel meer

Verneem Meer

PERMACULTUUR

TUINIEREN MET RESPECT VOOR
DE NATUUR
SAMEN MET DE NATUUR
BINNENKORT OOK TERUG ACTIEF

VERNEEM MEER

THEO-HERBOTS-FANCLUB

Samen met U
Samen door U
Samen door U

VERNEEM MEER

WELKOM OP DEZE GEWELDIGE BLOG

AANGEPAST AAN DE ALLERLAATSTE
NIEUWE TECHNIEKEN

WAAR U REEDS LANG NAAR OP ZOEK BENT

Als U het hier niet vindt
Vindt U het nergens

WAAROM ZO GEWELDIG?

Een blog voor U
Een Blog Samen met U
Een Blog door U

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%