• Vertalen ||Translate

 • Theo-Herbots-Freelance-Fotografie in #Tienen

  De wereld vanuit ieder perspectief
  Theo-Herbots-Freelance-Fotografie: avonturen mee naar huis brengen

  Waar ontdekking nooit stopt

  Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Vaarwel mij vriend Jefke, // Goodbye my friend jefke,

TRANSLATE THIS BLOG HERE

You can read this message on my blog in 110 languages

Mijn beste vriend, die trouwe viervoeter Jefke is heengegaan

Als er steeds één iemand was die me op moeilijke ogenblikken steeds gesteund heeft, die me steeds trouw is geweest, dan is het Jefke geweest, mijn Duitse Dog.

Op het ogenblik dat ik nog heel veel luxe en comfort had, had ik vele vrienden, op het ogenblik dat ik al die luxe verloor bleef er bijna niemand meer over.

MAAR JEFKE WAS ER ALTIJD

Bewaren

Bewaren

Jefke was bij m!ij sedert juni 2006

Vaarwel mijn vriend Goodbye My friend

Als ik van huis wegging , ik moest nooit een deur op slot doen, Jefke zorgde er wel voor dat er niemand binnenkwam

Op zeker ogenblik dat vrienden op reis gingen, heb ik dit filmpje hier beneden gemaakt

JEFKE HEEFT ME ALTIJD GESTEUND OP OGENBLIKKEN DAT MENSEN ME IN DE STEEK LIETEN

Hij voelde wanneer ik het moei!lijk had en als ik achter de PC bezig was met websites om niet te piekeren over mijn bittere eenzaamheid, dan kwam hij me vertroetelen

Hij was zo groot dat hij zonder moeite mij een likje op mijn wang kon geven. Ik zal de komende dagen nog meer in dit bericht schrijven, maar momenteel wordt het me te zwaar

Vriendelijke Groet van het droevige baasje van Jefke

#Theo-Herbots

Advertenties
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

3 reacties op Vaarwel mij vriend Jefke, // Goodbye my friend jefke,

 1. beathirion zeggen:

  Je hebt heel veel aan Jefke gehad, dat weer ik.
  Hij is nu op een betere plaats en wacht daar op je, samen met Jezus.
  Een nieuw begin komt eraan.
  Hou uw oog gericht op wat komen gaat
  Er wacht je een mooie toekomst.
  Dit liedje is voor jou,
  Opwekkingslied 585 Er is een dag….

 2. perdebytjie zeggen:

  Beste Theo, ek is saam met jou hartseer. Ek weet hoe ’n hond in mens se hart kan inkruip. Hy word deel van jou lewe en jou liefde vir hom is soos vir ’n kind. Mag jy rustigheid daarin vind, dat Jefke ’n besondere lewe geleef het saam met jou en net die beste behandeling ontvang het. Sterkte ek dink aan jou…🐕

 3. THIRION zeggen:

  Sterkte Theo Herbots, Jefke was een super lieve hond,ik herinner me vooral de momenten dat ik niet meer naar buiten mocht,😁 en dat hij op mijn schoot wou zitten,😀,het is een lieverd, je zal hem erg missen.
  Je bent sterk,hou vol,je komt er wel.
  Je zit nu in het diepste Job-moment.
  Vertrouw op Jezus en je komt er door.
  Jezus ik bid of U Theo wil heel dicht tegen U aan wilt houden,wil U hem troosten,wilt U Theo aub.zijn leefbaar leven terug geven,wil Je zijn talenten gebruiken ten goede,in Jezus Christus Naam Amen

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.