Video Theo-Herbots-Natuur en Landschapsfotografie

J

Join the World’s Best Photo Contests

Bron: A beautiful collection of Nature photos photos_Theo-Herbots – ViewBug.com

Verschillende manieren om landschapsfotografie te benaderen

Landschapsfotografie is meer dan alleen een overweldigende epische foto. Wat? Ben je het er niet mee eens? Hoewel de definitie van landschap is: ‘alle zichtbare kenmerken van een gebied van platteland of land, vaak beschouwd in termen van hun esthetische aantrekkingskracht’, denk ik dat we die definitie kunnen toepassen op meer dan alleen het grote geheel.

Het grote landschap

Als we aan landschapsfotografie denken, denken we meestal aan het hele plaatje – de zeer brede, vaak panoramische beelden die ons een ongelooflijke scène laten zien. Majestueuze bergen met prachtige bloemen op de voorgrond, natuurlijke monumenten van stenen bogen, bossen en meren behoren tot de verbazingwekkende landschapsfoto’s die we regelmatig zien. Deze afbeeldingen geven ons een algemeen beeld, ze helpen ons het gevoel te geven dat we daar staan ​​en naar hetzelfde uitzicht kijken als de fotograaf.

Maar er zijn andere manieren om naar landschapsfotografie te kijken die je kunnen helpen om je verhaal te vertellen, naar mijn mening.

De tussenliggende of middenklasse foto’s

Het is zo gemakkelijk om verstrikt te raken in het grote geheel, waar we zijn en alles proberen vast te leggen dat nieuw voor ons is. Wanneer we dit doen, missen we stukjes van het verhaal van de locatie. Dit is iets wat ik doe als ik reis. Neem de tijd om rond te kijken, rond te dwalen en je camera even neer te zetten. Wat zie je nog meer waarmee je anderen meer kunt laten zien dan alleen de algehele plaats? Wat valt je op?

Als u foto’s uit het middensegment maakt, worden delen van uw algehele landschap weergegeven die helpen bij het overbrengen van het idee van waar u bent en wat u ziet. Zoek en fotografeer delen van het geheel – delen van het landschap die een beetje dichter bij je staan, maar toch bijdragen aan wat je ziet en voelt wanneer je op die plek bent.

De landschapsdetails

Om nog verder te gaan, vergeet de kleinere details niet. Wat zie je nog meer als je rondkijkt waar je staat? Zijn er interessante planten, rotsen of andere natuurlijke formaties? Dit zijn nog steeds landschappen. Kleine intieme landschappen.

Als je niet gewend bent om deze kleinere details te zien en te fotograferen, kan het even duren voordat je interessante onderwerpen en composities vindt. Praktijk. Deze kleinere delen van een grote scène worden soms abstract van aard, of ze kunnen ook iets lijken te zijn dat ze niet zijn door met het perspectief te spelen.

Al deze dingen samen creëren het landschap waar je in de eerste plaats naar werd aangetrokken, dus vergeet niet het hele verhaal vast te leggen.

Theo-Herbots-Natuur en Landschapsfotograaf: avonturen mee naar huis brengen

Waar ontdekking nooit stopt

Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren.

Mijn camera en ik

De wereld ontdekken

Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds 1972 heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Hoe het allemaal begon

De sensatie van fotografie

Fotograferen begon als een hobby, maar door jarenlang hard werken en toewijding heb ik er een mooie carrière van gemaakt. Ik reis al sinds 1972 de wereld rond en heb tijdens mijn reizen de schoonheid en unieke eigenschappen van verschillende bestemmingen weten vast te leggen.

Fotografie is de belangrijkste manier waarop ik mijn ervaringen met de wereld deel en ik hoop dat jij net zo geniet van het bladeren door mijn foto’s als ik geniet van het nemen ervan. Mijn doel is om zoveel mogelijk van de wereld te fotograferen en de prachtige plaatjes van onze planeet te delen met iedereen die met mij mee wil reizen.

Meer over mezelf

Mijn doelen

Ik reis al sinds 1972 de wereld rond en heb tijdens mijn reizen de schoonheid en unieke eigenschappen van verschillende bestemmingen weten vast te leggen. Ik zie reisfotografie als een geweldig avontuur; een avontuur dat zowel stimulerend als uitdagend is. Ik wil zoveel mogelijk van de wereld fotograferen, waarbij ik de schatten van deze ongelooflijke planeet met al mijn volgers deel.

Mijn verhaal

Het leven achter de lens

Vanaf het moment dat ik mijn eerste camera vasthield, was ik verslaafd. In 2000 ging ik op mijn eerste grote reis naar het buitenland en de combinatie van mijn obsessie voor fotografie met mijn nieuw gevonden liefde voor reizen was een perfecte match.

Als een Hobby Landschapsfotograaf is het mijn doel om de ongelooflijke en inspirerende taferelen en mensen die ik tegenkom te fotograferen en te documenteren voor de komende generaties. Ik ben er trots op dat mijn werk met zoveel lof is ontvangen en dat ik mijn dagen mag besteden aan het doen van de twee dingen waar ik het meeste van houd: reizen en fotograferen.

Theo-Herbots-Een Nieuwe manier van Fotografie

Verneem alles over
Het hoe en het waarom
Ik Fotografeer
LAAT U BEKOREN

VERNEEM MEER

FOTOGRAFIE-CURSUSSEN

Wilt U uitblinken met Uw Foto’s?
Volg deze cursussen

VERNEEM MEER

Natuurfotografie

Bekijk de video en de beschrijving
Waarom ik het doe

VERNEEM MEER

DIEREN-FOTOGRAFIE

Bekijk de video
En de beschrijving

VERNEEM MEER

HUWELIJKS-FOTOGRAFIE

BEKIJK DE VIDEO
En alle informatie

VERNEEM MEER

PORTRET-FOTOGRAFIE

Bekijk de prachtige Foto’s

VERNEEM MEER

STRAAT-FOTOGRAFIE

Moeilijker dan U denkt
Bekijk de video
En de uitleg

VERNEEM MEER

BLOEMEN-FOTOGRAFIE

Is er iet mooiers dan Bloemen?
Bekijk het hier

verneem meer

STILLEVEN-FOTOGRAFIE

Bekijk de video
En de beschrijving

VERNEEM MEER

EVENEMENTEN-FOTOGRAFIE

Bekijk de volledige uitleg

VERNEEM MEER

KINDER-FOTOGRAFIE

Een zeer geliefd onderwerp
voor iedereen

VERNEEM MEER

AWARDS

VERNEEM MEER
Over mijn AWARDS

VERNEEM MEER

FOTOWEDSTRIJDEN

Doe mee aan de Fotowedstrijden

Read More

Theo-Herbots korte verhalen schrijver

Ik hou me ook bezig met
schrijven

Read More

Theo-Herbots Stadsjournalist

Ik ben steeds meer bezig
Met Stadsjournalistiek
Vooral over mijn Prachtige Stad
Tienen

Read More

Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige Alcoholisme

Ik hoop
Om met mijn getuigenis
Anderen te kunnen helpen
Op weg naar een Gelukkig en nuchter leven

Read More
 

MOTIVATIE-SPECIALIST

Vandaag is de dag
Theo-Herbots is een bekende en zeer geprezen Motiverende spreker

VERNEEM MEER
 

Theo-Herbots-Schrijver

Een beroemde Korte verhalen schrijver in Hart en Ziel

VERNEEM MEER
 

THEO-HERBOTS-PSYCHO-THERAPEUT

HEET U VAN HARTE WELKOM
Uw welzijn is in goede handen

Read More

RECHTSTREEKSE TOEGANG TOT GEPUBLICEERDE BERICHTEN

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

5 thoughts on “Video Theo-Herbots-Natuur en Landschapsfotografie

 1. 5 tips voor landschapsfotografie ||5 tips for landscape photography - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen 25 juni 2020 at 21:32

  […] Bekijk ook video’s mijn activiteiten landschaps-Fotografie […]

 2. 10 dingen om te overwegen bij het fotograferen van kleurrijke landschappen - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen 2 juli 2020 at 21:26

  […] Landschapsfotografie is een van de meest geprefereerde takken voor beginners. Landschapsfotografie wordt vaak verward met natuurfotografie. […]

 3. Mijn 19de Foto-Top-Award ||My 19th Photo Award - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen 9 juli 2020 at 19:55

  […] enige dat ik gebruikte was mijn Canon EOS 2000D die was ingesteld voor landschapsfotografie en een EFS 18-55mm-lens.Ik had geen extra verlichting nodig, het was ook niet nodig met alle andere […]

 4. Het verhaal over mijn Fotografie || The story about my Photography - Theo-Herbots-Freelance-#Fotografie in #Tienen 21 juli 2020 at 08:35

  […] ==>> […]

 5. 53 PRACHTIGE NATUURFOTO'S! ||53 BEAUTIFUL NATURE PHOTOS! - Theo-Herbots-Freelance-Fotografie 7 augustus 2020 at 21:03

  […] Video Theo-Herbots-Natuur en Landschapsfotografie […]

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%