• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Video’s-Foto’s De legende van de Kolibrie || The Legend of the Hummingbird

Het gaat als volgt: op een dag dreigde een enorme brand het bos te vernietigen. Alle dieren, behalve de kleine kolibrie, waren doodsbang, ontmoedigd door zulke ramp. De kleine Kolibrie liet zijn hoofd niet hangen en begon dapper met het ophalen van water in zijn kleine snavel, een voor een gooide hij de druppels in het vuur.


Na een tijdje, toen hij geen verandering opmerkte, zei het gordeldier met geïrriteerde stem: “Ben jij gek, kleine Kolibrie? Je ziet toch dat je nooit in staat gaat zijn om het vuur te blussen met enkele druppels water!”

En de kleine Kolibrie antwoordde hem:

“Ik weet het, maar ik doe toch mijn deel.”

Omdat waterdruppels de oceaan vormen, kunnen dezelfde waterdruppels het vuur overwinnen! Wie gelooft in het leven en geluk vindt in het leven, mag nooit hulpeloos toekijken wanneer een ramp zich voordoet; het maakt niet uit waar deze vandaan komt, men dient bij te dragen, hoe klein dan ook, om te vechten tegen deze branden in onze geest, vooral de slechtheden van hen die onze Moeder Aarde willen beschadigen.

Deze legende wordt verteld door heel wat vertellers over de hele wereld, en is een aanmoediging voor al degenen die geloven in de kracht van het leven. Omdat er nooit wat verloren gaat, is er hoop zolang er leven is.

De wondere wereld van vogels

Door tien interessante vogelobservatielocaties in de gaten te houden, documenteren we niet alleen de zilveren reigers in het Westerwald, maar ook de laatste grote bustards in Havelland. Dan zijn er de grote kuif grebes in hun prachtige verenkleed, getoond gebouw van hun nesten en tijdens verkering, in een gebied van uitgedoofde vulkanen: de Eiffel. Voeg daarbij exotische wilde vogels en kleurrijke parkieten, de nieuwste leden van de bevolking in een park in Wiesbaden. We hebben rustende trekvogels, eenden en steltlopers op de westelijke oevers van het Steinhudermeer. Op de grens met Nederland, in de heide bij Münster, vinden we de enige wilde flamingo’s in Duitsland. Even interessant zijn de vuurgans, avocets en vele vogels van het kustgebied niet ver van de haven van Hamburg. Bij het Federsee Meer in Opper-Swabia observeren we de bewoners van de uitgestrekte rietzones: bebaarde mezen. Dan hebben we de vogels van fortuin, de kranen, die hun lange reizen onderbreken door te rusten op de Baltische kust. Last but not least begeleiden we de boswachter in het Feldbergmeer op een spannende zeearendexcursie. Met deze film wordt u uitgenodigd om een reis door de wondere wereld van vogels te ervaren.

Bekijk de volledige serie en nog vele andere prachtige series via de link hierboven

Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

3 reacties op Video’s-Foto’s De legende van de Kolibrie || The Legend of the Hummingbird

 1. Pingback:Living the Dreams! ||Leef Uw Dromen - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen

 2. Pingback:WERELD HONDENDAG ||WORLD DOG DAY - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen

 3. A beautiful exploration of heat! I love it!

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.080 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00