WERELD HONDENDAG ||WORLD DOG DAY

De drie foto’s die ik hier ga plaatsen, zijn een mooi voorbeeld hoe mensen zich bekommeren om honden om WERELD HONDENDAG ||WORLD DOG DAY .

Deze Vrouw zet dagelijks kommen met water en eten gereed waar wandelaars met honden, hun dieren kunnen laten drinken.

Wat zeker heel heilzaam is op zeer warme dagen.

PROFICIAT VOOR DIT INITIATIEF

Niemand kan harten winnen zoals de beste vriend van de mens en ter ere van deze band tussen mens en hond, wordt Dog Day gevierd.

Laat dit wederkerig zijn

Neem de tijd om de liefde en waarde die honden brengen om ons dagelijks leven te waarderen, en om uw steentje bij te dragen voor daklozen en misbruikte honden over de hele wereld.

Van het veilig laten werken voor de hulpdiensten tot het ondersteunen van mensen die blind, doof of gehandicapt zijn, honden doen veel voor ons mensen, en dit is een kans om iets terug te geven.

Meer informatie over Dog Day

Het maakt niet uit hoe weinig geld en hoe weinig bezittingen je bezit, met een hond ben je rijk.

Dog Day is gemaakt zodat alle rassen van honden worden gevierd; gemengd en zuiver. De dag helpt om het publiek te galvaniseren, zodat ze het aantal honden kunnen herkennen dat jaarlijks gered moet worden, van pure rasredders, reddingen en openbare schuilplaatsen.

De dag staat in het vieren van deze ongelooflijke dieren die onbaatzuchtig werken om troost te brengen, ons veilig te houden en levens te redden. Elke dag zetten deze dieren hun leven op het spel.

Er zijn honden die onze veiligheid en vrijheid beschermen door drugs en bommen op te sporen, evenals honden die slachtoffers uit wrakstukken en tragische situaties trekken.

Plus, we hebben honden voor gehandicapten, blinden en rechtshandhaving. Van deze heldhaftige honden aan onze familievrienden, deze honden houden speciale plaatsen in ons leven, en zo is het slechts juist dat wij hen eren.

Verbazingwekkende feiten over honden

Laten we eens een kijkje nemen op een aantal ongelooflijke feiten over honden om u te helpen een beter begrip van deze verbazingwekkende wezens.

Wist je bijvoorbeeld dat de meest succesvolle jager ter wereld de Afrikaanse jachthond is?

Deze honden zijn succesvol in 50 tot 70 procent van hun jachten.

Ze hebben er zelfs het Guinness World Record voor. Een ander Guinness World Record gaat naar de Saluki voor het oudste hondenras.

Dit ras dateert eigenlijk uit 329BC. Toen, in het oude Egypte, werden deze honden gehouden als Koninklijke Huisdieren.

Er zijn geruchten dat dit ras nog verder kan worden getraceerd, omdat er houtsnijwerk in het zuiden van Irak ligt van een hond die erg op dit ras lijkt en ze kunnen worden gedateerd op 7.000 voor Christus. Ongelooflijk, toch?

Wist je dat honden drie oogleden hebben?

Dit is iets wat veel mensen niet beseffen over hun harige vrienden. Het derde deksel is een nictitating membraan, dat bekend staat als een haw.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het oog wordt gesmeerd en beschermd.

Er zijn ook een aantal verschillende functies die worden geassocieerd met specifieke rassen van honden.

Zo hebben Shar-Peis en Chow Chows zwarte tongen. Ook is 30 procent van de Dalmatiërs doof aan één oor.

Wist je ook dat als een jachtluipaard en een windhond het tegen elkaar op zouden nemen in een langeafstandsrace, een windhond zou winnen? Dit komt omdat windhonden beschikken over uitzonderlijke lange afstand snelheden.

Ze kunnen een tempo van 35 mph te houden voor zo lang als zeven mijl.

Inspirerende heldenhonden

Het is alleen maar goed dat we een vermelding geven aan enkele van ’s werelds meest inspirerende held honden ter ere van Dog Day. In feite is dit iets dat we graag elke Dog Day doen – lees over verhalen waar honden ongelooflijke dingen hebben gedaan – en we raden u aan hetzelfde te doen. Het kan ongelooflijk eye-opening en zeer hartverwarmend.

Laten we beginnen met Killian, een Labrador Retriever die zijn kleine vriend jeeft gered van langdurig misbruik.

Jordan en Benjamin Hope hadden een babysitter ingehuurd voor hun zoon na enige tijd online onderzoek.

Ze waren zo overtuigd van hun selectie dat ze besloten om de babysitter te huren voor vijf maanden. Echter, Alexis Khan bleek niet de ongelooflijke babysitter ze te zijn.

Ze sloeg de baby en schold hem constant uit. Het misbruik zou minstens vijf maanden duren als hun hond Killian het stel niet waarschuwde. Wanneer de babysitter zou aankomen, killian zou zich vasthouden dicht bij de baby en agressief gedrag vertonen in de richting van de babysitter.

Het veroorzaakte bezorgdheid, en de ouders besloten dat ze een iPhone onder de bank zouden verbergen om vast te leggen wat er gaande was. Dit onthulde alles, en als Killian er niet was geweest , hadden ze het nooit geweten.

Een ander geweldig verhaal gaat over een Golden Retriever genaamd Toby. Toen zijn eigenaar, Debbie Parkhurst, een grote brok appel kreeg ingediend in haar keel, ze kon het niet eruit krijgen en moest op haar eigen borst slaan om te proberen de appel te verwijderen , maar het mocht niet baten.

Haar twee-jarige Golden Retriever merkte haar wanhoop, en sprong op en neer op haar buik om de appel er uit te dwingen , om haar leven te redden! Er zijn tal van andere verhalen net als dit alleen, dus we raden zeker aan om ze eens lezen.

U zult versteld staan.

Geschiedenis van Dog Day

De liefde van een hond is iets puurs. Hij geeft je een vertrouwen dat totaal is. Je moet het niet verraden.

Je vraagt je misschien af wie deze ongelooflijke dag begon, en we hebben Colleen Paige om het te bedanken. Collen is een Animal Advocate en een Pet & Family Lifestyle Expert.

De dag markeert de datum waarop ze haar eerste familie hond, Sheltie had. De dag is over de hele wereld aangenomen, en het is zelfs geschreven in wetgeving in New York, waaruit blijkt hoe belangrijk het is.

Hoe dog day te vieren

Aanbevelingen voor manieren om Dog Day te vieren variëren van het adopteren van een hond uit een reddingshuis tot het geven van uw hond een holistische spa behandeling of zelfs het kopen voor jezelf en uw hond bijpassende t-shirts.

De National Dog Day Foundation ondersteunt alle rassen en variëteiten van honden en ontmoedigt de aankoop van onethische achtertuin fokkers en puppy molens; in plaats daarvan, ondersteunen ze gerenommeerde fokkers of vast te stellen van reddingshuizen.

Dog Day is ondersteund door dergelijke high profile individuen als de voormalige Amerikaanse president George W Bush wiens eigen hond, Barney de Schotse terriër heeft zijn eigen website en heeft zelfs starred in een reeks van korte films.

Dus vier honden en hun gevarieerde talenten vandaag, zowel door het nemen van de tijd om de honden te behandelen in je eigen leven en door het ondersteunen van honden in nood.

U ook kan Dog Day vieren door het maken van een donatie aan een dier liefdadigheid van uw keuze.

U zult waarschijnlijk merken dat u een lokale hond liefdadigheid of onderdak vind in uw omgeving. Alles wat je hoeft te doen is een snelle zoektocht online, en je zult meer ontdekken over de geweldige goede doelen die er zijn die doen ongelooflijk werk.

Er zijn goede doelen en opvangcentra voor honden zonder een huis, evenals organisaties die honden voor doven te organiseren, evenals therapie honden en blindengeleidehonden. Het maken van een donatie aan een van deze organisaties kan een enorm verschil maken.

Natuurlijk kan u besluiten dat de beste manier om dit te doen is om fondsen te werven.

Om fondsen te werven, heb je puur een idee nodig dat iedereen betrokken raakt, zodat bewustzijn en geld kunnen worden gemaakt. Het hoeft geen ingewikkeld idee te zijn.

Dit is de reden waarom leuke runs en bakverkoop zo effectief zijn. Je hoeft alleen maar ervoor te zorgen dat je iets vind dat de gemeenschap echt kan krijgen . Als alternatief kan u besluiten om een uitdaging aan te gaan en mensen vragen om u te sponsoren, zoals een skydive of het lopen van een bepaalde afstand.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het is vermeldenswaard dat fondsenwerving niet hoeft te gaan om een evenement van welke aard dan ook. Er zijn tal van andere manieren waarop u fundraise.

U kan bijvoorbeeld besluiten om een T-shirt te laten personaliseren en ze te verkopen. Dit kan een T-shirt zijn met een soort dierencitaat erop ter ere van Dog Day. je zou dan kunnen doneren alle opbrengsten, of ten minste een percentage van hen, aan een hond liefdadigheid of organisatie van uw keuze.

Het gaat ook niet alleen om het doneren van geld. Er zijn veel organisaties die uw tijd net zo graag zouden waarderen. Waarom niet de dag doorbrengen met het werken met een dier liefdadigheid of organisatie? Als u in de toekomst meer van uw tijd kan doneren, zijn we er zeker van dat dit zeer gewaardeerd wordt.

Onnodig te zeggen, een andere geweldige manier om Dog Day te vieren zou zijn om een hond een thuis te geven . Je leven verandert echt als je eenmaal een hond hebt, en ten goede!

Echter, het brengen van een hond in de familie is niet voor iedereen en je kan het gevoel hebben dat je niet in het stadium van je leven bent , waarbij dit geschikt is voor jou. Plus, je kan gewoon niet in staat zijn om het te doen.

Sommige verhuurders, bijvoorbeeld, staan niet toe dat hun huurders om huisdieren in hun huizen te houden . Als dit het geval is, waarom niet sponsoren van een hond in plaats daarvan?

Door dit te doen, zult u een kleine hoeveelheid geld doneren per week of maand en in ruil daarvoor zult u helpen om een hond te voorzien van het huis dat ze verdienen. U krijgt updates het hele jaar door, zodat u weet wat uw geld gaat naar en hoe uw hond doet.

Een andere geweldige manier om Dog Day door te brengen is door te kijken naar een hond film. Er zijn zo veel grote films over honden, dus je moet geen moeite hebben met het vinden van een die je niet eerder hebt bekeken.

Een van onze favorieten is de oude klassieker Old Yeller. Als je dit nog niet eerder hebt gezien, raden we je zeker aan om ernaar te kijken. Het is een voorbeeldige coming of age verhaal.

Je gaat op een emotionele reis terwijl je de ongelooflijke band tussen mensen en hun harige beste vrienden begrijpt. Natuurlijk kun je gaan voor iets leukers en minder tranentrekken, zoals 101 Dalmations. Enkele andere films die we aanbevelen op zoek naar zijn Heart Of A Dog, Wallace & Gromit: The Curse Of The Were-Rabbit, Lassie Come Home, Lady And The Tramp, Lassie, Isle Of Dogs, Togo, My Dog Tulip, Bolt, Sounder, The Incredible Journey, en Megan Leavey.

De laatste gaat over de band tussen een jonge marine korporaal en hoe ze levens redt vanwege de band die ze heeft met haar militaire gevechtshond. Het is een geweldige film, en er zijn veel, veel meer, dus haal de popcorn in en breng en bekijk een aantal honden films.

Onder deze video enkele foto’s uit mijn Honden-Fotoverzameling

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%